Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα παιδια. Αρχικα να σας πω πως ειμαι νεος σε ηλικια(22 χρονων) και επιασα την πρωτη μου στην ουσια δουλεια(με ενσημα) και χρειαστηκε να ανοιξω λογαριασμο μισθοδοσιας στην Αλφα με εντολη του εργοδοτη μου για την συγκεκριμενη τραπεζα. Ολα καλα ολα ωραια, ρωτηθηκα για το αν θελω να εχω e-banking ειπα ναι, μου βγαλαν κωδικους συνδρομητη μυστικους κωδικους κτλπ ολα καλα. Απο τις 2 του μηνους τωρα του Ιουλιου εως και σημερα εκανα μια αναληψη των 50€ και ολα καλα. Ξαφνικα σημερα που μπαινω να κοιταξω κατι που ηθελα να αλλαξω βλεπω οτι μου αφαιρεθηκαν 8€ για "Υπυρεσίες Προσθ(ετων). Κωδ(ικων). Ρωταω λοιπον. Ειναι κατι μηνιαιο; Ειναι κατι που απανεργοποιειται; Οπως και επισης γιατι δεν ελαβα γνωση επι του συγκεκριμενου θεματος;  Οποια βοηθεια θα ηταν appreciated. Ευχαριστω

Επεξ/σία από Vastria
Δημοσ.

Θα περασω αυριο πριν την δουλεια ετσι και αλλιως αν προλαβω, απλα μια πληροφορηση απο τωρα να ξερω τι μου γινεται πανω κατω, οχι για κανενα αλλο λογο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μια φορά χρέωση είναι.

για να σου στέλνουν το sms με τον κωδικό όταν κάνεις κινήσεις μέσω web banking 

Επεξ/σία από Dark_son20
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κατι σαν authenticator δηλαδη το οποιο με χρεωσαν μια φορα και τελος. Το θεμα μου ειναι, γιατι; Ειναι must οταν γραφεσαι για e-banking και δεν μπορεις να παρακαμψεις; Η ειναι κατι που υπεγραψα πχ χωρις να δω και απλα το ενεργοποιησα εν αγνοια μου;

Επεξ/σία από Vastria
Δημοσ.

Παλιά με αυτα τα χρήματα έπαιρνες ενα μικρο μηχανάκι που έβγαζε κωδικούς, αυτο καταργήθηκε αλλα εννοείται το χαράτσι έμεινε :) :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το πήγαν ένα βήμα παραπέρα, μέχρι τώρα το ήξερα και εγώ όπως λέει ο @NikosKallithea

τώρα βλέπω δεν το γλυτώνεις με τίποτα, το κάναν "Εγγραφή"

Screenshot_2019-07-09-00-15-56-508_com.google.android.apps.docs.png

Επεξ/σία από Dark_son20
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Vastria είπε

Κατι σαν authenticator δηλαδη το οποιο με χρεωσαν μια φορα και τελος. Το θεμα μου ειναι, γιατι; Ειναι must οταν γραφεσαι για e-banking και δεν μπορεις να παρακαμψεις; Η ειναι κατι που υπεγραψα πχ χωρις να δω και απλα το ενεργοποιησα εν αγνοια μου;

Η κάθε τράπεζα έχει την δική της πολιτική, δεν υπάρχει κάτι στάνταρ. Εγώ προσωπικά στην Εθνική δεν πλήρωσα απολύτως τίποτα, ούτε για το άνοιγμα του e-banking ούτε για τους κωδικούς μιας χρήσης. Στην Πειραιώς ήθελαν εξαρχής 8 ευρώ για το άνοιγμα + κωδικούς μιας χρήσης (μετά το έκαναν 5 ευρώ νομίζω). Η Alpha κάνει όντως δωρεάν το άνοιγμα του e-banking αλλά μόνο μπορείς να βλέπεις τι γίνεται στους λογαριασμούς σου χωρίς να μπορείς να κάνεις χρεώσιμες κινήσεις, και όντως αν θέλεις τότε πληρώνεις εκ των υστέρων 8 ευρώ εφάπαξ για να σου στέλνουν κωδικούς μιας χρήσης ώστε να μπορείς να κάνεις και συναλλαγές. Αυτό που μου φαίνεται κουλό είναι ότι σε χρέωσαν χωρίς να σε ρωτήσουν, μήπως καταλάθος κατέβασες την εφαρμογή της τράπεζας ή κάτι άλλο και έκανες αποδοχή όρων χωρίς να τους διαβάσεις;

Επισκέπτης
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε

Η Alpha κάνει όντως δωρεάν το άνοιγμα του e-banking αλλά μόνο μπορείς να βλέπεις τι γίνεται στους λογαριασμούς σου χωρίς να μπορείς να κάνεις χρεώσιμες κινήσεις, και όντως αν θέλεις τότε πληρώνεις εκ των υστέρων 8 ευρώ εφάπαξ για να σου στέλνουν κωδικούς μιας χρήσης ώστε να μπορείς να κάνεις και συναλλαγές. Αυτό που μου φαίνεται κουλό είναι ότι σε χρέωσαν χωρίς να σε ρωτήσουν, μήπως καταλάθος κατέβασες την εφαρμογή της τράπεζας ή κάτι άλλο και έκανες αποδοχή όρων χωρίς να τους διαβάσεις;

Δεν ισχύει πλέον αυτό που γράφεις. Δεν υπάρχει view only e-banking πλέον. Είναι χρέωση 8 ευρώ εφάπαξ και αποκτάς πλήρη πρόσβαση, θες δε θες.

Οπότε όταν σε ρωτούν κατά το άνοιγμα λογαριασμού αν θες e-banking πρέπει να σου πουν ότι υπάρχει standard χρέωση 8 ευρώ.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Vastria είπε

Καλησπερα παιδια. Αρχικα να σας πω πως ειμαι νεος σε ηλικια(22 χρονων) και επιασα την πρωτη μου στην ουσια δουλεια(με ενσημα) και χρειαστηκε να ανοιξω λογαριασμο μισθοδοσιας στην Αλφα με εντολη του εργοδοτη μου για την συγκεκριμενη τραπεζα. Ολα καλα ολα ωραια, ρωτηθηκα για το αν θελω να εχω e-banking ειπα ναι, μου βγαλαν κωδικους συνδρομητη μυστικους κωδικους κτλπ ολα καλα. Απο τις 2 του μηνους τωρα του Ιουλιου εως και σημερα εκανα μια αναληψη των 50€ και ολα καλα. Ξαφνικα σημερα που μπαινω να κοιταξω κατι που ηθελα να αλλαξω βλεπω οτι μου αφαιρεθηκαν 8€ για "Υπυρεσίες Προσθ(ετων). Κωδ(ικων). Ρωταω λοιπον. Ειναι κατι μηνιαιο; Ειναι κατι που απανεργοποιειται; Οπως και επισης γιατι δεν ελαβα γνωση επι του συγκεκριμενου θεματος;  Οποια βοηθεια θα ηταν appreciated. Ευχαριστω

Κανονικά είναι δωρεάν μέσω του e-banking αλλά στο κατάστημα δεν στο λένε για να χρεώνουν τα 8 ευρώ. Την επόμενη φορά να είσαι πιο προσεκτικός.Αν δεν σε ενημέρωσαν για τη χρέωση όπως λες μπορείς να διαμαρτυρηθείς στο κατάστημα που έκανες την αίτηση.

1 λεπτό πριν, natural_sgf είπε

Δεν ισχύει πλέον αυτό που γράφεις. Δεν υπάρχει view only e-banking πλέον. Είναι χρέωση 8 ευρώ εφάπαξ και αποκτάς πλήρη πρόσβαση, θες δε θες.

Οπότε όταν σε ρωτούν κατά το άνοιγμα λογαριασμού αν θες e-banking πρέπει να σου πουν ότι υπάρχει standard χρέωση 8 ευρώ.

Μπορείς να βγάλεις δωρεάν πρόσθετο κωδικό ασφαλείας μέσα από την εφαρμογή της τράπεζας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευτυχως γλυτωσα απο αυτη τη τραπεζα...απορω γιατι τοσοι εμποροι εχουν κολλημα με την Alpha Bank.

Χειροτεροι και απο την εθνικη ειναι...

Ο μονος λογος ειναι η αποδοχη των AmEX καρτων...κανενας αλλος λογος.

Επεξ/σία από Nikolas00
Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, link67 είπε

Κανονικά είναι δωρεάν μέσω του e-banking αλλά στο κατάστημα δεν στο λένε για να χρεώνουν τα 8 ευρώ. Την επόμενη φορά να είσαι πιο προσεκτικός.Αν δεν σε ενημέρωσαν για τη χρέωση όπως λες μπορείς να διαμαρτυρηθείς στο κατάστημα που έκανες την αίτηση.

Μπορείς να βγάλεις δωρεάν πρόσθετο κωδικό ασφαλείας μέσα από την εφαρμογή της τράπεζας.

Λίγο δύσκολο μου φαίνεται.

Το 8-ευρω πρέπει να το πληρώσεις εφάπαξ. Έτσι και το έχεις πληρώσει, μετά μπορείς να έχεις και πρόσθετο κωδικό μέσα από την εφαρμογή της τράπεζας.

1 ώρα πριν, divo είπε

ολοι το εχουν στο ποσο διαφερει. η Πειραιως το ειχε 5€ η Εθνικη 8 με μηχανακι. Στην Αλφα νομιζα οτι ηταν 10 αλλα βλεπω 8.

Δεν υπάρχει πια το μηχανάκι για απλούς πελάτες. Έχει καταργηθεί εδώ και μήνες!

Δημοσ.

Πειραιως θυμαμαι οταν ανοιξαμε δωσαν ολοι περιπου 40ευρω. Εγω τα βασικα 8 ευρω οσο ηταν. Της λεω λοιπον δε θελω καμια ασφαλεια( σου καναν ενα ετησιο συμβολαιο ασφαλειας αν σε κλεψουν κτλ) ουτε πακετο για sms κτλ μονο ebanking

Δημοσ.

Πόσο ξεφτιλισμενες είναι οι τράπεζες που χρεώνουν τέτοια πράγματα? 

Για ποια ασφάλεια μιλάμε? 

Της πλάκας είναι. 

Εμενα μου χρησιμοποίησαν την χρεωστική και παράγγειλαν 35 φορές σε 2 μέρες από efood και το πήραν είδηση μετά από 3 μέρες. 

Οταν τους είπα γιατί δεν βάζουν την επιβεβαίωση μέσω SMS σε κάθε συναλλαγή μέσω Internet με άκουγαν σαν χάνοι λέγοντας δεν το έχουμε σκεφτεί δε γίνεται κλπ. 

Καθένας που βλέπει τον αριθμό της κάρτας μας μπορεί να αγοράζει ανενόχλητος ότι θέλει 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...