Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
3 ώρες πριν, alexakos89 είπε

Τουλαχιστον μια εταιρια προσπαθει για την ιδιωτικοτητα , και για την ασφαλεια.

Δίνει τεράστια μάχη... κόβοντας επιταγές στη Google για τους cloud servers της. Whatever...

https://www.theverge.com/2018/2/26/17053496/apple-google-cloud-platform-icloud-confirmation

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 minutes ago, Black Demis said:

local backup σε vcf

Και χάνεις την πρακτικότητα του sync (και του backup) για να προφυλάξεις την ιδιωτικότητα (σιγά το μυστικό) των επαφών αλλά ανοίγεις το location service για την μικρή πιθανότητα να το χάσεις (και ακόμα μικρότερη να το βρεις); Βασικά ό,τι θες κάνεις αλλά ρωτάω να καταλάβω τη λογική σου. Εγώ λόγω μη χρήσης desktop mail client, τις έχω στη Google. :-)

Επεξ/σία από CheOnWeb
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να πούμε ότι το iCloud.com δεν είναι προσβάσιμο από συσκευή iOS. Έχει links για τα find my και για οδηγίες πως να στήσεις το iCloud στην συσκευή. Η μεγάλη είδηση είναι ότι μπορείς να μπεις πλέον στο beta web iCloud από iOS και η λεπτομέρεια το πως θα μπορείς να κάνεις login.

Επεξ/σία από kifinas
  • Like 2
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε

Και χάνεις την πρακτικότητα του sync (και του backup) για να προφυλάξεις την ιδιωτικότητα (σιγά το μυστικό) των επαφών αλλά ανοίγεις το location service για την μικρή πιθανότητα να το χάσεις (και ακόμα μικρότερη να το βρεις); Βασικά ό,τι θες κάνεις αλλά ρωτάω να καταλάβω τη λογική σου. Εγώ λόγω μη χρήσης desktop mail client, τις έχω στη Google. :-)

δεν είναι μονο επαφές ειναι διασταύρωση στοιχείον που δεν θα ήθελα να μπορεί να γίνει . στο gmail κρατάω μόνο αυτες που είναι καθαρά για προσωπική χρήση εκεί δεν με νοιάζει και να τα δουν και να τα πάρουν.. τα αλλά ολα locally και όλες τηε υπηρεσίες κλειστές ουσιαστικά εχω δυο κινητά ενα mate 20 pro για προσωπική χρήση όπου δεν με νοιαζουν και πολλά και ενα xs max για όλα τα άλλα όπου τα εχω κομμένα όλα 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Black Demis είπε

βασικά απλά κρατάει στα στοιχεία για τον εαυτό της και για την κυβέρνηση.....

Εσυ γιατι χρησημοποιεις internet ειπαμε ;

Δημοσ.
22 minutes ago, Black Demis said:

δεν είναι μονο επαφές ειναι διασταύρωση στοιχείον που δεν θα ήθελα να μπορεί να γίνει . στο gmail κρατάω μόνο αυτες που είναι καθαρά για προσωπική χρήση εκεί δεν με νοιάζει και να τα δουν και να τα πάρουν.. τα αλλά ολα locally και όλες τηε υπηρεσίες κλειστές ουσιαστικά εχω δυο κινητά ενα mate 20 pro για προσωπική χρήση όπου δεν με νοιαζουν και πολλά και ενα xs max για όλα τα άλλα όπου τα εχω κομμένα όλα 

ok.

Και μια άσχετη παρατήρηση. Στο beta.icloud.com, δεν δείχνει σωστά το family storage. Δείχνει μόνο όποιου μέλους έχει κάνει το login.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε

ok.

Και μια άσχετη παρατήρηση. Στο beta.icloud.com, δεν δείχνει σωστά το family storage. Δείχνει μόνο όποιου μέλους έχει κάνει το login.

κατσε να μπω με ενα account να δω

edit: σύνδεσα ενα account μέσα εκανα share τα βλεπει κανονικά τα 50 gb

Επεξ/σία από Black Demis
Δημοσ.
2 hours ago, Black Demis said:

κατσε να μπω με ενα account να δω

edit: σύνδεσα ενα account μέσα εκανα share τα βλεπει κανονικά τα 50 gb

Ναι και μένα βλέπει τα 200GB (4 άτομα είμαστε) αλλά στα Used υπολογίζει μόνο του μέλους που έχει κάνει login και δείχνει λάθος υπόλοιπο. Εγώ π.χ. που χρησιμοποιώ μόνο 1GB, μου δείχνει υπόλοιπο 199GB, ενώ το iCloud.com δείχνει σωστά, 150GB υπόλοιπο. 

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε

Ναι και μένα βλέπει τα 200GB (4 άτομα είμαστε) αλλά στα Used υπολογίζει μόνο του μέλους που έχει κάνει login και δείχνει λάθος υπόλοιπο. Εγώ π.χ. που χρησιμοποιώ μόνο 1GB, μου δείχνει υπόλοιπο 199GB, ενώ το iCloud.com δείχνει σωστά, 150GB υπόλοιπο.  

όντως........ τώρα ανέβασα κατι απο άλλον και δεν το δείχνει στο γενικό....... ε κάποτε θα το στρώσουν ακομη beta

• Thanks 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Black Demis είπε

καλα καλα παω να βαλω win 3.1

Όχι, νομίζω ότι έχει εγκρίνει και τα XP πλέον! 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Black Demis είπε

αυτος εχει αλλαξει level μηλαμε

Ναι, έχει γίνει highend-ας

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...