Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.
Το τελευταιο διημερο διαβαζω threads για κινητα/εγγυησεις κτλ και εχω αρχισει λιγο να πονοκεφαλιαζω οποτε αποφασισα να κανω ενα account και να σας ρωτησω απευθειας

Με ρωτησε μια φιλη για τι κινητο να παρει στα 300-400,της προτεινα αμεσως το Xiaomi Mi8
Ομως μετα βλεπω οτι εγγυηση δεν,και οτι εγγυηση επισημη μονο απο τα εξουσιοδοτημενα μαγαζια της infoquest αρα 400 ευρω το λιγοτερο.
Συνεπως αγγιζουμε τις τιμες του s9(σαφως ανωτερο κινητο) στο σκρουτζ,το οποιο ειναι εκει κοντα στο 400αρι.
Τα samsung απο Ευρωπη εχουν εγγυηση πανευρωπαικα αρα αποτι καταλαβα δεν υπαρχει θεμα επισκευης
Αρα προφανως καταληγω οτι η καλυτερη αγορα ειναι ,απο ενα αξιοπιστο σκρουτζομαγαζο, ενα Samsung S9 απο skroutz, αφου ειναι κανα 300αρι κατω απο τις αλυσιδες ΚΑΙ εχει εγγυηση/Επισκευη??

Λεω κατι λαθος? εχω ψιλομπερδευτει με τοσα thread sorry :P
Υ.Γ: Δεν αναφερω huawei λογω του θεματος που μπορει να προκυψει με το android,και για lg/sony/nokia δεν αρεσουν στην εν λογω κοπελα..

Δημοσ.

Τα λες πάρα πολύ σωστά.

Samsung EU, από οπουδήποτε στο skroutz : Εγγύηση 2 ετών, κομπλέ

Xiaomi , για εγγύηση μόνο από το You.gr ή το mistore greece. (πέρα από τις μεγάλες αλυσίδες εκτός σκρουτζ φυσικά)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλά τα έχεις καταλάβει.

Για την Huawei το θέμα έχει πλέον λήξη και είναι κανονικά όπως πρίν.

Εγώ πάντως θα κοιτούσα και το P20 pro(390€).

Επεξ/σία από saruman123
  • Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ παιδια
Ως xiaomi fanboy(και κατοχος redmi note 5 ) ηθελα να την ψησω για xiaomi αλλα θα κυριαρχησει η αντικειμενικοτητα 😛
https://www.gsmarena.com/trump_confirms_us_companies_will_continue_to_sell_to_huawei-news-37853.php
Οντως ισχυει saruman δεν το ειχα παρει πρεφα,ευχαριστω
Για την εγγυηση huawei ισχυουν τα ιδια με samsung ε?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
52 λεπτά πριν, naevan είπε

Ευχαριστω πολυ παιδια
Ως xiaomi fanboy(και κατοχος redmi note 5 ) ηθελα να την ψησω για xiaomi αλλα θα κυριαρχησει η αντικειμενικοτητα 😛
https://www.gsmarena.com/trump_confirms_us_companies_will_continue_to_sell_to_huawei-news-37853.php
Οντως ισχυει saruman δεν το ειχα παρει πρεφα,ευχαριστω
Για την εγγυηση huawei ισχυουν τα ιδια με samsung ε?

Εγγύηση κανονικά όπως τα άλλα.

Μόνο η Xiaomi έχει αυτό το "κουσούρι" με την εγγύηση....😅

Επεξ/σία από saruman123
  • Like 1
Δημοσ.

Άραγε έχει πάει κάποιος για service samsung κινητό και να μην του είπαν ότι έχει υγρασία;Έχω πάει ένα s3 του αδερφού μου και ένα s6 δικό μου και τις δύο φορές απλά με χρέωσαν τον έλεγχο και τα πήρα πίσω γιατί είχαν υγρασία.Κανενα δεν είχε πέσει σε νερό και ούτε μου έχει ξανατυχει με άλλης εταιρείας κινητό να μου βρουν στο service υγρασία.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, andrapos είπε

Άραγε έχει πάει κάποιος για service samsung κινητό και να μην του είπαν ότι έχει υγρασία;Έχω πάει ένα s3 του αδερφού μου και ένα s6 δικό μου και τις δύο φορές απλά με χρέωσαν τον έλεγχο και τα πήρα πίσω γιατί είχαν υγρασία.Κανενα δεν είχε πέσει σε νερό και ούτε μου έχει ξανατυχει με άλλης εταιρείας κινητό να μου βρουν στο service υγρασία.

Αυτά τα κάνει η TS Solutions = Arvato.

Καλύτερα να πας σε επίσημο service.

Δες εδώ ποια είναι για κάθε κινητό 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, andrapos είπε

μόνο Smartec για Samsung οι υπολοιποι βγαζουν διαφορες βλαβες ακομη και αν δεν εχουν γινει.

Επεξ/σία από aces
Δημοσ.
Στις 12/7/2019 στις 1:10 ΠΜ, andrapos είπε

Εγώ (και φαντάζομαι και πολλοί άλλοι) έχω πάει 3-4 φορές στη smertec και σε 2-3 ώρες το πολύ είμαι έτοιμος χωρίς μου-σου-ξου...

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Natha είπε

Καλησπέρα, επειδή τα έχω μπερδέψει λίγο, επίσημη εγγύηση από huawei έχουμε αν πάρουμε από οποιοδήποτε σκρουτζομάγαζο, ή μόνο από αυτά που μπορείς να επιλέξεις από εδώ; https://consumer.huawei.com/gr/

https://consumer.huawei.com/gr/support/warranty-policy/

Αναφορά σε κείμενο

Οι ανωτέρω όροι ισχύουν μόνο για προϊόντα της Huawei τα οποία έχουν πωληθεί εντός του ΕΟΧ (Ευρωπαϊκός Οικονομικός Χώρος).

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 8/7/2019 στις 11:38 ΠΜ, naevan είπε

Καλησπερα παιδια.
Το τελευταιο διημερο διαβαζω threads για κινητα/εγγυησεις κτλ και εχω αρχισει λιγο να πονοκεφαλιαζω οποτε αποφασισα να κανω ενα account και να σας ρωτησω απευθειας

Με ρωτησε μια φιλη για τι κινητο να παρει στα 300-400,της προτεινα αμεσως το Xiaomi Mi8
Ομως μετα βλεπω οτι εγγυηση δεν,και οτι εγγυηση επισημη μονο απο τα εξουσιοδοτημενα μαγαζια της infoquest αρα 400 ευρω το λιγοτερο.
Συνεπως αγγιζουμε τις τιμες του s9(σαφως ανωτερο κινητο) στο σκρουτζ,το οποιο ειναι εκει κοντα στο 400αρι.
Τα samsung απο Ευρωπη εχουν εγγυηση πανευρωπαικα αρα αποτι καταλαβα δεν υπαρχει θεμα επισκευης
Αρα προφανως καταληγω οτι η καλυτερη αγορα ειναι ,απο ενα αξιοπιστο σκρουτζομαγαζο, ενα Samsung S9 απο skroutz, αφου ειναι κανα 300αρι κατω απο τις αλυσιδες ΚΑΙ εχει εγγυηση/Επισκευη??

Λεω κατι λαθος? εχω ψιλομπερδευτει με τοσα thread sorry :P
Υ.Γ: Δεν αναφερω huawei λογω του θεματος που μπορει να προκυψει με το android,και για lg/sony/nokia δεν αρεσουν στην εν λογω κοπελα..

Εχω το p20 pro φουλ ευχαριστημένος.. Και φοβερή εγγύηση όχι σαν την Samsung πήγα κινητο που δεν δούλευε το δακτύλικο τελικά είχε ράγισε από δική μου ευθύνη κόστος 300+ γιατί αλλάζει και οθόνη και μπαταρία μαζί με αισθητήρα γιατί είναι κολλημένα όλα και με καλυψανε απόλυτα, βέβαια το κινητό μου πάντα με θήκη τζάμι ήταν πένα ίσως έπαιξε ρόλο και στους 16 μήνες παρακαλώ! Από εγγύηση πολύ καλή! Και ισάξιο με s9 αλλά καλύτερο το p20 pro  και σε μπαταρία φουλ διαφορά να ξέρεις δλδ εγώ με όλα ανοιχτά games άνετα τν μέρα.. Αν δεν παίζει η φίλη σου άνετα 2 μέρες! Και λίγο καλύτερη κάμερα από s9. Και 6 ραμ έναντι 4 του s9 που παίζει ρόλο μακροπροθεσμα πόσο θα το κρατήσεις το κινητό για την διαχείριση. Και κακά θέμα με play store! Ειδικά μπαταρία και ραμ και εγγύηση καλύτερα το p20 pro. Και μην ξεχάσω τρομερή φόρτιση ταχεία σε πολύ λίγο φορτιζει! Ότι θες ρώτα με :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...