Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

η Ποκαχοντας εχει γυριστει ηδη, την Παναγια λιγο δυσκολο να την γυρισουν τωρα. 😁

Επεξ/σία από KilliK
  • Like 1
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Ένα πολύ ενδιαφέρων βίντεο από άτομο κινέζικης καταγωγής που συγκρίνει το animation αλλά και την παραδοσιακή ιστορία της Mulan με την 2020 εκδοσή της. Ο τίτλος είναι λίγο click bait αλλά η ανάλυση είναι πολύ καλή

• Like 3
  • Moderators
Δημοσ.
Στις 12/9/2020 στις 2:56 ΜΜ, mike299 είπε

Ένα πολύ ενδιαφέρων βίντεο από άτομο κινέζικης καταγωγής που συγκρίνει το animation αλλά και την παραδοσιακή ιστορία της Mulan με την 2020 εκδοσή της. Ο τίτλος είναι λίγο click bait αλλά η ανάλυση είναι πολύ καλή

off-topic:

Spoiler

Γενικά μετά από αυτό είδα διάφορα βίντεο του συγκεκριμένου και μου αρέσει πολύ το perspective του.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 12/9/2020 στις 1:56 ΜΜ, mike299 είπε

Πολύ καλή οπτική και ήρεμη ανάλυση, καμία σχέση με όλα τα neocon/neolib σκουπίδια που έχουν αντίστοιχους τίτλους.

• Like 1
Δημοσ.

Τι σκουπίδι ήταν αυτό, αδερφάκι μου; Αυστηρά για κάτω των 6 ετών, που και πάλι θα προτιμήσουν να δουν Γκορμίτι ή Playmobil Οικογένεια Οικονόμου.

• Like 2
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
23 minutes ago, lactate said:

Αφου οι κινηματογράφοι είναι κλειστοί, πως το είδατε; θελω νατο δω επιτελους

Έχει ειδική προβολή ο Θείος....Παράωρες κυρίως.....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είμαι του 95. Είχα δει το παιδικό. Είδα το live action. tenor.gif

Μόνο όμορφα χρώματα είχε σαν ταινία. 

Είσαι γονιός κ θες να δεις μια οικογενειακή ταινία; Βάλε στο παιδί σου το παλιό!

Επίσης ο κόκκινος δράκος ο φίλος της Μουλάν γιατί δεν μπήκε στην ταινία. Στο παλιό είχε σημαντικο ρόλο.

Επεξ/σία από 7nisiotis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...