Προς το περιεχόμενο

HyperX Cloud Alpha 79,90€ @ Plaisio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχουν ξαναπαιξει σ αυτην τιμη η και φθηνοτερα συμφωνα με το σκρουτζ.Οποιος ενδιαφερεται ισως ειναι καλη ευκαιρια.

Δημοσ.

Eιναι ισως τα καλυτερα all-around ακουστικα. Εξαιρετικα πραγματικα. Η τιμη ειναι συμπαθητικη..

Δημοσ.

Πολύ καλα ακουστικά, το μόνο πρόβλημα που έχω είναι το crosstalk. Υπάρχουν μερικά fixes στο google, που λειτουργούν σε αρκετούς, σε εμένα πάντως όχι.

Δημοσ.

Πολύ ποιοτικά ακουστικά, όπως όλη η σειρά cloud της hyperX. Μέταλλο αλλα πολύ εύκαμπτα. Τα έχω 1,5 χρόνο χωρίς το παραμικρό παράπονο. Σαν ήχος είναι εξαιρετικά (μιλάμε σε budget εως 100€) και το μικρόφωνο ικανοποιητικό. Είχαν αγοραστεί σε παρόμοια τιμή απο eshop. 

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Prasino Mantarinh είπε

Διαβαζω σε μερικες κρητικες οτι μερικοι εχουν θεμα με την ανεση ,ειδικα αμα φορας γυαλια ισχυει?

ποια ειναι η διαφορα τους με τα cloud 2?

Εγώ με γυαλιά το φοράω και μου είναι πιο άνετα από τα cloud 1 που είχα. Το καλύτερο που μπορείς να κανείς είναι να τα δοκιμάσεις σε κάποιο κατάστημα. Πάντως η σειρά cloud φημίζεται για την άνεση της,εξού και το όνομα.

Δημοσ.
25 minutes ago, Prasino Mantarinh said:

Διαβαζω σε μερικες κρητικες οτι μερικοι εχουν θεμα με την ανεση ,ειδικα αμα φορας γυαλια ισχυει?

Σε μενα τουλαχιστον οχι, δεν με εχουν ενοχλησει ποτε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 8/7/2019 στις 9:39 ΜΜ, Prasino Mantarinh είπε

ποια ειναι η διαφορα τους με τα cloud 2?

Είχα τα Cloud II και τώρα έχω τα Alpha. Είναι και τα δύο σχετικά άνετα άλλα τα Cloud II ήταν αισθητά περισσότερο. Γυαλιά δεν φοράω όποτε δεν έχω γνώμη ως προς αυτό. Θεωρήτικά τα Alpha έχουν λίγο καλύτερο ήχο (είναι και νεότερο μοντέλο). Ο ήχος τους είναι ελαφρώς πιο "καθαρός" και με πιο βαθύ μπάσο, άλλα για τα δικά μου γούστα χάνει λίγο στα ψηλά (στα Cloud II ήταν λίγο πιο τονισμένα). Συνολικά πάντως και τα δύο είναι πολύ καλές επιλογές. 

Επεξ/σία από TheMechanic1
  • Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, anergos13 είπε

Ποιο από τα παρακάτω?

HyperX Cloud Alpha  ή Razer Kraken Tournament? 

HyperX. Καμία σχέση τα kraken, και σε ήχο αλλά κυρίως σε άνεση, ειδικά μετά από πολύωρη χρήση.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, DsLmAnIaC είπε

HyperX. Καμία σχέση τα kraken, και σε ήχο αλλά κυρίως σε άνεση, ειδικά μετά από πολύωρη χρήση.

Είσαι Σίγουρος?  Μιλάμε για την τελευταία έκδοση Kraken με το Gel στα Pads....

https://www.skroutz.gr/s/15956478/Razer-Kraken-Tournament-Edition-Black.html

Επεξ/σία από anergos13

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...