lightsout Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, NikosKallithea είπε Δεν μπερδεύτηκες, απλα ο ts θελει να δωσει προκαταβολή τα 800, αλλα σου λέει δεν παίρνω Ένα δάνειο και λίγο παραπάνω ώστε να έχω και μεθαύριο πχ για βενζίνες και καφέδες Κάπως έτσι το σκέφτηκε Αυτό είχε κολλήσει στο μυαλό μου, αλλά αυτό πολύ απλά για χρηματοδότηση μηχανής δεν γίνεται. Δεν μπορεί να πάει στην τράπεζα και να πει "η μηχανή κάνει 4.000, σας δίνω 800, θέλω 4.000"!! Ή που θα ζητήσει όλη την αξία της μηχανής (πράγμα απίθανο να γίνει) ή που θα ζητήσει ένα απλό καταναλωτικό. Σημειωτέον, και σε απάντηση προηγούμενου σχολίου, ότι ενώ τόσο το προσωπικό όσο και η δανειοδότηση για αγορά αυτοκινήτου/μηχανής είναι καταναλωτικά δάνεια, οι εμπορικές τους ονομασίες διαφοροποιούνται. Επίσης, χρηματοδότηση για αγορά αυτοκινήτου/μηχανής δεν χορηγούν όλες οι τράπεζες πλέον.
andrapos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 41 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Το μελλον Αν περιμένει να βγαλει αυτα τα χρηματα ειναι πχ 200 τον μηνα(και πολλά λεω) =20 μηνες και βαλε(καποιον δεν θα βαλει στην άκρη) Τωρα είναι 24 θα την παρει στα ~26 μπορει μεχρι τοτε η μοτοσυκλέτα να έχει διαγράφει απο την μνήμη του Ασε που οι μοτοσυκλέτες δεν είναι αυτοκίνητα, οσο περνάν τα χρόνια αλλάζουν τα πράγματα. Ενώ το να πάρει δάνειο για 24 μήνες με 200+ το μήνα που θα πρέπει να τα δίνει ΚΑΘΕ μήνα είναι καλύτερα.Αν παίρνει μισθό 1000+,είναι σίγουρος ότι θα τον παίρνει και τα επόμενα χρονια και δεν έχει ενοίκια κλπ έξοδα καλώς.Αλλα αν είναι με βασικό σε δουλειά που αύριο το πρωί μπορεί και να φύγει τα κουκιά δεν βγαίνουν δυστυχώς.
NikosKallithea Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 31 λεπτά πριν, andrapos είπε Ενώ το να πάρει δάνειο για 24 μήνες με 200+ το μήνα που θα πρέπει να τα δίνει ΚΑΘΕ μήνα είναι καλύτερα.Αν παίρνει μισθό 1000+,είναι σίγουρος ότι θα τον παίρνει και τα επόμενα χρονια και δεν έχει ενοίκια κλπ έξοδα καλώς.Αλλα αν είναι με βασικό σε δουλειά που αύριο το πρωί μπορεί και να φύγει τα κουκιά δεν βγαίνουν δυστυχώς. Ειπα παραπάνω, οι μοτοσυκλέτες δεν ειναι αυτοκίνητα, αλλιώς εισαι στο 24 αλλιώς στα 26 αλλιώς στο 30 κλπ
andrapos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 5 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Ειπα παραπάνω, οι μοτοσυκλέτες δεν ειναι αυτοκίνητα, αλλιώς εισαι στο 24 αλλιώς στα 26 αλλιώς στο 30 κλπ Συμφωνώ σ αυτό που λες αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι σε κάθε ηλικία ό,τι σου γυαλίσει και δεν έχεις τα λεφτά παίρνεις δάνειο.Εισαι 24 και έχεις 800 ευρώ;Πάρε ένα παπάκι και αν όταν μαζέψεις τα 4000 σου αρέσει ακόμα η ιδέα της μηχανής έχει καλώς.Αν σου έχει περάσει σημαίνει ότι έτσι και την είχες πάρει με δάνειο θα πλήρωνες μέχρι χτες κάτι που έχεις ήδη βαρεθεί.(ή δεν θα πλήρωνες και θα άνοιγες τοπικ για τα ενοχλητικά τηλέφωνα από τις τράπεζες). 2 1
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Ο άνθρωπος θέλει να πάρει μια μηχανή τώρα που καλοκαίριασε να κάνει τα γούστα του. Όχι σε ένα και δύο χρόνια. Βέβαια δεν μας είπε αν δουλεύει και αν ναι τι εκκαθαριστικό έχει.
NikosKallithea Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Με 4000 μπορεί να παρει μια πολύ καλή μεταχειρισμένη μοτοσυκλέτα δεν ξέρω και τι θελει βεβαια, πχ ένα Kawasaki Ninja ZX6 έχει 4300 και είναι θεά https://www.car.gr/10101679-kawasaki-ninja-zx-6-r Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2019 από NikosKallithea
Volgin Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 ΜΗΝ παρεις μηχανή φίλε. Τόσο απλό και ναι, άσχετο με αυτό που ρωτάς, το ξέρω. Καλύτερα να πάρεις ένα μικρό αμάξι αν θες όχημα οπωσδήποτε, ή ακόμα καλύτερα, μάζεψε αυτά τα λεφτά αν αυτό δεν σου είναι απαραίτητο. Οι μηχανές δεν προσφέρουν κάτι ουσιαστικό, ρισκάρεις δυσανάλογα την ακεραιότητά σου για την όποια ικανοποίηση σου δίνουν. 1
andrapos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 9 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Με 4000 μπορεί να παρει μια πολύ καλή μεταχειρισμένη μοτοσυκλέτα δεν ξέρω και τι θελει βεβαια, πχ ένα Kawasaki Ninja ZX6 έχει 4300 και είναι θεά https://www.car.gr/10101679-kawasaki-ninja-zx-6-r Εσύ προτείνεις δηλαδή σε κάποιον που έχει μαζέψει για αγορά μηχανής 800 ευρώ να πάρει ss600;Το ξέρεις ότι τα λάστιχα της έχουν 300 ευρώ και θέλουν αλλαγή κάθε χρόνο(αν κάνεις και μαγκιές πιο συχνά).Το ξέρεις ότι το κοστούμι της έχει 500 ευρώ το κομμάτι;Ότι θέλει εξοπλισμό 1000 ευρώ για να την καβαλήσει;Και δεν αναφέρω την εμπειρία που χρειάζεται για να μη σκοτωθεί στις πρώτες βόλτες.Ειχα και εγώ τέτοια μηχανή(gsxr600 συγκεκριμένα)και το μόνο που θα πω είναι ότι απευθύνονται σε πολύ συγκεκριμένο κοινό,με ανάλογη εμπειρία και διάθεση για πίστα κυρίως. 2 1
paoki101996 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Αρχικα να σας ευχαριστω ολους για τις συμβουλες και τις γνωμες που διαβασα....Το θεμα δεν ειναι οτι δν μπορω να μαζεψω χρηματα για να την παρω χωρις να παρω δανειο....Το θεμα ειναι οτι το σκεφτηκα το τελαυταιο τριμηνο διμηνο και την θελω μεχρι μεσα Αυγουστου...Τ ξερω οτι ειναι λιγο βιαστικη κινηση αλλα πρεπει να γινει...Τα γραμματια μου ακουστηκε καλη ιδεα...Τι γινετε ακριβως με αυτα...??? Σας ευχαριστω ολους κ παλι παιδια....
NikosKallithea Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 3 ώρες πριν, paoki101996 είπε Αρχικα να σας ευχαριστω ολους για τις συμβουλες και τις γνωμες που διαβασα....Το θεμα δεν ειναι οτι δν μπορω να μαζεψω χρηματα για να την παρω χωρις να παρω δανειο....Το θεμα ειναι οτι το σκεφτηκα το τελαυταιο τριμηνο διμηνο και την θελω μεχρι μεσα Αυγουστου...Τ ξερω οτι ειναι λιγο βιαστικη κινηση αλλα πρεπει να γινει...Τα γραμματια μου ακουστηκε καλη ιδεα...Τι γινετε ακριβως με αυτα...??? Σας ευχαριστω ολους κ παλι παιδια.... Τα είπαμε και παραπάνω αν δεν πας σε ενα μαγαζι να μιλήσεις εκει με τους ανθρώπους, εμεις εδω δανειο δεν πρόκειται να σου δώσουμε, αν την παρεις καλες βολτες απο μενα και παντα όρθιος 1
AliasAndrew Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Μην παιρνετε δανεια για ψυλλου πηδημα. Πολλα αλλαζουν, σημερα μπορεις να πληρωνεις τις δοσεις, αυριο δεν ξερεις τι γινεται. Και αν μπεις στο τρυπακι της ευκολης λυσης συνεχιζεις και παιρνεις κι αλλα δανεια για αλλα πραγματα που θες. Εχω πολλες κοντινες περιπτωσεις τετοιες 1
jgeorgiou Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Το θέμα της μηχανής είναι θέμα γούστου ή ανάγκης του καθενός. Περι ορέξεως , κολοκυθόπιτα. Οσον αφορά το οικονομικό , η προκαταβολή είναι μικρή. Μερικοί έμποροι λειτουργούν με γραμμάτια αλλά η επιβάρυνση στην τιμή είναι μεγάλη. Από αυτά που έχεις πει (ή έχεις αποφύγει να πεις) δεν σε βλέπω για τραπεζικό δανεισμό , θα σε απορρίψουν πριν μπεις μέσα. Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2019 από jgeorgiou
arisopc Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Καλύτερα να πάρεις μεταχειρισμένη με γραμματια . Εδώ στον τόπο μου χρεώνει 20€ το κάθε γραμμάτιο και αν ξεχρεώσεις νωρίτερα στα αφαιρεί .. πάντως μια μηχανή έχει αρκετά έξοδα .. αλλά αν την ταξιδέψεις θα σου αφήσει απίστευτες αναμνήσεις . Είτε είναι δυνατή είτε όχι .. Απλά αν είναι η πρώτη σου μην πάρεις S/S Δείξε μας 1-2 μοντέλα που σου αρέσουν ώστε να ακούσεις γνώμεις από ανθρωππου που την έχουν η απλά την έχουν οδηγήσει .. εγώ αγόρασα fz1 αντί για R1 ξεκάθαρα για το θεμα Θέση οδήγησης γιτι στην τιμή είναι ίδια
paoki101996 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Δεν ειναι η πρωτη μου απο μικρος ειχα παπι αργοτερα πηγα σε ενα klx250 και μετα σε ενα crf450 απλα σε αυτην την κατηγορια παω πρωτη φορα...Σκεφτομαι για το Gsxr 600 k7-8... https://www.car.gr/22487191-suzuki-gsx-r-600
mp123 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 2 ώρες πριν, paoki101996 είπε Δεν ειναι η πρωτη μου απο μικρος ειχα παπι αργοτερα πηγα σε ενα klx250 και μετα σε ενα crf450 απλα σε αυτην την κατηγορια παω πρωτη φορα...Σκεφτομαι για το Gsxr 600 k7-8... https://www.car.gr/22487191-suzuki-gsx-r-600 ABS ?????????????? Από ότι διαβάζω όχι. Αν είναι και δεν έχει καλύτερα αστο.εκτος και είσαι πιλότος και πας πας 110 άλογα έτσι αέρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα