Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα είδα για την locauto, ότι στο rental cars έχει καλή σχετικά βαθμολογία με βάση τα υπόλοιπα. Προτείνεις να πάω προς τα εκεί; Είναι και σχετικά οικονομική σε σχέση με τις μεγάλες. Απλά θέλω να βρω κάτι να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. 5 πάνω 5 κάτω δεν έχει τόσο σημασία, αν είναι να είμαι με το άγχος.

Δημοσ.

Μιας και το έπαιζα και έξυπνος έχοντας νοικιάσει πολλές φορές στο εξωτερικο ήρθε η ώρα να την πάθω και εγώ.

Νοικιασα στο Ντισελντορφ αυτοκίνητο από την europcar πληρώνοντας και την φουλ ασφάλεια και από τα 300 ευρώ που ήταν το deposit μου κράτησαν για λόγο που δεν γνωρίζω ακόμα τα 275!Tο αυτοκίνητο το επέστρεψα φυσικά φουλαρισμενο και δεν υπήρξε γενικότερα κανένα πρόβλημα.Μιλησα με αυτήν την εταιρία του κωλου αλλά άκρη δεν έβγαλα και μου είπαν να παρω το πρωί για να μου εξηγήσουν γιατί έγινε η χρέωση.

Εγω ήδη πήρα την τράπεζα για να δηλώσω αμφισβήτηση συναλλαγής.

Δημοσ.
16 ώρες πριν, moure είπε

Μιας και το έπαιζα και έξυπνος έχοντας νοικιάσει πολλές φορές στο εξωτερικο ήρθε η ώρα να την πάθω και εγώ.

Νοικιασα στο Ντισελντορφ αυτοκίνητο από την europcar πληρώνοντας και την φουλ ασφάλεια και από τα 300 ευρώ που ήταν το deposit μου κράτησαν για λόγο που δεν γνωρίζω ακόμα τα 275!Tο αυτοκίνητο το επέστρεψα φυσικά φουλαρισμενο και δεν υπήρξε γενικότερα κανένα πρόβλημα.Μιλησα με αυτήν την εταιρία του κωλου αλλά άκρη δεν έβγαλα και μου είπαν να παρω το πρωί για να μου εξηγήσουν γιατί έγινε η χρέωση.

Εγω ήδη πήρα την τράπεζα για να δηλώσω αμφισβήτηση συναλλαγής.

συμβαινει και σε αλλες π.χ στη sixt Γερμανια: deposit κλειδωμενο για 3-4 εβδομαδες. Τους πηραν τηλ μου εξηγησαν οτι παιρνει χρονο η διαδικασια απενεργοποιησης αλλα νομιζω (εντελως τυχαια) την ιδια μερα ή την επομενη ειχαν αποδεσμευσει το ποσο

Δημοσ.

Το deposit μου ήταν 300 ευρώ, αυτοί μου κράτησαν 275 και απελευθέρωσαν τα 25.Προσπαθω από το πρωί και δεν βγάζω άκρη στο τηλέφωνο.Ολη την ώρα αναμονή και όταν εμφανίζεται καποιος δεν μιλάει αγγλικά και ξανά απ την αρχή. 

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
Στις 16/7/2019 στις 2:41 ΜΜ, moure είπε

Το deposit μου ήταν 300 ευρώ, αυτοί μου κράτησαν 275 και απελευθέρωσαν τα 25.Προσπαθω από το πρωί και δεν βγάζω άκρη στο τηλέφωνο.Ολη την ώρα αναμονή και όταν εμφανίζεται καποιος δεν μιλάει αγγλικά και ξανά απ την αρχή. 

Καλησπέρα φίλε μου!

Μετά από 2,5 ολόκληρα χρόνια, έχεις κάποιο update; Έβγαλες άκρη τελικά;

Θέλουμε να νοικιάσουμε (24/4) από Ρώμη για να πάμε Αμάλφι, και μετά να το αφήσουνε Νάπολη από όπου θα φύγουμε.

Δεν έχουμε και πιστωτική και είμαστε στο ψάξιμο. Έχω αγχωθεί με αυτά που διαβάζω. 

Καμία πρόταση;

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, alexisss13 είπε

Καλησπέρα φίλε μου!

Θέλουμε να νοικιάσουμε (24/4) από Ρώμη για να πάμε Αμάλφι, και μετά να το αφήσουνε Νάπολη από όπου θα φύγουμε.

Δεν έχουμε και πιστωτική και είμαστε στο ψάξιμο. Έχω αγχωθεί με αυτά που διαβάζω. 

Καμία πρόταση;

Έφαγα ενάμιση μήνα περίπου μιλώντας στο τηλέφωνο όπου δυο φορές με διαβεβαίωναν ότι σε λίγες μέρες θα μου επιστρέψουν τα χρήματα και δεν το έκαναν.Εγώ αφού δεν έβγαζα άκρη έκανα  αμφισβήτηση συναλλαγής στην τράπεζα μου και τα πήρα πίσω τα χρήματα.

Εχω λάβει 2 ή 3 επιστολές από Γερμανία που έχουν και το θράσος να με απειλούν ότι θα κινηθούν νομικά αν δεν τους δώσω τα λεφτα.Τους έχω γράψει κανονικά εκεί που δεν πιάνει το μελάνι.

Δεν ξέρω πάντως αν είναι εφικτό να νοικιάσεις χωρίς πιστωτική στην Ιταλία.

• Thanks 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 25/3/2022 στις 5:02 ΜΜ, alexisss13 είπε

Καλησπέρα φίλε μου!

Καμία πρόταση;

Να βγάλετε πιστωτική. Χωρίς πλάκα. Υπάρχουν αρκετές που δίνουν τον πρώτο χρόνο χωρίς συνδρομή. Μετά απλά διακόψτε τη

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...