Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά,υπάρχει τρόπος να μάθει κανείς τα ονόματα της εφορευτικής επιτροπής μιας περιοχής.Βγαινουν επίσημα σε ιστοσελιδα? Ξέρω ότι γίνεται αρλουμπα με αυτά και μπαίνουν οποίοι ναναι μερικές φορές.

• Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, Ertypo said:

Παιδιά,υπάρχει τρόπος να μάθει κανείς τα ονόματα της εφορευτικής επιτροπής μιας περιοχής.Βγαινουν επίσημα σε ιστοσελιδα? Ξέρω ότι γίνεται αρλουμπα με αυτά και μπαίνουν οποίοι ναναι μερικές φορές.

Όχι, δεν δημοσιεύονται κάπου. Ο μόνος τρόπος είναι να ερωτηθεί ο δικαστικός αντιπρόσωπος συγκεκριμένου εκλογικού τμήματος κι ΑΝ θέλει, απαντά.

Πάντως το "μιας περιοχής" είναι λίγο αφηρημένο. Περιοχή είναι και η Μάνη...

• Like 1
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, paredwse είπε

Όχι, δεν δημοσιεύονται κάπου. Ο μόνος τρόπος είναι να ερωτηθεί ο δικαστικός αντιπρόσωπος συγκεκριμένου εκλογικού τμήματος κι ΑΝ θέλει, απαντά.

Πάντως το "μιας περιοχής" είναι λίγο αφηρημένο. Περιοχή είναι και η Μάνη...

Για το τελευταίο ναι όντως έχεις δίκιο αλλά εννοούσα ακριβώς αυτό που ήθελα να μάθω.Μια περιοχής μιας δημοτικής κοινότητας ενός δήμου.Ευχαριστω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, Ertypo είπε

Για το τελευταίο ναι όντως έχεις δίκιο αλλά εννοούσα ακριβώς αυτό που ήθελα να μάθω.Μια περιοχής μιας δημοτικής κοινότητας ενός δήμου.Ευχαριστω

Καλησπέρα..Αυτά το ονόματα τα γνωρίζει η Εισαγγελία πρωτοδικών που στέλνει τα ονόματα για την εφορευτική επιτροπή..

.

Επεξ/σία από takoulou
  • Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 minutes ago, Ertypo said:

Αν είναι να μάθεις χρειάζεσαι αριθμό εκλογικού τμήματος συγκεκριμένα, όχι απλά περιοχή δημοτικής κοινότητας ενός δήμου.

42 minutes ago, paredwse said:

Πάντως ξάδερφος δικηγόρος μου είχε βρει όνομα κι ιδιότητα δικαστικού αντιπροσώπου συγκεκριμένου εκλογικού τμήματος. Αναρτιούνται στο σύστημα μόνο αυτοί κι οχι τα μέλη της εφορευτικής?

Επεξ/σία από ThReSh
  • Super Moderators
Δημοσ.
11 minutes ago, Ertypo said:

Σε κάθε περίπτωση, ο μόνος τρόπος να το μάθεις είναι να ρωτήσεις τον κάθε δικαστικό αντιπρόσωπο κάθε εκλογικού τμήματος ξεχωριστά. Αμφιβάλλω αν θα σου πει - υπάρχουν και τα προσωπικά δεδομένα. 

9 minutes ago, ThReSh said:

[...]

Πάντως ξάδερφος δικηγόρος μου είχε βρει όνομα κι ιδιότητα δικαστικού αντιπροσώπου συγκεκριμένου εκλογικού τμήματος. Αναρτιούνται στο σύστημα μόνο αυτοί κι οχι τα μέλη της εφορευτικής?

Μόνο οι δικαστικοί αντιπρόσωποι αναρτώνται στο σύστημα και είναι δημόσια προσβάσιμοι από όλους. Ακόμα και ο δικαστικός αντιπρόσωπος δεν γνωρίζει τα κληρωθέντα μέλη της εφορευτικής επιτροπής πριν την παραλαβή του σάκου & εκλογικού υλικού. 

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, paredwse είπε

[...]

Ακόμα και ο δικαστικός αντιπρόσωπος δεν γνωρίζει τα κληρωθέντα μέλη της εφορευτικής επιτροπής πριν την παραλαβή του σάκου & εκλογικού υλικού

Η παραλαβή του "σάκου & εκλογικού υλικού" πότε γίνεται; (χρονικός προσδιορισμός)

• Super Moderators
Δημοσ.
2 hours ago, filipN said:

Η παραλαβή του "σάκου & εκλογικού υλικού" πότε γίνεται; (χρονικός προσδιορισμός)

Δύο ημέρες πριν την ημέρα των εκλογών. Ήτοι την (εκάστοτε) Παρασκευή πριν τις εκλογές. 

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, paredwse είπε

Δύο ημέρες πριν την ημέρα των εκλογών. Ήτοι την (εκάστοτε) Παρασκευή πριν τις εκλογές. 

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Έκανα την ερώτηση γιατί πριν λίγα χρόνια που ήμουν μέλος της εφορευτικής επιτροπής, η δικαστική αντιπρόσωπος με αναζήτησε στο σπίτι μου και περίπου 36 ώρες πριν την έναρξη της εκλογικής διαδικασίας (Παρασκευή απόγευμα).

• Super Moderators
Δημοσ.
2 hours ago, filipN said:

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Έκανα την ερώτηση γιατί πριν λίγα χρόνια που ήμουν μέλος της εφορευτικής επιτροπής, η δικαστική αντιπρόσωπος με αναζήτησε στο σπίτι μου και περίπου 36 ώρες πριν την έναρξη της εκλογικής διαδικασίας (Παρασκευή απόγευμα).

Λογικό, γιατί συνήθως από το μεσημέρι της Παρασκευής (ανάλογα τον Δήμο βέβαια), οι δικαστικοί αντιπρόσωποι παραλαμβάνουν το εκλογικό υλικό (συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων των προσώπων που κληρώθηκαν για την εφορευτική επιτροπή).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To σωστο θα ηταν οταν μπαινει καποιος στο ypes στην σελιδα μαθε που ψηφιζεις να σε ενημερωνεί οτι εισαι εφορευτικη επιτροπη ή μεσω Taxis.

Επεξ/σία από k_w_t
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, k_w_t είπε

To σωστο θα ηταν οταν μπαινει καποιος στο ypes στην σελιδα μαθε που ψηφιζεις να σε ενημερωνεί οτι εισαι εφορευτικη επιτροπη ή μεσω Taxis.

Το ακομα σωστότερο θα ηταν να ψηφίζουμε μέσα από εφαρμογή του ypes και να μη χρειάζονται ούτε εφορευτικές, ούτε δικαστικοί.

• Like 11
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Sorath είπε

Σωστή ως σκέψη, αλλά αν όντως το έκαναν, θα εξαφανιζόντουσαν όλοι όσοι είχαν κληθεί.

Τι εννοείς; Ούτως ή άλλως είναι υποχρεωμένοι να σε ενημερώσουν.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...