Ertypo Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 Παιδιά δίνω για δίπλωμα μεθαύριο και είμαι φουλ αγχωμένος,πρέπει να περάσω οποιαδήποτε γιατί το χρειάζομαι το δίπλωμα.Δεν είχα οδηγήσει ποτέ μ αυτοκίνητο μέχρι σήμερα και είναι λίγο δύσκολο.Εχω κάνει πολλά μαθήματα τα πάω μια χαρά αλλά λόγω άγχους μερικές φορές κάνω ενα-δυο λαθάκια κυρίως με τον συμπλέκτη.Πχ όταν ξεκινάω δεν μπορώ να βρω πάντα αυτή την ισορροπία 1
Greek_Unboxing Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 Μην πας με την ψυχολογία "πρέπει να περάσω οποιαδήποτε" αλλά με την εξής " είμαι προετοιμασμένος καλά και θα κάνω οτι μπορώ, εάν κοπώ δεν χάνεται ο κόσμος. Αλλα μάλλον θα περάσω.. 1
aekoupoli Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 Αν δεν νιώθεις έτοιμος μπορείς να κάνεις παραπάνω μαθήματα.Καλυτερα να κάνεις παραπάνω μαθήματα παρά να δίνεις 100 κ 150€ κάθε φορά για να δώσεις εξετάσεις.Αν δεν εχεις μάθει το συμπλέκτη και το αμάξι πάει σαν να έχει λόξυγκα τότε θα σε κόψουν.Πρεπει να βρεις το σημείο αποσυμπλεξης και να το συνηθίσεις.Τοτε όλα είναι πολύ πιο εύκολα.κανε φουλ μαθήματα μέχρι να δώσεις.Πες του να σε βάλει δίπλες ωρες
NikosKallithea Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 Δεν εχεις μαθει ακομα την ισορροπία γκαζιου συμπλέκτη; Δύσκολο να βλέπω να περνάς.
Doubt Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 Τώρα που σου είπαν πως δεν περνάς με τίποτα, πρέπει να σου έφυγε το άγχος. Είδες το φόρουμ... 1 1
babisskg Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 Δεν πειράζει αν φας και λιγο δίσκο στο ξεκίνημα , αν μουγκρισει και λίγο δλδ , αυτό που πειράζει είναι να μην σβήσει ...... φαε λιγο δισκο , δε χαλασε ο κόσμος , σε καθημερινή βαση κόσμος και κοσμακης κάνει το ίδιο πράγμα .
NikosKallithea Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 39 λεπτά πριν, babisskg είπε Δεν πειράζει αν φας και λιγο δίσκο στο ξεκίνημα , αν μουγκρισει και λίγο δλδ , αυτό που πειράζει είναι να μην σβήσει ...... φαε λιγο δισκο , δε χαλασε ο κόσμος , σε καθημερινή βαση κόσμος και κοσμακης κάνει το ίδιο πράγμα . Ενας τις προάλλες αντι να φαει το δίσκο έφαγε τον εξεταστή χαχαααα https://www.nextdeal.gr/epikairotita/aytokinito/107354/proto-atyhima-me-neo-systima-exetasis-ypopsifion-odigon
Mhlogiatros Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Την πρωτη φορα και εγω ειχα καβαλησει στην οπισθεν οτι βρηκα σιγα .... Το βασικο ειναι να μη σου σβησει και σε κοψουν
ManFromEarth Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, Ertypo είπε Παιδιά δίνω για δίπλωμα μεθαύριο και είμαι φουλ αγχωμένος,πρέπει να περάσω οποιαδήποτε γιατί το χρειάζομαι το δίπλωμα.Δεν είχα οδηγήσει ποτέ μ αυτοκίνητο μέχρι σήμερα και είναι λίγο δύσκολο.Εχω κάνει πολλά μαθήματα τα πάω μια χαρά αλλά λόγω άγχους μερικές φορές κάνω ενα-δυο λαθάκια κυρίως με τον συμπλέκτη.Πχ όταν ξεκινάω δεν μπορώ να βρω πάντα αυτή την ισορροπία Καπου σε χανω. Στα μαθηματα τι εκανες, επαιζες Euro Truck Simulator; Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2019 από ManFromEarth
