Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, paoki101996 είπε

Δεν ειναι η πρωτη μου απο μικρος ειχα παπι αργοτερα πηγα σε ενα klx250 και μετα σε ενα crf450 απλα σε αυτην την κατηγορια παω πρωτη φορα...Σκεφτομαι για το Gsxr 600 k7-8...

https://www.car.gr/22487191-suzuki-gsx-r-600

πας σε k7? τότε ανετακη θέλεις και εξοπλισμο κανα 2 χιλιαρο (μπουφάν κράνος κλπ) γιατι αν πέσεις τα 4κ αλλου θα χρειαστούν μετα

• Like 1
  • Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ok διάβασα τόσα ποστ και η ασχετιλα βαράει κόκκινα 

Φιλε δεν ξέρω να σου πω για το δάνειο αλλά η μηχανή είναι μια χαρά μην ακούς τον κάθε άσχετο ότι είναι για πίστα ότι δεν έχει abs και άλλες αρλουμπες πάρε αυτό που κάνεις εσύ κέφι !!

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
29 minutes ago, Black Demis said:

πας σε k7? τότε ανετακη θέλεις και εξοπλισμο κανα 2 χιλιαρο (μπουφάν κράνος κλπ) γιατι αν πέσεις τα 4κ αλλου θα χρειαστούν μετα

Και γιατί μόνο 2Κ?

Εγώ λέω να το κάνουμε 3Κ!

Δημοσ.
8 minutes ago, Black Demis said:

κακο δεν θα ειναι και τοσο αν τα εχεις

Κακό επίσης δεν θα είναι και 10 να δώσεις αν τα έχεις. 

Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι χρειάζεσαι τόσα όπως δεν χρειάζεσαι και 2Κ. 

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, Black Demis είπε

700 κράνος,  400 δερμάτινο μπουφαν  400 κορντουρα  μπουφάν 200 καλοκαιρινό μπουφαν. 100 γάντια χειμώνα,  50 γάντια καλοκαίρι 

Το μίνιμουμ για τέτοια μηχανή.δικιο έχεις.αν είχα τέτοια μηχανή από εκεί θα άρχιζα.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, mp123 είπε

700 κράνος,  400 δερμάτινο μπουφαν  400 κορντουρα  μπουφάν 200 καλοκαιρινό μπουφαν. 100 γάντια χειμώνα,  50 γάντια καλοκαίρι 

Το μίνιμουμ για τέτοια μηχανή.δικιο έχεις.αν είχα τέτοια μηχανή από εκεί θα άρχιζα.

το ειπα το 2κ οχι απο αερα γιατι ειχα αρκετό καιρό zzr 1400 (τώρα έφυγε λογο ακινησίας στον επόμενο)  για αυτο ειπα ειναι και λιγα...

• Like 1
Δημοσ.
9 minutes ago, mp123 said:

Και αυτά είναι τα εντελώς ελάχιστα που θα σε κοροϊδεύουν οι υπόλοιποι. 

Κανονικά θες τουλάχιστον 1000αρικο για κράνος, άλλα τόσα για κάθε ένα από τα τουλάχιστον 4 μπουφάν και 2-3 χιλιάρικα ακόμα για τα λοιπά. 

Εν τω μεταξύ τόσο φτηνά καλοκαιρινά γάντια ούτε εγώ με το 250 δεν έχω. Προφανώς τα γάντια τα θες μόνο για κανένα πετραδάκι. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, NickTG είπε

Και αυτά είναι τα εντελώς ελάχιστα που θα σε κοροϊδεύουν οι υπόλοιποι. 

Κανονικά θες τουλάχιστον 1000αρικο για κράνος, άλλα τόσα για κάθε ένα από τα τουλάχιστον 4 μπουφάν και 2-3 χιλιάρικα ακόμα για τα λοιπά. 

Εν τω μεταξύ τόσο φτηνά καλοκαιρινά γάντια ούτε εγώ με το 250 δεν έχω. Προφανώς τα γάντια τα θες μόνο για κανένα πετραδάκι. 

Φυσικά.δεν λέμε τώρα δερμάτινα καλοκαιρινά που ειναι πανακριβα.εχω καλοκαιρινά dainese και five.περιπου στο 50ρικο το ζευγάρι.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, mples είπε

Φιλε δεν ξέρω να σου πω για το δάνειο αλλά η μηχανή είναι μια χαρά μην ακούς τον κάθε άσχετο ότι είναι για πίστα ότι δεν έχει abs και άλλες αρλουμπες πάρε αυτό που κάνεις εσύ κέφι !!

Η μηχανή είναι μια χαρά (την ίδια είχα και εγώ)αλλά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι είναι μια μηχανή για πίστα.Ναι βγαίνει μια χαρά και στο δρόμο και μάλιστα πηγαίνει και πολύ γρήγορα και τα φρένα της είναι καλύτερα από πολλές μηχανές που έχουν abs.Και αυτό γιατί η πληροφόρηση που σου δίνει το μπροστινό για την πρόσφυση είναι σε άλλο επίπεδο στις ss.Αλλα θέλεις εξοπλισμό και μάλιστα ακριβό.Εγω όταν την πήρα είχα ένα κράνος των 200 ευρώ το οποίο μετά τα 180 χόρευε στο κεφάλι μου.Τελικα έσκασα 800 και ησυχασα.Θελεις μπουφάν,γάντια και μπότες οπωσδήποτε.Εκτος αν τη θέλεις για να πας Μπουρνάζι με 50.Η χρήση της εκτός πίστας γενικά είναι επικίνδυνη και για τον αναβάτη και για τους υπόλοιπους στο δρόμο,εκτός και αν είσαι από τους λίγους αναβάτες που έχουν μυαλό στο κεφάλι(και όχι ένας από τους πολλούς που νομίζουν ότι έχουν).Αυτές τις μηχανές μπορεί να τις αγοράζεις με 4 χιλιάρικα αλλά για να τις χρησιμοποιήσεις για το σκοπό που φτιάχτηκαν ή τουλάχιστον να μην παίζεις κορόνα γράμματα τη ζωή σου πρέπει να διαθέσεις πολύ παραπάνω.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, paoki101996 είπε

Δεν ειναι η πρωτη μου απο μικρος ειχα παπι αργοτερα πηγα σε ενα klx250 και μετα σε ενα crf450 απλα σε αυτην την κατηγορια παω πρωτη φορα...Σκεφτομαι για το Gsxr 600 k7-8...

https://www.car.gr/22487191-suzuki-gsx-r-600

Παντως δεν επεσα και πολυ εξω :) :)

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θέλω να αγορασω κιθάρα

insomniacs: Τι να την κανεις την κιθαρα, θα πρεπει να πληρωνεις για μαθηματα, να τρεχεις σε δασκαλους ωδεια, χορδες, θηκη πολλα εξοδα, αστο καλυτερα.

θελω να παω γυμναστηριο

insomniacs: πολλα εξοδα, πληρωνεις συνδρομες, να αγορασεις παπουτσια, φορμες, μπλουζακια, τιποτα βιταμινες, κουραση. Που να τρεχεις κατσε σπιτι σου

Θελω να πηδηξω

insomniacs: Τι θελεις? το σκεφτηκες καλα? τοσες αρρωστιες κυκλοφορουν, εξοδα για προφυλακτικα, να βγαζεις το γκομενακι εξω, ποτα, ταξιδια. Κατσε σπιτι σου καλυτερα

Δεν έχετε προσέξει ότι το παιδί οδηγούσε και άλλες μηχανές και λογικά θα έχει τον απαραίτητο εξοπλισμό ήδη? 

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Λοιπον παιδια ευχαριστω κ παλι για τις απαντησεις και τις συμβουλες....Το θεμα ειναι να το παρω :P και οχι πως θα το οδηγω :P 

Εν τελη βρηκα εναν ιδιωτη που το δινει με δοσεις...αλλα δεν ξερω τι διαδικασια γινετε...

Μου το γραφει στο ονομα μου και υπογραφουμε κατι ή το κραταει στο ονομα του και τον πληρωνω εως ωτου τον εξοφλησω και μου την γραφει μετα...αλλα και εκει πρεπει να υπαρχει ενα αποδεικτικο στοιχειο λογικα π λεει οτι του εδινα τα χρηματα καθε μηνα...

Βοηθηστε με :p 

Δημοσ.
20 ώρες πριν, mples είπε

να κάνει το κέφι του δεν είπε κανένας να μην το κάνει ... αν μπορεί 800€ στην τσέπη και δάνειο χωρίς ένα σοβαρό εισόδημα απ ότι κατάλαβα να συντηρήσει ss μηχανάκι μαγκιά του 

6 λεπτά πριν, paoki101996 είπε

Λοιπον παιδια ευχαριστω κ παλι για τις απαντησεις και τις συμβουλες....Το θεμα ειναι να το παρω :P και οχι πως θα το οδηγω :P 

Εν τελη βρηκα εναν ιδιωτη που το δινει με δοσεις...αλλα δεν ξερω τι διαδικασια γινετε...

Μου το γραφει στο ονομα μου και υπογραφουμε κατι ή το κραταει στο ονομα του και τον πληρωνω εως ωτου τον εξοφλησω και μου την γραφει μετα...αλλα και εκει πρεπει να υπαρχει ενα αποδεικτικο στοιχειο λογικα π λεει οτι του εδινα τα χρηματα καθε μηνα...

Βοηθηστε με 😛

δυστυχώς με ιδιώτη δεν υπάρχει κάτι σίγουρο ... επίσης ποιος μλκας θα σου δώσει μηχανή χωρίς μεταβίβαση και μεταβίβαση με παρακράτηση να γίνει πάλι δεν είναι καλυμμένος σε περίπτωση που δεν του πληρώνεις 

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, paoki101996 είπε

Βοηθηστε με :p 

Νιγηριανό? :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...