turbat0s Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Πέτυχα τυχαία το fritz 7530 (international version) στο ιταλικό άμαζον στα 90€ (+10 τα μεταφορικά για όσους είναι Ελλάδα). Μου φαίνεται πολύ καλή τιμή σε σχέση με την ελληνική αγορά που παίζει στα ~160€. Λέει βέβαια ιταλικό interface αλλά αφού είναι international έκδοση λογικά θα αλλάζει και σε αγγλικά (?) Γνώμη από κάποιον που κατέχει παραπάνω? Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2019 από turbat0s 2
Mhlogiatros Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 Εξαρταται αν σου κανουν νουμερα με τηVoIP ρυθμιση ...
giorginho Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 24 λεπτά πριν, Looter είπε Δεν υποστηρίζει VDSL , άκυρο Απο πού προκυπτει αυτο;
loukas599 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 27 λεπτά πριν, Looter είπε Δεν υποστηρίζει VDSL , άκυρο Vdsl έως 300
chios Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 Αρκετά καλή τιμή, και αν δεν κάνω λάθος σε οτε παίζει αυτόματα. Και εννοείται vdsl είναι.
smpt Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 Για μένα το μόνο σοβαρό μειονέκτημα είναι το ότι δεν δέχεται την κλασική τηλεφωνία αλλά μόνο voip. Αν κάποιος είναι στον ΟΤΕ ή δεν τον ενδιαφέρει το pstn είναι πολύ καλή τιμή.
fingolfingr Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 20 λεπτά πριν, smpt είπε Για μένα το μόνο σοβαρό μειονέκτημα είναι το ότι δεν δέχεται την κλασική τηλεφωνία αλλά μόνο voip. Αν κάποιος είναι στον ΟΤΕ ή δεν τον ενδιαφέρει το pstn είναι πολύ καλή τιμή. Η κλασική τηλεφωνία δεν περνάει ετσι κι αλλιως από το modem. Οπότε οποίος έχει θα μπορεί να το χρησιμοποιεί σαν κλασικό Modem λογικά. Το πρόβλημα είναι... που θα βρεις τους κωδικούς τηλεφωνίας για να παίξει το voip; Σε παλαιότερα review από fritz θυμάμαι ότι ελεγαν ότι ο ΟΤΕ έδινε τους κωδικούς. Αλλα αυτό νομίζω ότι έχει αλλάξει.
turbat0s Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 4 λεπτά πριν, fingolfingr είπε Το πρόβλημα είναι... που θα βρεις τους κωδικούς τηλεφωνίας για να παίξει το voip; Τους παίρνει αυτόματα (η τελευταία version του fritz!os έχει έτοιμο προφίλ για Ελλάδα και ΟΤΕ) 1
smpt Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, fingolfingr είπε Η κλασική τηλεφωνία δεν περνάει ετσι κι αλλιως από το modem. Οπότε οποίος έχει θα μπορεί να το χρησιμοποιεί σαν κλασικό Modem λογικά. Το πρόβλημα είναι... που θα βρεις τους κωδικούς τηλεφωνίας για να παίξει το voip; Σε παλαιότερα review από fritz θυμάμαι ότι ελεγαν ότι ο ΟΤΕ έδινε τους κωδικούς. Αλλα αυτό νομίζω ότι έχει αλλάξει. Ναι, αυτό λέω. Οτι το μονο σοβαρο μηονεκτημα ειναι οτι δεν παίζει η κλασική τηλεφωνια. Με το voip του ΟΤΕ δεν υπάρχει πρόβλημα. Ο οτε το δουλεύει και παιρνει αυτοματα τα setings. Με τους αλλους δεν παιζει. Ένα μεγάλο προσόν είναι ότι συνεργάζεται με τα δικά του powerlines και δημιουργεί mess δίκτυο Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2019 από smpt
nvel Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) όποιος έχει pstn προφανώς θα πρέπει να πάει σε άλλο μοντέλο fritz που έχει είσοδο για pstn γραμμή ώστε να μπορεί να χρησιμοποιήσει τις λειτουργίες τηλεφωνίας που έχουν τα fritz Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2019 από nvel
chios Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 Έχετε δίκιο τώρα το πρόσεξα ότι δεν περνάει την pstn, σε αντίθεση με το 7390 που έχω.
fingolfingr Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 59 λεπτά πριν, turbat0s είπε Τους παίρνει αυτόματα (η τελευταία version του fritz!os έχει έτοιμο προφίλ για Ελλάδα και ΟΤΕ) Δυστυχώς έχω voda. Λόγω τιμής. Και η voda δεν νομίζω ότι πρόκειται να ασχοληθεί με τέτοια. Κρίμα γιατί μου αρεσε το fritz
xKoctakizGR Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 16 λεπτά πριν, fingolfingr είπε Δυστυχώς έχω voda. Λόγω τιμής. Και η voda δεν νομίζω ότι πρόκειται να ασχοληθεί με τέτοια. Κρίμα γιατί μου αρεσε το fritz Και γω voda με το H300 Router αν θυμάμαι καλα. Δεν αξίζει το fritzbox ;
anergos13 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 Ιστορικο χαμηλο για το συγκεκριμενο modem router.....η ποιοτητα της συγκεκριμενης εταιριας ειναι γνωστη... σημαντικο οτι καλυπτεται απο 5ετη εγγυηση απο την ελληνικη αντιπροσωπεια ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις