Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα τη γνωμη σας για το συγκεκριμενο μοντελο που ειναι προσφορά στα 549 ευρώ https://www.mediamarkt.gr/el/product/_asus-vivobook-15-x512da-ej151t-amd-ryzen-5-3500u-8gb-512gb-ssd-radeon-vega-8-full-hd-1223907.html

Α.Καταρχήν για την ASUS αν αξιζει σαν brand name για laptop γιατί εγω την ηξερα για τα motherboards που εβγαζε. Που κατατασετε σε σχεση με τις αλλες εταιριες (TOSHIBA, DELL, HP, LENOVO, SONY)

B. Ο επεξεργαστης σε σχεση με τους INTEL που βρισκετε περιπου (i7, i5, i3) γιατι εχω να αγορασω επεξεργαστη της AMD από το 2005.

Γ. Για την καρτα γραφικων αν και δεν ειμαι gamer και δεν ψαχνω κατι εξεζητημενο.

Δ. Τι γνωμη σας γενικα για το συγκεκριμενο μοντελο και τα χαρακτηριστικα που εχει (Κυριως με τραβηξε την προσοχή τα 8Gb Ram και τα 512SSD HD στην συγκεκριμενη τιμή δεν εχω δει αλλο λαπτοπ και με προβληματιζει μηπως ειναι μαπα ο επεξεργαστης και για αυτο ειναι τοσο χαμηλη η τιμή. Το λαπτοπ που εχω τωρα το πηρα το 2012 {HP με i7} 699 ευρώ αν και με i5 θα εκανα την δουλεια μου απλως ηταν προσφορά από τα 949 στα 699 ευρώ και το πήρα.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 8/7/2019 στις 1:55 ΠΜ, geo9419 είπε

Θα ήθελα τη γνωμη σας για το συγκεκριμενο μοντελο που ειναι προσφορά στα 549 ευρώ https://www.mediamarkt.gr/el/product/_asus-vivobook-15-x512da-ej151t-amd-ryzen-5-3500u-8gb-512gb-ssd-radeon-vega-8-full-hd-1223907.html

Α.Καταρχήν για την ASUS αν αξιζει σαν brand name για laptop γιατί εγω την ηξερα για τα motherboards που εβγαζε. Που κατατασετε σε σχεση με τις αλλες εταιριες (TOSHIBA, DELL, HP, LENOVO, SONY)

B. Ο επεξεργαστης σε σχεση με τους INTEL που βρισκετε περιπου (i7, i5, i3) γιατι εχω να αγορασω επεξεργαστη της AMD από το 2005.

Γ. Για την καρτα γραφικων αν και δεν ειμαι gamer και δεν ψαχνω κατι εξεζητημενο.

Δ. Τι γνωμη σας γενικα για το συγκεκριμενο μοντελο και τα χαρακτηριστικα που εχει (Κυριως με τραβηξε την προσοχή τα 8Gb Ram και τα 512SSD HD στην συγκεκριμενη τιμή δεν εχω δει αλλο λαπτοπ και με προβληματιζει μηπως ειναι μαπα ο επεξεργαστης και για αυτο ειναι τοσο χαμηλη η τιμή. Το λαπτοπ που εχω τωρα το πηρα το 2012 {HP με i7} 699 ευρώ αν και με i5 θα εκανα την δουλεια μου απλως ηταν προσφορά από τα 949 στα 699 ευρώ και το πήρα.

Λοιπόν φίλε μου θέλω και εγώ να πάρω και εγώ ένα laptop και σκέφτομαι πολύ σοβαρά αυτό και μέχρι τώρα δεν έχω δει κάτι που να με προβληματίζει εσύ τελικά τι έκανες; 

Δημοσ.
Στις 14/9/2019 στις 10:10 ΜΜ, daredevil1 είπε

H cpu είναι ίση με τον Intel Core i7-8550U (4C/8T). 

Η κάρτα γραφικών (με dual channel) είναι στο 75% της απόδοσης μιας gt 1030.

Μμμ είμαι σε σοβαρό δίλημμα να επιλέξω αυτό ή το

https://www.skroutz.gr/s/17454182/Acer-A515-51G-58GZ-i5-7200U-8GB-1TB-GeForce-MX150-FHD-W10.html

Η αλήθεια είναι πως θα κατέληγα στο Acer όμως το έψαξα και από ότι φαίνεται και αυτό έχει single slot RAM οπότε  dual channel θα έχω μόνο με τα υπάρχοντα 8 gb  ram και αντίστοιχα dual channel στο Asus θα έχω πάλι μόνο με αναβάθμιση στα 8 gb άρα προκύπτει το ερώτημα τλκ πόσο σημαντικό είναι το dual channel? 

Και έπειτα το Asus έχει γενικά καλύτερα χαρακτηριστικά καλύτερο πυρήνα, SSD είναι πιο λεπτό και πιο ελαφρύ και πιο καινούργιο, από ότι φαίνεται σε εμένα τουλάχιστον διορθώστε με αν κάνω λάθος το μόνο θετικό του Acer είναι Η  MX150 αξίζει πιστεύετε να το επιλέξω μόνο για αυτό; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...