Ertypo Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 8 ώρες πριν, ManFromEarth είπε Καπου σε χανω. Στα μαθηματα τι εκανες, επαιζες Euro Truck Simulator; Μπορεί,αλλά επειδή βιάζομαι και το χρειάζομαι απωσδγποτε γιατί θα φύγω για εξωτερικό έκανα λίγα μαθήματα.Λογω απεργίας όπως και άλλους με κράτησε πίσω.Δεν είναι σίγουρο όμως έτσι ότι όποιος παρει δίπλωμα θα οδηγαει σωστά με βάση τον ΚΟΚ και άλλα τέτοια.Οποτε μπορεί κάποιος πιστεύω να αγχώνεται που δίνει και να σκέφτεται ότι κάποιος άλλος γονιός ή ακόμη και ο ίδιος να έχει δώσει τόσα χρήματα και να μην περάσει την πορεία γιατί δυσκολεύεται κάπου ΚΥΡΙΩΣ λόγω άγχους.Οπως εγ 23 ώρες πριν, aekoupoli είπε Αν δεν νιώθεις έτοιμος μπορείς να κάνεις παραπάνω μαθήματα.Καλυτερα να κάνεις παραπάνω μαθήματα παρά να δίνεις 100 κ 150€ κάθε φορά για να δώσεις εξετάσεις.Αν δεν εχεις μάθει το συμπλέκτη και το αμάξι πάει σαν να έχει λόξυγκα τότε θα σε κόψουν.Πρεπει να βρεις το σημείο αποσυμπλεξης και να το συνηθίσεις.Τοτε όλα είναι πολύ πιο εύκολα.κανε φουλ μαθήματα μέχρι να δώσεις.Πες του να σε βάλει δίπλες ωρες Το λοξυγκα μαρεσε.Να σαι καλά.Δεν δυσκολεύομαι σε αυτό παταω γκάζι δεν το αφήνω να το πιάσει λοξιγκας😁.Καλύτερα με λίγο παραπάνω γκάζι και αν ακούγεται στην αρχή παρά να πηγαίνω κοφτός 18 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε Την πρωτη φορα και εγω ειχα καβαλησει στην οπισθεν οτι βρηκα σιγα .... Το βασικο ειναι να μη σου σβησει και σε κοψουν Μπορεί να σου σβήσει μια φορά μόνο,δεν χάνεται ο κόσμος αλλά αν σου σβήνει συνέχεια.Αντιο 19 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Ενας τις προάλλες αντι να φαει το δίσκο έφαγε τον εξεταστή χαχαααα https://www.nextdeal.gr/epikairotita/aytokinito/107354/proto-atyhima-me-neo-systima-exetasis-ypopsifion-odigon Χαχα μην μου βάζεις ιδέες! 23 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Δεν εχεις μαθει ακομα την ισορροπία γκαζιου συμπλέκτη; Δύσκολο να βλέπω να περνάς. Κι όμως το εχω μάθει αλλά αργό λιγάκι να ξεκινήσω με καθυστέρηση 3-4 δευτερόλεπτα πάω σιγά σιγά και μετά ξεκινάω κανονικά 22 ώρες πριν, Doubt είπε Τώρα που σου είπαν πως δεν περνάς με τίποτα, πρέπει να σου έφυγε το άγχος. Είδες το φόρουμ... Κανείς δεν μου είπε πως δεν περναω,αυτό το ξέρω μόνο εγώ.Καλο αστειακι πάντως! Στις 7/7/2019 στις 7:25 ΜΜ, Greek_Unboxing είπε Μην πας με την ψυχολογία "πρέπει να περάσω οποιαδήποτε" αλλά με την εξής " είμαι προετοιμασμένος καλά και θα κάνω οτι μπορώ, εάν κοπώ δεν χάνεται ο κόσμος. Αλλα μάλλον θα περάσω.. Εντάξει το δεν χάνεται ο κόσμος μην το λες υπάρχει μία αναμπουμπουλα μέσα σου όταν χάνεις η δεν περνας καπου.Αλλα όπως είπες δεν χάνεται ο κόσμος παρόλα αυτά.Τωρα αν το χρειάζεσαι και το θέλεις τόσο πολύ πιστεύω ότι θα το καταφέρεις.Εγω αυτό σκέφτομαι και επίσης ότι σχεδόν όλοι οι γύρω μου οι δικοί μου το πήραν και ξέρουν να οδηγούν εγώ δηλαδή να μην μπορώ.Δεν νομίζω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα