Nikolas00 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Πραγματικα...εχω διαβασει τωρα τελευταια τοπικ με POS και καρτες... Προσωπικα στη Κεφαλλονια δεν εχω κανενα θεμα,οταν οι ξενοι πληρωνουν με καρτες και μετρητα εχουν ζητημα κατι ψιλα αν χρειαστει σε περιπτερα/ταξι/λεωφορεια. Προσωπικα,για 2-3€ που δινω καρτα δεν εχω κανενα θεμα.
Voyaller Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Ναι και εγώ που δίνω κάρτα για τέτοια ποσά δεν έχω προβλήματα με τους merchants. Θυμάμαι όμως δυο περιπτώσεις και η μία από αυτές ήταν τελείως τραγική.
geomalliv Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 η χθεσινή συζητηση ανοιξε σε νεο θέμα μια χαρουλα
GothicCrusader Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 17 ώρες πριν, Nikolas00 είπε Πραγματικα...εχω διαβασει τωρα τελευταια τοπικ με POS και καρτες... Προσωπικα στη Κεφαλλονια δεν εχω κανενα θεμα,οταν οι ξενοι πληρωνουν με καρτες και μετρητα εχουν ζητημα κατι ψιλα αν χρειαστει σε περιπτερα/ταξι/λεωφορεια. Προσωπικα,για 2-3€ που δινω καρτα δεν εχω κανενα θεμα. Έχει συζητηθεί 1.000.000 φορές.
Voyaller Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 7 hours ago, bexonu said: Για λέγε να γελάσουμε Ήμουν σε ραντεβού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα