gsisr Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Καλημέρα. Θέλω να βάψω όλο το σπίτι και θέλω να καλύψω με νάυλον όλα τα κουφώματα και κάποιους τοίχους που δεν θέλω να βαφούν. Για να κολλήσω το νάυλον θα χρειαστώ κάποιου είδους ταινία. Η ερώτηση μου είναι αν υπάρχει κάποια ταινία η οποία θα έχει εύκολο ξεκόλλημα και δεν θα μου αφήσει κόλλες.
troi.g Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Υπάρχει χαρτοταινια σε μπλέ χρώμα, η οποία και μετά από μερικές μέρες βγαίνει εύκολα, αλλά η τιμή της παίζει να είναι επί 4 ,σε σχέση με την απλή χαρτοταινια. 1
DrLo Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 59 λεπτά πριν, troi.g είπε Υπάρχει χαρτοταινια σε μπλέ χρώμα, η οποία και μετά από μερικές μέρες βγαίνει εύκολα, αλλά η τιμή της παίζει να είναι επί 4 ,σε σχέση με την απλή χαρτοταινια. Στο βάψιμο τη χαρτοταινία δε τη βγάζεις μετά από μερικές μέρες γιατί κινδυνεύεις να σου πετάξει χρώμα στην άκρη. Ιδανικά θα πρέπει να τη βγάλεις όταν έχεις βάψει το δωμάτιο και πριν στεγνώσει 100% το χρώμα. 2
bill999r Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Η μπλε χαρτοταινια προσφέρει προστασία στη uv ακτινοβολία και δεν προσφέρει κάτι παραπάνω από την απλή χαρτοταινια όσον αφορά την προστασία για το βάψιμο. Τώρα αν αναφέρεσαι σε αδιάβροχη μπλε αυτές χρησιμοποιούνται στην φανοποιια κ είναι πανάκριβες. Κ πάλι δεν υπάρχει λόγος χρήσης τέτοιας ταινίας για βάψιμο τοίχου 1
gsisr Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 στα κουφώματα πιο πολύ φοβάμαι μην αφήσουν κόλλες βγάζοντας τες
cumulus Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Δεν αφήνουν.Περυσι έκανα βαψίματα και δεν είχα κανένα πρόβλημα . 1
pavloa Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 48 λεπτά πριν, gsisr είπε στα κουφώματα πιο πολύ φοβάμαι μην αφήσουν κόλλες βγάζοντας τες Δεν αφήνουν τίποτα. Ακόμη και οι μπογιατζδες χαρτοταινία βάζουν παντού. 1
troi.g Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Όταν βάλεις χαρτοταινια π.χ στα σοβατεπί και τα αφήσεις δύο τρεις μέρες, με τέτοιες θερμοκρασίες που έχουμε, θα πρέπει να τα τρίψεις με διαλυτικό για να φύγει η κόλλα. Βάζουμε απλή χαρτοταινια σε σημεία που θα την βγάλουμε άμεσα , και μπλε , σε σημεία που μπορεί να μείνουν για λίγες μέρες π.χ να στρώσουμε χαρτόνια στο δάπεδο, όπου δεν θα τις βγάλουμε άμεσα ,ή στο να καλύψουμε το τζάκι (εάν έχουμε) ή το νάυλον που θα βάλουμε πάνω από τις ντουλάπες, κ.α πολλά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα