Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, thimios47 είπε

Όντως το alto το εχω σκεφτει και εγω , απλα δεν με κερδιζει εμφανησιακα , θα το ψαξω περισσοτερο ομως

Μένω πετρουπολη και η σχολη ειναι στο αιγαλεω (πανεπιστημιουπολη 1 παδα) . Θέλω 3 λεωφορεια για να παω α13-731-και μετα ενα απο οποιο περασει πρωτο με αποτελεσμα μαζι με την αναμονη (ολοι ξερουμε οτι τα λεωοφρεια κατα βαση περνανε οποτε θελουν , δεν ειναι μετρο) να θελω 1 ωρα και 1 τεταρτο μια αποσταση 3,3 χιλιομετρα ειναι νομιζω που το αυτοκινητο μεσω θηβων θελει 20 λεπτακια

Άσχετο αλλά το περπατάς και φτάνεις στο μισάωρο :D ή πέρνεις ηλεκτρικό πατίνι :D

Βέβαια με τα παραπάνω δεν έχεις όχημα για τις βόλτες σου, ψώνια και ότι άλλο χρειαστείς

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Εχω κατσει και τα εχω δει. Αρχικα ναι εγω χρειαζομαι το 1 επιπλεον λεωοφρειο και μετα ποδια δεν παει γιατι ειναι αρκετα μακρια απο MediaMarkt που με αφηνει το 2ο.Επισης με μετρο δεν παει γιατι μενω πετρουπολη και ουσιαστικα θα κανω τον διο χρονο (πηγαινωντας ανθουπολη μετα μετρο για συνταγμα και απο εκει μπλε γραμμη για αιγαλεω και απο εκει 10 λεπτα πεπρπατημα). Τελος με τα λεωφορεια τι ? εξαφανιζεται η κινηση??? το αυτοκινητο χωρις κινηση ειναι στα 16 λεπτα περιπου ενω το λεωφορειο 1 ωρα και με τα ποδια 1 ωρα και 15 λεπτα , τα συμπερασματα δικα σου. ¨οσυσιαστικα με το να παω σε μια θεωρια χανω 3 ωρες παρ ακατι απο την ζωη μου στους δρομους και αν εχω εργαστηριο το απογευμα συνολικα 6 ωρες , καταλαβαινεις οτι δεν βγαινει με μμμ

8 λεπτά πριν, tsofras είπε

Άσχετο αλλά το περπατάς και φτάνεις στο μισάωρο :D ή πέρνεις ηλεκτρικό πατίνι :D

Βέβαια με τα παραπάνω δεν έχεις όχημα για τις βόλτες σου, ψώνια και ότι άλλο χρειαστείς

Ναι αν θες να κατεβεις για μαραθωνιο ή να σπασεις καποιο ρεκορ γκινεζ το περπατας μεχρι εκει και παλι πισω 

Σας ευχαριστω για τις απαντηεις εντος θεματος

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 λεπτά πριν, thimios47 είπε

Τελος με τα λεωφορεια τι ? εξαφανιζεται η κινηση??? το αυτοκινητο χωρις κινηση ειναι στα 16 λεπτα περιπου ενω το λεωφορειο 1 ωρα και με τα ποδια 1 ωρα και 15 λεπτα , τα συμπερασματα δικα σου

προφανως και όχι.

Για αυτό σου λεω ότι δεν θα σωθεις με το αυτοκινητο, ισα ισα θα φας και πολλες φορες πολλα νευρα στην κινηση ειδικα στην Θηβων το μεσημερι. Ωστόσο οντως δεν βλεπω να εχεις πολλες επιλογες. Κομμενο το Offtopic και από μενα.

Το Alto είναι καλη λυση, το εχει φιλη και είναι πολύ ικανοποιημενη γενικα. Αν και τωρα που εκανε ένα μικρο τρακαρισμα μου ειπε ότι ηταν πολύ ακριβα τα ανταλακτικα που χρειαστηκε...

Επεξ/σία από Αλεξανδρος A.92
  • Like 1
Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι το αλτο φαινεται καλη περιπτωση αλλα δεν νομιζω οτι ξεπερναει το Toyota Aygo το οποιο το βρισκω πολυ πιο ομορφο και μοντερνο και εχει ιδιο βαρος, κυβικα, αλογα , καταναλωση,αξιοπιστια. Μια ερωτηση επειδη υπαρχουν χιλιαδες 107,c1,αυγο στους δρομους αυτο επιρρεαζει καθολου τα σερβις ? δηλαδη επεειδη ειναι πολλα τα μοντελα μηπως βγαινει πιο φθηνο το σερβις κλπ και τοι βρισκεις ανταλλακτικα πιο ευκολα

Δημοσ.

Αιγάλεω ακούω, ΤΕΙ Αθήνας μου μυρίζεται. Αν ναι, τότε το μετρό είναι λουκούμι. Και αν θυμάμαι καλά όταν ήμουν φοιτητής, δεν παρκάρεις εύκολα το αμάξι εκεί γύρω. Μέσα να το βάλεις δύσκολο γιατι το βράδυ κλείνανε τις πύλες και δεν το έβγαζες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, valkon είπε

Αιγάλεω ακούω, ΤΕΙ Αθήνας μου μυρίζεται. Αν ναι, τότε το μετρό είναι λουκούμι. Και αν θυμάμαι καλά όταν ήμουν φοιτητής, δεν παρκάρεις εύκολα το αμάξι εκεί γύρω. Μέσα να το βάλεις δύσκολο γιατι το βράδυ κλείνανε τις πύλες και δεν το έβγαζες.

Ναι πρωην Τει αθηνας τωρα εχει γινει πανεπιστημιο...ΑΥτο που παω εχει χαοτικο παρκινγκ και οι πυλες και αυτα κομπλε μεχτις τις 9 που εχω δει τουλαχιστον 

Επεξ/σία από thimios47

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...