Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 8/7/2019 στις 9:27 ΜΜ, di maria kun είπε

Τι λέτε γκαις?? Ημουν για χρόνια φανατικός καπνιστής. Ανά διαστήματα-μήνες το κόβω μαχαίρι αλλά καμία φορά με σκανδαλιζει να καπνίσω. Πλέον κάνω ένα τσιγάρο, όχι ένα πακέτο, ενα τσιγάρο ανα 3ημερο. Θεωρείτε βλάπτει τον οργανισμό(έστω έως κάποιο μικρό βαθμό) αφού παίρνω αυτή την ποσότητα από νικοτίνη? 

ένα ίσον κανένα 

• Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, mp123 είπε

Έλα τώρα με 3 τσιγάρα την εβδομάδα τι θα πάθεις.αμα σε ευχαριστεί κάπνισε τα.μην ακούω βλακείες βραδιάτικα ότι θα σε πειράξει.μακαρι να έκανα και εγώ τόσα   ( ενάμιση με δύο πακέτα την ημέρα θέλω).

Πω ρε φίλε πως το κάνετε αυτό ορισμένοι. Καπνίζω καμία δεκαετία /το γουστάρω αλλά όταν κάνω το πολύ ένα πακέτο σε διάρκεια μιας μέρας με πιάνει ένα μπούκωμα ένα αίσθημα ό,τι έχω ξεχειλίσει νικοτίνη 

Δημοσ.

Υπήρξα καπνιστής για παραπάνω από 11 χρόνια.

Μέσα του 2007 το ξεκίνησα. Πρώτη καλή απόπειρα να το κόψω ήταν το 2017 όταν και το έκοψα για 2 μήνες αλλά μετά μπήκα στρατό και δεν κρατήθηκα.

Πλέον, μετράω μήνες χωρίς τσιγάρο και είμαι αισιόδοξος γιατί δεν νιώθω να μου λείπει (υπάρχουν στιγμές που το θέλω αλλά δεν έχω μπει στη διαδικασία να κάνω).

Προσωπικά έψαχνα πάντα ένα καλό κίνητρο να το κόψω. Παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα υγείας (όχι του θανατά), το οποίο θα βελτιωνόταν εφόσον το έκοβα. Αυτό ήταν.

Μου έφτασε και μου περίσσεψε για να "τελειώσω" τον καπνιστή από μέσα μου.

Ο καθένας παιδιά μπορεί να το κόψει. Είτε κάνει 5 τσιγάρα τη μέρα είτε 50. Η ανθρώπινη θέληση είναι τεράστια. Μπορεί να πετύχει πολύ σημαντικότερα πράγματα.

• Like 6
Δημοσ.
Στις 8/7/2019 στις 11:13 ΜΜ, bexonu είπε

δύστυχος δε δουλευει ετσι...θα σου συμβει κατι κακο και θα θελεις να κανεις πακετο...και μετα ξερεις τη συνεχεια

Θα συμφωνήσω απόλυτα.

6 ώρες πριν, mp123 είπε

Έλα τώρα με 3 τσιγάρα την εβδομάδα τι θα πάθεις.αμα σε ευχαριστεί κάπνισε τα.μην ακούω βλακείες βραδιάτικα ότι θα σε πειράξει.μακαρι να έκανα και εγώ τόσα   ( ενάμιση με δύο πακέτα την ημέρα θέλω).

Επίσης θα συμφωνήσω.Πιο πολύ βαρύνεται ένας παθητικός καπνιστής που καθημερινά αναπνέει καπνό άλλων που βρίσκονται κοντά του και καπνίζουν παρά εσύ με ένα τσιγάρο κάθε τρεις μέρες.

Ήμουν 35 χρόνια καπνιστής.Βαδίζω στον 8ο χρόνο που το έκοψα μαχαίρι κάνοντας ηλεκτρονικό για ένα χρόνο.Κάποιοι άλλοι που έκαναν ηλεκτρονικό και 1-2 τσιγάρα ακόμη κάνουν το ίδιο κάποιοι άλλοι καπνίζουν και πάλι κανονικά.

Γνώμη μου όταν δεν κόψεις μαχαίρι το τσιγάρο ακόμη και αν κάνεις 1 την ημέρα,φυσικό είναι να επιστρέψεις κανονικά σε αυτό κάποια στιγμή.

• Like 3
Δημοσ.
12 ώρες πριν, ELTASSOS είπε

Δοκιμασε κατι αλλο αντι τσιγαρου..πχ ηλεκτρονικο. Το καπνισμα κανει καλο στην υγεια διοτι κρατα την ψυχολογια σε καλο επιπεδο, μην βλεπουμε μονο τα αρνητικα. Ειναι παραγων ευζωιας με την ευρεια εννοια, δηλ αν το χρειαζεσαι καπνισε το, σου κανει καλο.

Λάθος λογική, δεν πρέπει πάντα να εξωτερικεύουμε τα συναισθήματα, δηλαδή να "ξεσπάμε" κάπου. Το ίδιο ισχύει και στον θυμό και στο φαγητό, πρέπει να μάθει την αυτοσυγκράτηση. Για κανέναν δεν είναι εύκολη η ζωή και όλοι έχουν τις αμαρτίες τους. 

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ισχυει..Το να ξεσπας τα συναισθηματα σου σε φαγητο ποτο τσιγαρο ως παραγοντα ψυχολογικης ισορροπιας σε κανει εξαρτημενο ζομπι μακροχρονια με τις αντιστοιχες συνεπειες.

Αν κανεις 1-2 καθε 3 μερες θα ξανακυλησεις αργα η γρηγορα σε περισσοτερα.Δε το εχεις κοψει απλα νιωθεις τυψεις οτι κανεις κατι κακο κ συγκρατεισαι.Παρομοιως με το ηλεκτρονικο.Δε δουλευει ετσι.Πρεπει να δεις τι συμβαινει συνολικα στο θεμα τσιγαρο και να διαλεξεις στρατοπεδο.

Δημοσ.
Στις 8/7/2019 στις 9:27 ΜΜ, di maria kun είπε

Τι λέτε γκαις?? Ημουν για χρόνια φανατικός καπνιστής. Ανά διαστήματα-μήνες το κόβω μαχαίρι αλλά καμία φορά με σκανδαλιζει να καπνίσω. Πλέον κάνω ένα τσιγάρο, όχι ένα πακέτο, ενα τσιγάρο ανα 3ημερο. Θεωρείτε βλάπτει τον οργανισμό(έστω έως κάποιο μικρό βαθμό) αφού παίρνω αυτή την ποσότητα από νικοτίνη? 

Ελα σ εχω.. Εδω ο τυπος μιλαει για φαρμακο!🙄

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...