Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στην κοινοτητα του insomnia....

Ειμαι 24 χρονων και ενδιαφερομαι για την αγορα μιας μεταχειρισμενης μηχανης αξιας 4000 ευρω...Αυτην την στιγμη εχω τα 800 και χρειαζομαι ενα δανειο της ταξης των 4000 ευρω για να τα καλυψω ολα...Μπορω να παρω απο καποια τραπεζα δανειο αυτης της αξιας και εαν ναι με τι επιτοκιο....

ευχαριστω

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Περιμένεις από ένα φόρουμ να λάβεις απάντηση χωρίς να γνωρίζουμε καν την οικονομική σου κατάσταση? Αν εργάζεσαι ή όχι? Τι εισοδήματα έχεις?

Γιατί δεν απευθύνεσαι κατευθείαν σε μια τράπεζα να σου λυθούν όλες οι απορίες πολλές έχουν τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24/7

• Like 3
Δημοσ.

Θα κάνει στη γύρα στα καταστήματα με μοτοσυκλέτες και εκεί θα σου πει ο καθένας τι θέλει, τι θέλεις κτλ.

Και πάντα όρθιος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, paoki101996 είπε

Ειμαι 24 χρονων και ενδιαφερομαι για την αγορα μιας μεταχειρισμενης μηχανης αξιας 4000 ευρω...Αυτην την στιγμη εχω τα 800 και χρειαζομαι ενα δανειο της ταξης των 4000 ευρω για να τα καλυψω ολα...Μπορω να παρω απο καποια τραπεζα δανειο αυτης της αξιας και εαν ναι με τι επιτοκιο....

ευχαριστω

Άσχετα από οτιδήποτε άλλο , στον τραπεζικό δανεισμό , με την προϋπόθεση βέβαια ότι θα πάρεις έγκριση , οι καλύτεροι όροι είναι όταν αγοράσεις καινούργια , η συνεργασία που έχουν αρκετοί αντιπρόσωποι με τις τράπεζες σε ωφελεί τουλάχιστον στο επιτόκιο δανεισμού . Σε απευθείας δική σου δανειοδότηση από τραπεζα οι όροι θα είναι χειροτεροι , αν προτιμάς σε συμφέρει να πάρεις καινούργια .

Το επιτόκιο είναι στο 13 περίπου για να πάρεις εσύ χρήματα συν 200 ευρω τα έξοδα φακέλου αν θυμάμαι καλά . Αν φτάσει η δουλειά εκεί ρωτησε αν ασφαλίζουν το δάνειο , ποσο κοστίζει και βαλτο μέσα στο λογαριασμό .

Επεξ/σία από babisskg
  • Like 1
Δημοσ.

Δεν υπάρχει δάνειο πλέον που να μην ασφαλίζεται (πλην των πιστωτικών καρτών κ ορισμένων overdrafts).               Διαβάστε όλους τους όρους προσεκτικά,  των συμβάσεων που υπογράφετε.

• Like 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, paoki101996 είπε

ευχαριστω

Αν δεν έχεις ένα σχετικά καλό εκκαθαριστικό και εγγυητή δεν νομίζω να σου δώσουν δάνειο.Και καλά θα ήταν να το ξανασκεφτείς και εσύ γιατί αν θες να πάρεις δάνειο 4000 έχοντας μαζέψει μόνο 800 ευρώ όλα δείχνουν ότι είναι επιπόλαιη απόφαση.Αν δεν μπορείς να μαζέψεις τώρα περισσότερα χρήματα θα μπορείς μετά να ανταποκριθείς στις δοσεις και τα έξοδα της μηχανής;

• Like 1
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, andrapos είπε

Αν δεν έχεις ένα σχετικά καλό εκκαθαριστικό και εγγυητή δεν νομίζω να σου δώσουν δάνειο.Και καλά θα ήταν να το ξανασκεφτείς και εσύ γιατί αν θες να πάρεις δάνειο 4000 έχοντας μαζέψει μόνο 800 ευρώ όλα δείχνουν ότι είναι επιπόλαιη απόφαση.Αν δεν μπορείς να μαζέψεις τώρα περισσότερα χρήματα θα μπορείς μετά να ανταποκριθείς στις δοσεις και τα έξοδα της μηχανής;

Έχει μαζέψει το 20%, μια χαρά προκαταβολή είναι. Αν μπορούσε να φτάσει τα 1200€ ακόμα καλύτερα. 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, lightsout είπε

Έχει μαζέψει το 20%, μια χαρά προκαταβολή είναι. Αν μπορούσε να φτάσει τα 1200€ ακόμα καλύτερα. 

Δεν κατάλαβες, 4.000 είναι το δάνειο που θέλει και 4.000 η αξία της μοτό, οπότε στην ουσία αυτό είναι 0% προκαταβολή.

Δεν υπάρχει περίπτωση κάποια τράπεζα να του δώσει δάνειο το 100% της αξίας μιας μεταχειρισμένης μοτοσυκλέτας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Δεν κατάλαβες, 4.000 είναι το δάνειο που θέλει και 4.000 η αξία της μοτό, οπότε στην ουσία αυτό είναι 0% προκαταβολή.

Δεν υπάρχει περίπτωση κάποια τράπεζα να του δώσει δάνειο το 100% της αξίας μιας μεταχειρισμένης μοτοσυκλέτας.

Όντως, δεν το διάβασα προσεκτικά.

edit: έκαψα τα μυαλά μου

Επεξ/σία από lightsout
Δημοσ.
Μόλις τώρα, lightsout είπε

Όντως, δεν το διάβασα προσεκτικά.

Επομένως, επί της ουσίας, ούτε η αξία της μηχανής ούτε τα 800 ευρώ έχουν ιδιαίτερη σημασία, γιατί για καταναλωτικό πρέπει να πάει. Αν ζητήσει χρηματοδότηση για την μηχανή, νομίζω ότι δεν θα μπορέσει να ζητήσει επιπλέον της αξίας της. 

Sorry αλλά δεν πολυβγάζουν νόημα αυτά που γράφεις, αν η μηχανή κοστίζει 4k και ζητάει 4k τότε δεν ζητάει δάνειο επιπλέον της αξίας της.

Επίσης το δάνειο μοτοσυκλέτας υπάγεται στα καταναλωτικά, το προσωπικό δάνειο είναι αυτό που στο δίνουν χωρίς να υποβάλλεις δικαιολογητικά για το πως θα το χρησιμοποιήσεις.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε

Sorry αλλά δεν πολυβγάζουν νόημα αυτά που γράφεις, αν η μηχανή κοστίζει 4k και ζητάει 4k τότε δεν ζητάει δάνειο επιπλέον της αξίας της.

Επίσης το δάνειο μοτοσυκλέτας υπάγεται στα καταναλωτικά, το προσωπικό δάνειο είναι αυτό που στο δίνουν χωρίς να υποβάλλεις δικαιολογητικά για το πως θα το χρησιμοποιήσεις.

Το ξέρω, είχε κολλήσει στο μυαλό μου για κάποιο λόγο ότι θέλει να δώσει προκαταβολή. 

Άκυρο!

Δημοσ.

Φιλε μου και γω στην ηλικια σου ειμαι..Μπορει να μην εχω εμπειρια απο τραπεζες και τετοια αλλα κατα την ταπεινη μου γνωμη μη πας για μεταχειρισμενη να μπλεξεις σε τραπεζες και επιτοκια και βλακειες..περιμενε οταν πρωτα ο Θεος βγαλεις τα λεφτα που χρειαζονται και αγορασε την.. Ή πες στον πωλητη αν δεχεται γραμματια (αν ετσι λεγεται διορθωστε με αμα το λεω λαθος) 

• Like 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, lightsout είπε

Το ξέρω, είχε κολλήσει στο μυαλό μου για κάποιο λόγο ότι θέλει να δώσει προκαταβολή. 

Άκυρο!

Δεν μπερδεύτηκες, απλα ο ts θελει να δωσει προκαταβολή τα 800, αλλα σου λέει δεν παίρνω Ένα δάνειο και λίγο παραπάνω ώστε να έχω και μεθαύριο πχ για βενζίνες και καφέδες

Κάπως έτσι το σκέφτηκε :) :)

Δημοσ.

Τα επιπλέον 800 λογικά τα θέλει για μεταβίβαση,ασφαλεια,ένα service και εξοπλισμό ασφαλείας.Καλα κάνει και τα έχει υπολογίσει στα χρήματα της μηχανής αλλά δεν κάνει καλά που σκέφτεται τέτοιο δάνειο.Καπως έτσι ξεκινάνε οι κακές σχέσεις με τις τράπεζες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, christospvl1996 είπε

Φιλε μου και γω στην ηλικια σου ειμαι..Μπορει να μην εχω εμπειρια απο τραπεζες και τετοια αλλα κατα την ταπεινη μου γνωμη μη πας για μεταχειρισμενη να μπλεξεις σε τραπεζες και επιτοκια και βλακειες..περιμενε οταν πρωτα ο Θεος βγαλεις τα λεφτα που χρειαζονται και αγορασε την.. Ή πες στον πωλητη αν δεχεται γραμματια (αν ετσι λεγεται διορθωστε με αμα το λεω λαθος) 

Το μελλον

Αν περιμένει να βγαλει αυτα τα χρηματα ειναι πχ 200 τον μηνα(και πολλά λεω) =20 μηνες και βαλε(καποιον δεν θα βαλει στην άκρη)

Τωρα είναι 24 θα την παρει στα ~26 μπορει μεχρι τοτε η μοτοσυκλέτα να έχει διαγράφει απο την μνήμη του

Ασε που οι μοτοσυκλέτες δεν είναι αυτοκίνητα, οσο περνάν τα χρόνια αλλάζουν τα πράγματα.

Επεξ/σία από NikosKallithea

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...