Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σημερα αγορασα ενα καινουργιο Laptop στην τιμη των 580 ευρω...Το αφησα να φορτισει για κανα 2-3ωρο ωσπου να παει 100% οπως και μου ειπαν...Πηγα να παιξω ενα game csgo Και η μπαταρια απο το 100% πηγε 40%..Υπαρχει καποιο προβλημα...Μηπως θα ηταν καλυτερο να βγαλω τη μπαταρια και να το εχω ολη την ωρα στην μπριζα η υπαρχει καποιο μειονεκτημα σε αυτο?ευχαριστω..

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, CreepyDog είπε

Πηγα να παιξω ενα game csgo Και η μπαταρια απο το 100% πηγε 40%

Οταν επαιζες το ειχες και στο ρευμα ή μονο με την μπαταρια?Γιατι αν το ειχες μονο με την μπαταρια και παιζοντας ενα παιχνιδι θεωρεις αδιανοητο να μειωθει η φορτιση της...τοτε καλωσηρθες στον πλανητη Γη :)

Δημοσ.
19 ώρες πριν, mphxths είπε

Οταν επαιζες το ειχες και στο ρευμα ή μονο με την μπαταρια?Γιατι αν το ειχες μονο με την μπαταρια και παιζοντας ενα παιχνιδι θεωρεις αδιανοητο να μειωθει η φορτιση της...τοτε καλωσηρθες στον πλανητη Γη :)

Το ειχα χωρις να ειναι στην μπριζα γτ εχω ακουσει οτι αμα παιζεις και το εχεις στη μπριζα μπορει να χαλασει η μπαταρια (ισχυει?)... Αν και απο οτι ρωτησα την εταιρια μου ειπαν πως δν υπαρχει κανενα προβλημα να παιζω και να το εχω στη μπριζα αλλα εγω εχω τις αμφιβολιες μου... 

Δημοσ.

Μονιμα στην πριζα μαζι με μπαταρια και αν δε γινει τυχαια, τοτε αν 3-4 μηνες ενα αδειασμα της μπαταριας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, CreepyDog είπε

Το ειχα χωρις να ειναι στην μπριζα

20 ώρες πριν, mphxths είπε

Γιατι αν το ειχες μονο με την μπαταρια και παιζοντας ενα παιχνιδι θεωρεις αδιανοητο να μειωθει η φορτιση της...τοτε καλωσηρθες στον πλανητη Γη

H μπαταρια με την παροδο του χρονου θα χει φθορα.Δεν το γλυτωνεις αυτο.Για να ελαχιστοποιησεις την φθορα καλο ειναι η μπαταρια να μενει φορτισμενη περιπου μεταξυ 55-60%. Το να ειναι μονιμως στο 100% (δηλ στην πριζα) δεν της κανει καλο αλλα δεν μπορεις να κανεις και πολλα...ειδικα πλεον που στην εποχη μας που οι μπαταριες ειναι "εσωτερικες"...
Καποιες μαρκες π.χ. Lenovo ,  εχουν προγραμμα που βαζουν την μπαταρια σε "conservation mode" που διατηρει την φορτιση στο 50--60%  μονιμως...

Επεξ/σία από mphxths
Δημοσ.
9 ώρες πριν, mphxths είπε

H μπαταρια με την παροδο του χρονου θα χει φθορα.Δεν το γλυτωνεις αυτο.Για να ελαχιστοποιησεις την φθορα καλο ειναι η μπαταρια να μενει φορτισμενη περιπου μεταξυ 55-60%. Το να ειναι μονιμως στο 100% (δηλ στην πριζα) δεν της κανει καλο αλλα δεν μπορεις να κανεις και πολλα...ειδικα πλεον που στην εποχη μας που οι μπαταριες ειναι "εσωτερικες"...
Καποιες μαρκες π.χ. Lenovo ,  εχουν προγραμμα που βαζουν την μπαταρια σε "conservation mode" που διατηρει την φορτιση στο 50--60%  μονιμως...

Αρα τι μου προτεινετε να κανω γιατι μπερδευητα :D ...Επισης ακομα και στο twitch η youtube χανω γρηγορα μπαταρια για κανα 5λεπτο μπορει να εχω χασεις απο 5 εως και 10%

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, CreepyDog είπε

Αρα τι μου προτεινετε να κανω

Ζησε την ζωη σου στο επακρο! :)

Εσυ δηλ επιμενεις οτι θα δουλευεις το φορητο σου εκτος πριζας και αυτο δεν πρεπει να χανει φορτιο? Ή θες να χανει τοσο φορτιο οσο σε βολευει εσενα? :)
Το ποσο φορτιο θα χανει εξαρταται απο τι χρηση του κανεις οσο ειναι σε μπαταρια..παιχνιδια?βιντεος?ταινιες?σερφαρισμα?οσο περισσοτερο "ζοριζεται" το μηχανημα τοσο περισσοτερο φορτιο θα χανει η μπαταρια ...και γρηγορα.
Απο την αλλη δες στις ρυθμισεις των windows τι ρυθμισεις υπαρχουν για εξοικονομηση ενεργειας...δεν μπορεις να κανεις και πολλα...μιλαμε για φορητο...περα απο καποιες ρυθμισεις για εξοικονομηση ενεργειας..απαξ και εισαι εκτος πριζας...θα αδειαζει η μπαταρια...
Με το κινητο σου τι κανεις δηλ?Το χρησιμοποιεις και η μπαταρια του δεν αδειαζει ?Το ιδιο ακριβως σκηνικο ειναι και με ενα φορητο...

Δημοσ.
19 ώρες πριν, mphxths είπε

Ζησε την ζωη σου στο επακρο! :)

Εσυ δηλ επιμενεις οτι θα δουλευεις το φορητο σου εκτος πριζας και αυτο δεν πρεπει να χανει φορτιο? Ή θες να χανει τοσο φορτιο οσο σε βολευει εσενα? :)
Το ποσο φορτιο θα χανει εξαρταται απο τι χρηση του κανεις οσο ειναι σε μπαταρια..παιχνιδια?βιντεος?ταινιες?σερφαρισμα?οσο περισσοτερο "ζοριζεται" το μηχανημα τοσο περισσοτερο φορτιο θα χανει η μπαταρια ...και γρηγορα.
Απο την αλλη δες στις ρυθμισεις των windows τι ρυθμισεις υπαρχουν για εξοικονομηση ενεργειας...δεν μπορεις να κανεις και πολλα...μιλαμε για φορητο...περα απο καποιες ρυθμισεις για εξοικονομηση ενεργειας..απαξ και εισαι εκτος πριζας...θα αδειαζει η μπαταρια...
Με το κινητο σου τι κανεις δηλ?Το χρησιμοποιεις και η μπαταρια του δεν αδειαζει ?Το ιδιο ακριβως σκηνικο ειναι και με ενα φορητο...

Οκ φιλε το καταλαβα και το κατανοω...θελω να μου απαντησεις και σε αυτο ομως,οπως ειπα και πιο πανω η εταιρια μου ειπε το Laptop ειναι φτιαγμενο ετσι ωστε να μην εχει προβλημα οταν το χρησιμοποεις ειτε για σερφαρισμα ειτε για gaming,εγω ομως εχω τις αμφιβολιες μου να τους ακουσω η οχι?

Δημοσ.

Οκ φιλε το καταλαβα και το κατανοω...θελω να μου απαντησεις και σε αυτο ομως,οπως ειπα και πιο πανω η εταιρια μου ειπε το Laptop ειναι φτιαγμενο ετσι ωστε να μην εχει προβλημα οταν το χρησιμοποεις ειτε για σερφαρισμα ειτε για gaming,εγω ομως εχω τις αμφιβολιες μου να τους ακουσω η οχι?

Ποιο ειναι το προβλημα , που αυτοι σου ειπαν οτι δεν εχει ενω εσυ θεωρεις οτι εχει?Μην μου πεις οτι αδειαζει η μπαταρια γιατι δεν εξελισσεται η κουβεντα :)

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, mphxths είπε

Ποιο ειναι το προβλημα , που αυτοι σου ειπαν οτι δεν εχει ενω εσυ θεωρεις οτι εχει?Μην μου πεις οτι αδειαζει η μπαταρια γιατι δεν εξελισσεται η κουβεντα :)

Το προβλημα ειναι οτι ετσι χαλασε το προηγουμενο μου Laptop(του 2009).. τωρα θα μου πεις ρε φιλε λιγο παλιο μοντελο λογικο εχουν εξελιχθει τα πραγμματα αλλα οσο ναναι + τη ζεστη που εχει τωρα ε φοβαμαι λιγο χΔ

Δημοσ.

ε φοβαμαι

Ο φοβος ειναι ενα συναισθημα που υπαρχει οταν αυτος που τον νοιωθει εχει κατι να κερδισει απο αυτον..εξυπηρετει καποιον σκοπο .Καποια πεποιθηση που πιστευει ακραδαντα του υπαγορευει οτι ο φοβος ειναι εκει γιατι εχει λογο να ειναι εκει.Οταν καταλαβει οτι ο φοβος δεν εξυπηρετει καποιον σκοπο , τοτε θα παψει να υπαρχει πια φοβος.Αυτοματα.Μονομιας.

Με λιγα λογια , αντε για μπανια :)

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, mphxths είπε

Ο φοβος ειναι ενα συναισθημα που υπαρχει οταν αυτος που τον νοιωθει εχει κατι να κερδισει απο αυτον..εξυπηρετει καποιον σκοπο .Καποια πεποιθηση που πιστευει ακραδαντα του υπαγορευει οτι ο φοβος ειναι εκει γιατι εχει λογο να ειναι εκει.Οταν καταλαβει οτι ο φοβος δεν εξυπηρετει καποιον σκοπο , τοτε θα παψει να υπαρχει πια φοβος.Αυτοματα.Μονομιας.

Με λιγα λογια , αντε για μπανια :)

ναι οκ..

Δημοσ.

Δες πόσο κρατάει η μπαταρία σε χρόνο με χρήση αναπαραγωγής ταινίας και σύγκρινε το με το τι δίνει ενδεικτικά ο κατασκευαστής. Αν έχει πρόβλημα η μπαταρία θα φανεί εκεί καθώς θα υπάρχει μεγάλη απόκλιση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ακομα δεν ξερουμε καν τι φορητο εχει ο ανθρωπος :) ...τι σπεκς εχει το μηχανημα...τι μπαταρια εχει....ηταν προφανως περιττα στοιχεια αναξια αναφορας για την εκτιμηση του "προβληματος"...

Επεξ/σία από mphxths

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...