bachtis Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, Είμαι ολίγον νέοπας στο web κομμάτι. Στην εταιρεία που δουλεύω λοιπόν αλλάξαμε το site. Μπαίνω στο FilleZilla και αφού βάλω host name κλπ, όταν πάω να συνδεθώ μου βγάζει τα συνημμένα. Moυ βγάζει μήνυμα "Host name doesn't match certificate". Τσεκαρετε και ρυθμίσεις αν θέλετε. Any ideas? Τhanks!! Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2019 από bachtis
rafinos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Αρχικά, πόσο σίγουρος είσαι για το password; Αν είσαι βέβαιος ότι είναι σωστό δες μήπως μπλοκάρει το filezilla κάποιο firewall.
leonidas_fs Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δοκίμασαμε να αλλάξεις την πόρτα από 21 σε 22!
bachtis Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Για το password είμαι αρκετά σίγουρος, επίσης δοκίμασα θύρα 22 χωρίς αποτέλεσμα. Ο προγραμματιστής της σελίδας, μου ανέφερε "Πρέπει να αλλάξεις την παραμετροποίηση του ftp με την χρήση πιστοποιητικού", (ο οποίος θεωρεί για κάποιο λόγο ότι είναι κάτι που πρέπει να ξέρω και γενικά δεν μπορώ να συνεργαστώ μαζί του γι αυτό postαρα εδώ!!!). Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2019 από bachtis
k33theod Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Πάτα το βελάκι που λέει ask for password και διάλεξε την επιλογή normal Μετά μπορείς να πληκτρολογήσεις εκεί το password σου γιατί το password μπορεί να μην είναι αποθηκευμένο σωστά. Στο πεδίο Host γράψε μόνο το host name χωρίς ftp πχ insomnia.gr Τέλος στην επιλογή Encryption βαλε use ftp over tls if available.
k33theod Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Αυτό τελευταία το βγάζει και σε εμένα δεν ξέρω γιατί. Πάτα οκ και κάνε τη δουλειά σου 😀
bachtis Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δεν με αφήνει να συνδεθώ αυτό είναι το θέμα!!!!
k33theod Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Πήγαινε στην εξωτερική φόρμα του filezilla και κάνε το connection από εκεί. Μόλις συνδεθείς πήγαινε στο menu file και πάτα save this connection to site manager
bachtis Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Παιδιά ο άνθρωπος είναι ότι να είναι..... Μου έδωσε λάθος κωδικούς.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα