Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα και παλι!! Το αυτοκινητο το χρειαζομαι για καθημερινη χρηση μεσα στην πολη , δεν με ενδιαφερει σχεδον καθολου το ταξιδι με το αυτοκινητο καθως η μεγαλυτερη διαδρομη που θα κανει θα ειναι για κανα μπανακι εντος αττικης. Μετα απο κιαλλο ψαξιμο στο ιντερνετ βρηκα και το ι20 του 2012 με πετρελαιο και εινια και αυτο πολυ οικονομικο για μεσα στην πολη...μηπως ξερετε περισσοτερα πραγματα για αυτο το μοντελο αν ειναι αξιοπιστο ανταλλακτικα σερβις κλπ??

ΣΟΣ ->Να προσθεσω οτι θελω να βρω ενα αυτοκινητο σε καμια μαντρα και οχι απο ιδιωτη εφοσον δεν εχω τα λεφτα να τα δωσω ντουκου. Και για αυτο θελω να αγορασω αυτοκινητο απο μαντρα για να το παρω με δωσεις μεσω τραπεζας , ξερω θα μου βγει παραπανω με τους τοκους κλπ (και οτι σχεδον ολοι οι εμποροι ειναι λαμογια ) καθως και οτι απο ιδιωτη θα το επαιρνα πολυ πιο φθηνα αλλα δυστυχως δεν μπορω να ανταποκριθω να το αγορασω της μετριτοις!!!!

Επισης θα ηθελα την γνωμη σας για το αν τα αυτοκινητα εισαγωγης ειναι προς αποφυγη

Τελος θα ηθελα κατι πολυ οικονομικο επειδη αν ειναι υψηλου κυβισμου(εκτος του οτι θα εχω προβκημα με τα τελη που αυξανονται) θα καταναλωνει αρκετη βενζινη και πολυ απλα θα το εχω να καθεται γιατι δεν θα μπορω να του βαζω βενζινες και κατα συνεπεια δεν θα μπορω να κανω και την δουλεια μου να πηγαινω δηλαδη στην σχολη σε καθημερινη βαση !! Οποτε εχω καταφυγει στα πιο οικονομικα της αγορας σαν αυτοκινητα (και ας ειναι κουβαδες εν τελει). Μαρεσει η ταχυτητα , η ιπποδυναμη κλπ αλλα σε αυτη την φαση της ζωης μου θελω ενα αυτοκινητακι να κανω την δουλεια μου !!

Επισης το Aygo σε σχεση με τα 107 και c1 που εχουν κοινη μηχανη (της toyota) Τα υπολοιπα μηχανικα ή ηλεκτρονικα μερη ειναι εξισου της τογιοτα??

Επεξ/σία από thimios47
Δημοσ.
Στις 8/7/2019 στις 3:55 ΜΜ, thanasisxask είπε

Smart for two 800cc πετρέλαιο w451. Αυτό θα επερνα εγώ. 

Πρεπει να κατεβασεις δυο φορες για να περασεις ποδηλατο. 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, thimios47 είπε

Καλησπερα και παλι!! Το αυτοκινητο το χρειαζομαι για καθημερινη χρηση μεσα στην πολη , δεν με ενδιαφερει σχεδον καθολου το ταξιδι με το αυτοκινητο καθως η μεγαλυτερη διαδρομη που θα κανει θα ειναι για κανα μπανακι εντος αττικης. Μετα απο κιαλλο ψαξιμο στο ιντερνετ βρηκα και το ι20 του 2012 με πετρελαιο και εινια και αυτο πολυ οικονομικο για μεσα στην πολη...μηπως ξερετε περισσοτερα πραγματα για αυτο το μοντελο αν ειναι αξιοπιστο ανταλλακτικα σερβις κλπ??

ΣΟΣ ->Να προσθεσω οτι θελω να βρω ενα αυτοκινητο σε καμια μαντρα και οχι απο ιδιωτη εφοσον δεν εχω τα λεφτα να τα δωσω ντουκου. Και για αυτο θελω να αγορασω αυτοκινητο απο μαντρα για να το παρω με δωσεις μεσω τραπεζας 

Επισης το Aygo σε σχεση με τα 107 και c1 που εχουν κοινη μηχανη (της toyota) Τα υπολοιπα μηχανικα ή ηλεκτρονικα μερη ειναι εξισου της τογιοτα??

Δε θα σου πρότεινα  ντίζελ μεταχειρισμένο ειδικά από μάντρα 

Aygo,c1,107 είναι ακριβώς τα ίδια,  απλά το τουοτα εχει λιγο διαφορετικο σχημα στα φαναρια και στα φτερά  από τα άλλα δύο, κατα τα άλλα ουδεμία διαφορά

Δημοσ.
Στις 8/7/2019 στις 3:55 ΜΜ, thanasisxask είπε

Smart for two 800cc πετρέλαιο w451. Αυτό θα επερνα εγώ. 

θυμησε μου τι euro class ειναι να δουμε αν κυκλοφορεί νόμιμα εκεί που μένει

Δημοσ.
12 ώρες πριν, thimios47 είπε

Μετα απο κιαλλο ψαξιμο στο ιντερνετ βρηκα και το ι20 του 2012 με πετρελαιο και εινια και αυτο πολυ οικονομικο για μεσα στην πολη

το πετρελαιο νομιζω πρεπει να το διαγραψεις. Απο τι διαβαζω δεν το θες καν για ταξιδια το αυτοκινητο οποτε δεν υπαρχει λογος να το αγορασεις για να κανεις 8-10k χλμ τον χρονο.Ειδικα αφου ψαχνεις απο μαντρα μεταχειρησμενα...

Και οσο αφορα την μαντρα για μενα οταν εψαχνα αυτοκινητο πριν 2 χρονια απο αυτα που διαβαζα προτιμησα να περιμενω αλλους 6μηνες να μαζεψω 2k ακομα και να παρω αμαξι απο ιδιωτη μετρητοις...Προσεξε παρα πολυ καλα γιατι οτι πας να γλιτωσεις παο κυβικα, καταναλωση κτλπ μπορει να τα πληρωσεις στο 10πλασιο αν ο μαντρας σε κοροιδευψει...

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

το πετρελαιο νομιζω πρεπει να το διαγραψεις. Απο τι διαβαζω δεν το θες καν για ταξιδια το αυτοκινητο οποτε δεν υπαρχει λογος να το αγορασεις για να κανεις 8-10k χλμ τον χρονο.Ειδικα αφου ψαχνεις απο μαντρα μεταχειρησμενα...

Και οσο αφορα την μαντρα για μενα οταν εψαχνα αυτοκινητο πριν 2 χρονια απο αυτα που διαβαζα προτιμησα να περιμενω αλλους 6μηνες να μαζεψω 2k ακομα και να παρω αμαξι απο ιδιωτη μετρητοις...Προσεξε παρα πολυ καλα γιατι οτι πας να γλιτωσεις παο κυβικα, καταναλωση κτλπ μπορει να τα πληρωσεις στο 10πλασιο αν ο μαντρας σε κοροιδευψει...

Δυστυχως δεν εχω την πολυτελεια να περιμενω ακομα 1 ή 2 χρονια για να μαζεψω λεφτα για να αγορασω απο ιδιωτη καθως το αυτοκινητο επιγει για σπιτι-σχολη- σπιτι και με τα μμμ ειναι μεγαλη ταλαιπωρια που περναω χωρις λογο αφου με το αυτοκινητο την ιδια διαδρομη την κανεις στο 1/4 του χρονου. Άρα αυτο που μου απαντατε ειναι να μεινω μακρια απο πετρελαιο 

5 ώρες πριν, jackess είπε

θυμησε μου τι euro class ειναι να δουμε αν κυκλοφορεί νόμιμα εκεί που μένει

μενω αθηνα αλλα μακρια απο το κεντρο

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, thimios47 είπε

μενω αθηνα αλλα μακρια απο το κεντρο

δεν εχει σημασια που μενεις μακρια απο το κεντρο. πετρελαια κατω απο euro 5 απαγορευονται στον νομο αττικης. ειτε μενεις αιγαλεω, ειτε πειραια, ειτε γλυφαδα ειτε κηφησια

«1. Τα πετρελαιοκίνητα φορτηγά οχήματα ιδιωτικής χρήσης μικτού βάρους μέχρι τεσσάρων χιλιάδων (4.000) χιλιογράμμων και τα πετρελαιοκίνητα επιβατικά οχήματα ιδιωτικής χρήσης εξαιρούνται των περιορισμών κυκλοφορίας στις περιοχές των Νομών Αττικής και Θεσσαλονίκης, που καθορίστηκαν με τις διατάξεις του άρθρου 26 του ν.1959/1991 (Α' 123), εφόσον η τεχνολογία τους πληροί εκ κατασκευής τις προδιαγραφές του Κανονισμού (ΕΚ) 715/2007 της 20ής Ιουνίου 2007 (Euro V και Euro VI) ή μεταγενέστερου.

Δημοσ.

Εγώ θα σου πρότεινα και αυτό

https://www.car.gr/23404650-suzuki-alto

Το είχαμε 10 χρόνια και απλά το δώσαμε και αγόρασε η γυναίκα μου το C3. Στα 10 χρόνια άλλαξαμε ένα λαμπάκι στο πίσω φως. Είχα και το προηγούμενο για 18 χρόνια και είχα αλλάξει μόνο λαμπάκια ( εννοώ και στα 2 εκτός απο τα σερβις- λάστιχα δεν έβγαλε καμία ζημιά)

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, jackess είπε

δεν εχει σημασια που μενεις μακρια απο το κεντρο. πετρελαια κατω απο euro 5 απαγορευονται στον νομο αττικης. ειτε μενεις αιγαλεω, ειτε πειραια, ειτε γλυφαδα ειτε κηφησια

«1. Τα πετρελαιοκίνητα φορτηγά οχήματα ιδιωτικής χρήσης μικτού βάρους μέχρι τεσσάρων χιλιάδων (4.000) χιλιογράμμων και τα πετρελαιοκίνητα επιβατικά οχήματα ιδιωτικής χρήσης εξαιρούνται των περιορισμών κυκλοφορίας στις περιοχές των Νομών Αττικής και Θεσσαλονίκης, που καθορίστηκαν με τις διατάξεις του άρθρου 26 του ν.1959/1991 (Α' 123), εφόσον η τεχνολογία τους πληροί εκ κατασκευής τις προδιαγραφές του Κανονισμού (ΕΚ) 715/2007 της 20ής Ιουνίου 2007 (Euro V και Euro VI) ή μεταγενέστερου.

Συγγνωμη δεν το ανέφερα , Ναι για ευρο 5 diesel μιλαμε

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, thimios47 είπε

Δυστυχως δεν εχω την πολυτελεια να περιμενω ακομα 1 ή 2 χρονια για να μαζεψω λεφτα για να αγορασω απο ιδιωτη καθως το αυτοκινητο επιγει για σπιτι-σχολη- σπιτι και με τα μμμ ειναι μεγαλη ταλαιπωρια που περναω χωρις λογο αφου με το αυτοκινητο την ιδια διαδρομη την κανεις στο 1/4 του χρονου. Άρα αυτο που μου απαντατε ειναι να μεινω μακρια απο πετρελαιο 

Υπηρξα φοιτητης και εγω στην Αθηνα...Καμια μα καμια διαδρομή δεν την κανει το αυτοκινητο στο 1/4 του χρονουν των ΜΜΜ...Εκτος αν μενεις παρα πολύ κοντα στην σχολη και με το αμαξι θες 5 λεπτα και με τα ΜΜΜ θες 20...

Πες μας που μενεις και που είναι η σχολη

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, tsofras είπε

Εγώ θα σου πρότεινα και αυτό

https://www.car.gr/23404650-suzuki-alto

Το είχαμε 10 χρόνια και απλά το δώσαμε και αγόρασε η γυναίκα μου το C3. Στα 10 χρόνια άλλαξαμε ένα λαμπάκι στο πίσω φως. Είχα και το προηγούμενο για 18 χρόνια και είχα αλλάξει μόνο λαμπάκια ( εννοώ και στα 2 εκτός απο τα σερβις- λάστιχα δεν έβγαλε καμία ζημιά)

Όντως το alto το εχω σκεφτει και εγω , απλα δεν με κερδιζει εμφανησιακα , θα το ψαξω περισσοτερο ομως

Μόλις τώρα, Αλεξανδρος A.92 είπε

Υπηρξα φοιτητης και εγω στην Αθηνα...Καμια μα καμια διαδρομή δεν την κανει το αυτοκινητο στο 1/4 του χρονουν των ΜΜΜ...Εκτος αν μενεις παρα πολύ κοντα στην σχολη και με το αμαξι θες 5 λεπτα και με τα ΜΜΜ θες 20...

Πες μας που μενεις και που είναι η σχολη

Μένω πετρουπολη και η σχολη ειναι στο αιγαλεω (πανεπιστημιουπολη 1 παδα) . Θέλω 3 λεωφορεια για να παω α13-731-και μετα ενα απο οποιο περασει πρωτο με αποτελεσμα μαζι με την αναμονη (ολοι ξερουμε οτι τα λεωοφρεια κατα βαση περνανε οποτε θελουν , δεν ειναι μετρο) να θελω 1 ωρα και 1 τεταρτο μια αποσταση 3,3 χιλιομετρα ειναι νομιζω που το αυτοκινητο μεσω θηβων θελει 20 λεπτακια

Δημοσ.
Μόλις τώρα, thimios47 είπε

Όντως το alto το εχω σκεφτει και εγω , απλα δεν με κερδιζει εμφανησιακα , θα το ψαξω περισσοτερο ομως

Δεν καίει καρδιές όντως αλλά είναι τίμιο, αξιόπιστο εύκολο στο παρκάρισμα και στην οδήγηση αν θυμάμαι καλά έχει και 4 αερόσακους και οικονομικό στο καύσιμο για την χρονολογία του. Και με εντυπωσίασε ότι παρότι έχει σκληρά πλαστικά δεν ετριζε μετά από 10 χρόνια.

Στο μόνο που δεν έμεινα ευχαριστημένος ήταν η ποιότητα του χρώματος ( μη μεταλλικό) στην 6ετια έκανε θαμπαδες ο ουρανός αλλά δεν το πρόσεχε ιδιαίτερα η γυναίκα μου ( κουτσουλιές, ρετσινια κτλ)

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, thimios47 είπε

Μένω πετρουπολη και η σχολη ειναι στο αιγαλεω (πανεπιστημιουπολη 1 παδα) . Θέλω 3 λεωφορεια για να παω α13-731-και μετα ενα απο οποιο περασει πρωτο με αποτελεσμα μαζι με την αναμονη (ολοι ξερουμε οτι τα λεωοφρεια κατα βαση περνανε οποτε θελουν , δεν ειναι μετρο) να θελω 1 ωρα και 1 τεταρτο μια αποσταση 3,3 χιλιομετρα ειναι νομιζω που το αυτοκινητο μεσω θηβων θελει 20 λεπτακια

από Ιλιον προς ΤΕΙ πειραια (πανεπιστημιουπολη 2 παδα πρεπει να είναι τωρα) 40 λεπτα με την κανονικη κινηση που ειχε 8-9-10 το πρωι μεσω θηβων με 703. Οντως εσυ θες και ένα εξτρα λεωφορειο η περπατημα για το τει αθηνας. Αλλα μην θεωρεις ότι το αυτοκινητο παει πολύ πιο γρηγορα.Και θα υπαρξουν πολλες μερες που θα τσαντιστεις και θα λες γιατι το πηρα κτλπ...

Προς θεου δεν λεω να μην παρεις αλλα να ξερεις οπου εξυπηρετουν τα πολιτισμένα μεσα (βλ. Μετρο) το αμαξι είναι κατά πολύ πιο αργο..

Εγω σκεψου για να παω στην σχολη ηθελα 1 λεωφ από σπιτι μου για μετρο Δαφνης. Από εκει αλλαζα στο μοναστηρακι για Αιγάλεω και από το Αιγάλεω λεωφορειο και πολλες μερες εκανα μολις 50 λεπτα...Από την άλλη με μια απεργια Μετρο αυτος ο χρονος εφτανε και τις 3 ωρες...κυριολεκτικα… Η περιπτωση που αναφερω παραπανω με το ιλιον ηταν άλλη διαδρομή που εκανα επειδή εμενα σε σπιτι συμφοιτητή αρκετα βραδια μεσα στην εβδομαδα λογω εργασιων, η απλα για αραγμα. Και την ειχα μαθει αρκετα καλα. Απλως εισαι ατυχος φουλ που δεν σε εξυπηρετεί μετρο...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...