vaggcore Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα! Έχω η/υ με τον Ryzen 5 2400g ο οποίος έχει τα vega 11 graphics. Αγόρασα πρόσφατα μια RX 550 και όταν τη συνδέω δε δείχνει τίποτα. Έκανα disable τα onboard graphics απο το bios αλλά δε λειτούργησε. Αντιθέτως η μητρική έβγαζε ένα μακρόσυρτο μπιπ και δύο μπιπ μικρής διάρκειας που σήμαινε οτι υπάρχει πρόβλημα στα γραφικά. Τι πρέπει να κάνω για να διαβάσει ο υπολογιστής την RX 550? Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Edit: Έσβησα τα drivers του Vega 11, σύνδεσα ξανά την RX 550 και μου βγάζει blue screen. Το τροφοδοτικό μου είναι Cooler Master RS-600-ACAB-B1. Είναι 600W. Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2019 από vaggcore
spectaculator Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 Σίγουρα σύνδεσες την οθόνη στη νέα κάρτα, σωστά;
Moderators Inuyasha Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Moderators Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Στις 7/7/2019 στις 6:08 ΜΜ, vaggcore είπε Σίγουρα. Με HDMI. Ξεκινά κάνοντας ένα bios reset, μετά από αυτό σιγουρέψου αν έχεις συνδέσει τυχόν έξτρα τροφοδοσία στην κάρτα, και τέλος αν δεν δουλέψει τίποτα δες αν μπορείς να την ελέγξεις σε άλλο υπολογιστή 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα