NewGascp Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Και τα δύο είναι πολύ καλά με διαφορετικό προφίλ ήχου. Τα HyperX έχουν ποιο τονισμένα τα μεσαία προς ψηλά ενώ τα kraken τα μεσαία προς χαμηλά. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να HyperX να δίνουν την αίσθηση του "καθαρού" ήχου ενώ τα kraken έχουν ποιο "βαθύ" και "γεμάτο" ήχο (και κατά την γνώμη μου τα kraken έχουν μεγαλύτερο soundstage). Τα έχω δοκιμάσει και τα δύο και ήταν εξίσου άνετα (τα kraken πάντα με oval μαξιλαράκια). Η επιλογή είναι δική σού !
anergos13 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, NewGascp είπε Και τα δύο είναι πολύ καλά με διαφορετικό προφίλ ήχου. Τα HyperX έχουν ποιο τονισμένα τα μεσαία προς ψηλά ενώ τα kraken τα μεσαία προς χαμηλά. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να HyperX να δίνουν την αίσθηση του "καθαρού" ήχου ενώ τα kraken έχουν ποιο "βαθύ" και "γεμάτο" ήχο (και κατά την γνώμη μου τα kraken έχουν μεγαλύτερο soundstage). Τα έχω δοκιμάσει και τα δύο και ήταν εξίσου άνετα (τα kraken πάντα με oval μαξιλαράκια). Η επιλογή είναι δική σού ! εχει διαφορετικα μαξιλαρακια? στα Tournament ειναι oval ή στρογγυλά? γιατι στην φωτο δεν μπορω να καταλαβω απολυτα... το ρυθμιστικο που εχει για τον 360 ηχο και την ρυθμιση της ομιλιας στο παιχνιδι δεν ειναι στα +? εχουν κατι αντιστοιχο τα Hyper X Cloud Alpha μεσω software? Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2019 από anergos13
thetiesthatbind Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Πάρτε τα με κλειστά μάτια. Τα καλύτερα all around ακουστικά της αγοράς. Μη διαβάζω για Kraken σε τόπικ που παιζουν ακουστικά από το πάνω ράφι της HyperX, εκτίθεστε. Σα να συγκρίνουμε τη FIAT με τη Φεράρι
DsLmAnIaC Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 4 ώρες πριν, anergos13 είπε Είσαι Σίγουρος? Μιλάμε για την τελευταία έκδοση Kraken με το Gel στα Pads.... https://www.skroutz.gr/s/15956478/Razer-Kraken-Tournament-Edition-Black.html Στα kraken το πρόβλημα είναι τα μικρά μαξιλαράκια, το μέγεθος δηλαδή. . Αυτά σε πονάνε μετά από χρήση. Τα HyperX σε αντίθεση είναι σίγουρα πιο εργονομικά και πιο ξεκούραστα.
johnnieinlab Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Σας άκουσα και τα φοράω αυτή τη στιγμή. Έχω και τα Audiotechnica m50x αλλά, ενώ έχουν πολύ ωραίο ήχο, μετά από δυο ώρες με κουράζουν. Αυτά φαίνονται πιο μαλακά και ελαφριά. Ελπίζω να μου βγουν αστέρια! 1
pirmen56 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 8 λεπτά πριν, johnnieinlab είπε Σας άκουσα και τα φοράω αυτή τη στιγμή. Έχω και τα Audiotechnica m50x αλλά, ενώ έχουν πολύ ωραίο ήχο, μετά από δυο ώρες με κουράζουν. Αυτά φαίνονται πιο μαλακά και ελαφριά. Ελπίζω να μου βγουν αστέρια! Γενικό σχόλιο για όλα τα προηγούμενα. Είναι αστείο να μιλάμε για soundstage σε κλειστά ακουστικά, όπως π.χ. όλα τα gaming. Πέρα από το ψήσιμο του κεφαλιού που μόνο θετικό δεν το λες. Αν κάποιος επιμένει σε κλειστό ακουστικό με το καλύτερο δυνατό soundstage, αντοχή για δεκαετίες και ξεκούραστο με μαξιλάρια που αναπνέουν και έχουν βαμβακερή υφή(όχι ίνες/δέρμα από ακατέργαστο μαζούτ) πάει σε beyerdynamic DT 770pro από 32 Ohm μέχρι 250 Ohm αναλόγως του τι διαθέτει και τελειώνει μια για πάντα. 1
johnnieinlab Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 8 λεπτά πριν, pirmen56 είπε Γενικό σχόλιο για όλα τα προηγούμενα. Είναι αστείο να μιλάμε για soundstage σε κλειστά ακουστικά, όπως π.χ. όλα τα gaming. Πέρα από το ψήσιμο του κεφαλιού που μόνο θετικό δεν το λες. Αν κάποιος επιμένει σε κλειστό ακουστικό με το καλύτερο δυνατό soundstage, αντοχή για δεκαετίες και ξεκούραστο με μαξιλάρια που αναπνέουν και έχουν βαμβακερή υφή(όχι ίνες/δέρμα από ακατέργαστο μαζούτ) πάει σε beyerdynamic DT 770pro από 32 Ohm μέχρι 250 Ohm αναλόγως του τι διαθέτει και τελειώνει μια για πάντα. Ο κύριος λόγος που έχω ακουστικά είναι για να μην ακούνε οι άλλοι αυτό που ακούω...
pirmen56 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, johnnieinlab είπε Ο κύριος λόγος που έχω ακουστικά είναι για να μην ακούνε οι άλλοι αυτό που ακούω... Κατάλαβα. Εγώ έχω 3 ανοικτά audiophile ζευγάρια(μέχρι τα 350€) για απόλαυση καθαρά και τα DT770 250Ohm που πήρα για τον λόγο που λες. Μου προκαλεί δυσφορία η ζέστη των DT770 και γι'αυτό τα δουλεύω σπάνια. Όμως σε ήχο, ειδικά μετά από sonarworks EQ, δεν έχουν να ζηλέψουν σχεδόν τίποτα από πολύ ακριβότερα μοντέλα. Πολύ φυσικός και καλό 3D effect σε games με virtual surround. Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2019 από pirmen56
kostiger Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Με βαση το σκοπο χρησης τους μια χαρα sound stage εχουν τα Alpha. Τι συγκρινουμε ακριβως. Και ο αλλος μπορει να θελει να παιξει με τους φιλους του, να χρησιμοποιει το μικροφωνο και να απολαμβανει και πολυ καλο ηχο παραλληλα. Εξυπακουεται πως με Audiophile ακουστικα δεν υπαρχει συγκριση, αλλά προκειται για διαφορετικης κατηγοριας προϊοντα. Κι εγω εχω τα AKG K601 και αυτα του θεματος. Ε, δεν υπαρχει καμια σχεση. Το ενα ζευγαρι ειχε 100 ευρω msrp και το αλλο 300. Για Gaming και οχι μονο (βλεπε συνδεση με κινητα για ακροαση μουσικης κλπ), ειναι εξαιρετικα.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Τα hyper-x δεν είναι πλέον το vfm μοντέλο.. Η όλη ιστορία ήταν ότι πήραν studio headphones μιας κινέζικης εταιρίας και κάνανε βελτιώσεις. Τα Coolermaster MH751 είναι στα 60 ευρώ... Και κάνανε ακριβώς το ίδιο με τα hyper-x σε συνεργασία με την ίδια κινέζικη εταιρία αλλά μεταγενέστερο μοντέλο. Παρόμοιος τύπος ήχου γενικά.
TheMechanic1 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν ξέρω αν είναι μεταγενέστερο μοντέλο το MH751, άλλα έχει χειρότερα χαρακτηρηστικά στους οδηγούς του και χειρότερα reviews... Τα Alpha στα περισσότερα σοβαρά reviews που κυκλοφορούν τα θεωρούν ίσως το καλύτερο headset εως 100 ευρώ και πολυ κοντά σε ποιότητα σε αρκετά ακριβότερα. Προφανώς και υπάρχουν και άλλα vfm μοντέλα (πχ Coolermaster MH751 ή Creative Sound BlasterX H6), άλλα μην γράφουμε και ότι θέλουμε. Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2019 από TheMechanic1 1
pirmen56 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, kaspito είπε Τα hyper-x δεν είναι πλέον το vfm μοντέλο.. Η όλη ιστορία ήταν ότι πήραν studio headphones μιας κινέζικης εταιρίας και κάνανε βελτιώσεις. Τα Coolermaster MH751 είναι στα 60 ευρώ... Και κάνανε ακριβώς το ίδιο με τα hyper-x σε συνεργασία με την ίδια κινέζικη εταιρία αλλά μεταγενέστερο μοντέλο. Παρόμοιος τύπος ήχου γενικά. Ακριβώς αυτό. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τα παρουσιάζουν ως gaming ενώ δεν είναι. Για το μικρόφωνο; Τέτοια με κλιπσάκι υπάρχουν πολλά για να διαλέξεις ακριβώς τον τύπο και την ποιότητα που θες. Για την κάρτα USB με 7.1 *; Την πουλάνε και ξεχωριστά στα ~30€. Βρίσκεις παρόμοιες φορητές και από άλλες εταιρείες στα ίδια λεφτά ή αρκετά καλύτερες στα ~50€. Πάντως τα Aplha με βάση ό,τι έχω δει μετράνε καλύτερα από τα cloud ΙΙ. Εν τω μεταξύ όλες αυτές οι συχνές προσφορές για τα hyperX μήπως υποδηλώνουν ότι η πραγματική τους τιμή είναι τελικά αυτή των προσφορών; υ.γ.: Τα K601 δεν είχαν ποτέ 300€. 150€ και κάτω όπως ο διάδοχός τους(τώρα στα 98€) Τα MSRP των ακουστικών είναι ξεκάρφωτα νούμερα για να χτίσουν μια "Α" εικόνα για το προϊόν. *Δεν έχουν κάρτα τα Alpha. Πράγμα που τα κάνει ακόμα περισσότερο συγκρίσιμα σε vfm με pro/hi-fi ακουστικά κοντά στα λεφτά τους. Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2019 από pirmen56
kostiger Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 2 ώρες πριν, pirmen56 είπε Ακριβώς αυτό. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τα παρουσιάζουν ως gaming ενώ δεν είναι. Για το μικρόφωνο; Τέτοια με κλιπσάκι υπάρχουν πολλά για να διαλέξεις ακριβώς τον τύπο και την ποιότητα που θες. Για την κάρτα USB με 7.1 *; Την πουλάνε και ξεχωριστά στα ~30€. Βρίσκεις παρόμοιες φορητές και από άλλες εταιρείες στα ίδια λεφτά ή αρκετά καλύτερες στα ~50€. Πάντως τα Aplha με βάση ό,τι έχω δει μετράνε καλύτερα από τα cloud ΙΙ. Εν τω μεταξύ όλες αυτές οι συχνές προσφορές για τα hyperX μήπως υποδηλώνουν ότι η πραγματική τους τιμή είναι τελικά αυτή των προσφορών; υ.γ.: Τα K601 δεν είχαν ποτέ 300€. 150€ και κάτω όπως ο διάδοχός τους(τώρα στα 98€) Τα MSRP των ακουστικών είναι ξεκάρφωτα νούμερα για να χτίσουν μια "Α" εικόνα για το προϊόν. *Δεν έχουν κάρτα τα Alpha. Πράγμα που τα κάνει ακόμα περισσότερο συγκρίσιμα σε vfm με pro/hi-fi ακουστικά κοντά στα λεφτά τους. Spoiler 300 δολάρια κανονικα. Όχι ότι εχει καμία ιδιαίτερη σημασία. Όσον αφορά στο κατα ποσο ειναι gaming headset, όλος ο κόσμος τα αποδεχεται ως τετοια, η Kingston τα λανσάρει ως τέτοια,οι gamers τα χρησιμοποιούμε κατά κόρον, αλλα κατα τη γνώμη σου δεν ειναι. Απορω.
mp44christos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Σήμερα Παραγγειλα το Logitech g pro headset αντι για τα hyperx. τζιγουνευτικα τα 20 ευρο. Ξέρει κανείς πόσο κάνουν να έρθουν Κρήτη?
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν είναι σοβαρά headphones για gaming από τη στιγμή που είναι vshaped θα έλεγα. Θες natural sound για gaming.. Ειδικά το πολύ ανεβασμένο μπάσο άν παίζεις fps σου τρυπάει τον εγκέφαλο με τις εκρήξεις, το κάνει πιο δύσκολο να διακρίνεις πολλαπλούς ήχους την ίδια στιγμή. Η sennheiser έχει δει το χαος που επικρατεί, γι αυτό και βγάζει μοντέλα των 80 ευρώ με μικρόφωνο των 20, natural sound καλό imaging και τα κοπανάει στα 200 ως top product... 8 ώρες πριν, TheMechanic1 είπε Δεν ξέρω αν είναι μεταγενέστερο μοντέλο το MH751, άλλα έχει χειρότερα χαρακτηρηστικά στους οδηγούς του και χειρότερα reviews Μην ενημερώνεσαι για ήχο και γενικά μην εμπιστεύεσαι τύπους και εταιρίες που ασχολούνται κυρίως με πληκτρολόγια (ή γενικά tech). Reviewers που ασχολούνται αποκλειστικά με ήχο και έχουν δοκιμάσει και τα 2 προτίνουν coolermaster (πχ zeos). Περισσότερο στη λογική είμαι του ότι έχεις δυο καλά κατασκευασμένα ακουστικά με μέτρια απόδοση (πολύ καλή όμως σε σχέση με το τι κυκλοφορεί σε gaming brands). Είναι εφάμιλα - γι αυτό πάρε το πιο φθηνό. Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2019 από Επισκέπτης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα