Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, k_w_t είπε

Μαλλον εσυ παιζεις με τις λεξεις..

Μπορεις να βγαλεις την ζωνη ασφαλειας σταματημενος σε φαναρι στην αριστερη λωριδα χωρις να κινδυνευεις να φας κληση?

Μπορεις να ανοιξεις τις πορτες του αυτοκινητου ?

ΟΧΙ...

Ειναι πραγματα που απαγορευεται να τα κανεις εν κινηση.... και δεν τα κανεις σταματημενος σε φαναρι ,στοπ,διαβαση...

Μέχρι να παραθέσεις άρθρο του κοκ για αυτά που θα ήθελες ή φαντάζεσαι ότι απαγορεύονται (ξεκινώντας από το κινητό στο φανάρι) δεν θα ασχοληθώ άλλο μαζί σου γιατί απότι φαίνεται είναι χαμένος χρόνος. Καλό μεσημέρι

• Απαντ. 118
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, cthulhucarbide είπε

Μέχρι να παραθέσεις άρθρο του κοκ για αυτά που θα ήθελες ή φαντάζεσαι ότι απαγορεύονται (ξεκινώντας από το κινητό στο φανάρι) δεν θα ασχοληθώ άλλο μαζί σου γιατί απότι φαίνεται είναι χαμένος χρόνος. Καλό μεσημέρι

Καλο μεσημερι και σε σενα...

• Moderators
Δημοσ.
Μόλις τώρα, The_Judas είπε

Δεν θα κατηγορήσουμε μόνο τους ποδηλάτες, αλλά η αλήθεια είναι ότι η παραβατικότητα σε μηχανάκια-ποδηλάτες είναι πολύ υψηλότερη από τους οδηγούς αυτοκινήτων.

Επειδή έχουν πιο μικρό-ευέλικτο όχημα, μπορούν πιο εύκολα να παρανομήσουν.

Αυτο το βασίζεις πανω σε τι; Σε περίπτωση που δεν καταλάβετε για να μην παει πιο κάτω πέρασε πάνω απο το διαχωριστικό κράσπεδο. Ολοι παρανομούν με ολα τα οχήματα

spacer.png 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Spect~ είπε

Αυτο το βασίζεις πανω σε τι; Σε περίπτωση που δεν καταλάβετε για να μην παει πιο κάτω πέρασε πάνω απο το διαχωριστικό κράσπεδο. Ολοι παρανομούν με ολα τα οχήματα

spacer.png 

Εννοει οτι αν ηταν απλο ΙΧ δεν θα μπορουσε ενα κανει τετοιο πραγμα, οπως και δε θα μπορουσε να καβαλησει πεζοδρομιο και να πηδηξει τη κινηση, η να χωθει αναμεσα σε αλλα αυτοκινητα κτλ κτλ

Ολοι πανω κατω ειναι ζωα στην οδηγηση, απλα δεν μπορουν να το "αναδειξουν" με τον ιδιο τροπο λογω αδυναμιας ικανοτητων οχηματος.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Ntinaras είπε

Εννοει οτι αν ηταν απλο ΙΧ δεν θα μπορουσε ενα κανει τετοιο πραγμα, οπως και δε θα μπορουσε να καβαλησει πεζοδρομιο και να πηδηξει τη κινηση, η να χωθει αναμεσα σε αλλα αυτοκινητα κτλ κτλ

Ολοι πανω κατω ειναι ζωα στην οδηγηση, απλα δεν μπορουν να το "αναδειξουν" με τον ιδιο τροπο λογω αδυναμιας ικανοτητων οχηματος.

πριν μια βδομαδα πετυχα αμαξι τυπου C1 (εννοω ετσι μικρό) να διασχίζει κάθετα κεντρικό δρομο (της αναγνωρίζω οτι απο τον κάθετο δρομο που βγηκε ειχε πρασινο και τα δυο ρευματα στον κεντρικό κοκκινο) και συνέχισε ευθεία και πέρασε ακριβως κατω απο το φαναρι σε ενα σημειο που το πεζοδρόμιο ηταν χαμηλό για καρότσια κλπ και μπηκε καρφί στο παρκινκ του ΑΒ. 

Καταγραφή.JPG

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Spect~ είπε

πριν μια βδομαδα πετυχα αμαξι τυπου C1 (εννοω ετσι μικρό) να διασχίζει κάθετα κεντρικό δρομο (της αναγνωρίζω οτι απο τον κάθετο δρομο που βγηκε ειχε πρασινο και τα δυο ρευματα στον κεντρικό κοκκινο) και συνέχισε ευθεία και πέρασε ακριβως κατω απο το φαναρι σε ενα σημειο που το πεζοδρόμιο ηταν χαμηλό για καρότσια κλπ και μπηκε καρφί στο παρκινκ του ΑΒ. 

Καταγραφή.JPG

Αν ομως ηταν χαμηλωμενο Honda S2000 δε θα μπορουσε να το κανει :P

Δημοσ.

Το θέμα ήταν τι γίνεται με τον ΚΟΚ  λόγω κάποιων περιστατικών όπως γάμος ή κηδεία και αναλύετε 8 σελίδες χωρίς κανένα νόημα.Στην Ελλάδα είμαστε και συζητατε για τον ΚΟΚ και την σωστή οδηγική συμπεριφορά στην Ελλαδα🤣

σαν να κουβεντιάζουν Αιγύπτιοι σε φορουμ για τον ΚΟΚ στο Κάιρο,γελάνε και οι πέτρες.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, jmmys είπε

Το θέμα ήταν τι γίνεται με τον ΚΟΚ  λόγω κάποιων περιστατικών όπως γάμος ή κηδεία και αναλύετε 8 σελίδες χωρίς κανένα νόημα.Στην Ελλάδα είμαστε και συζητατε για τον ΚΟΚ και την σωστή οδηγική συμπεριφορά στην Ελλαδα🤣

σαν να κουβεντιάζουν Αιγύπτιοι σε φορουμ για τον ΚΟΚ στο Κάιρο,γελάνε και οι πέτρες.

Από τις 8 σελίδες, οι 6 αποδεικνύουν απλώς πόσο εύκολα δημιουργείται μια αντιπαράθεση μεταξύ αγνώστων (που "φαντάζονται" ότι γνωρίζουν τον άλλον και του επιτίθενται προσωπικά).

Ο, τι ακριβώς γίνεται δηλαδή στους δρόμους.... Αντε πλησιάζει και μεγάλη έξοδος! 

Δημοσ.
12 hours ago, momentum said:

Εμενα που ενας μαγκας πηγαινε αντιθετα σε μονοδρομο και για να τον αποφυγω επεσα σε τοιχο με καγκελα, μου εκανε 300+€ ζημια στο ποδηλατο, ζημια στον ωμο που δεν μπορουσα να κοιμηθω πλευρο για πανω απο 10 μηνες και 250+€ σε αποκατασταση τι επρεπε να του κανω οταν εσυ κλαιγεσαι για ενα καθρεφτη καθρεφτακι?

Η οταν αλλος μαγκας με φορτηγακι με προσπερασε ξυστα με τα διπλασια χιλιομετρα απο αυτα που πηγαινα και με χτυπησε με τον τεραστιο  καθρεφτη του στο κεφαλι και ειχα πονοκεφαλο και ζαλαδα για 10 μερες μετα? (Ευτυχως δεν μου το ανοιξε γιατι φοραγα κρανος)

Η εκεινη τη φορα που κλωσσα μιλωντας στο κινητο εκανε δεξια  δεν με ειδε ποτε, με εκλεισε και με πεταξε στο πεζοδρομιο ευτυχως χωρις να παθω μεγαλη ζημια. 

Η τοτε που .....

Κλαπ κλαπ κλαπ! Κλασσικο ελληνικο νταιλικι. Να υποθεσω ολες σου τις αντιδικιες με ολους τους ανθρωπους στη ζωη σου τις λυνεις με αναλογο τροπο ε? Καταλαβα.

Παρτε μαθηματα οι νεοτεροι να ξερετε πως κανουνε δουλιτσα στα απαρχαιωμενα και αποτυχημενα κοινωνικα συστηματα.

Οχι, η ασφαλεια που υπαρχει στους δρομους για να μη γινονται ατυχηματα ειναι τοση οση παρεχεις εσυ και οι αλλοι ζαβοι σαν εσενα.

Χωρις εκπληξη, μαζι και με την υποδομη των δρομων ειναι απο τις χειροτερες στον κοσμο.

Ποτέ.

Ελα τωρα μη μου το παιζεις νομοταγης και καθως πρεπει. Αφου και αναποδα στο μονοδρομο μπηκες, και το πορτοκαλι το γκαζωσες, και το STOP το δαγκωσες, και οπου νανε παρκαρες και διπλοπαρκαρες, και σε διπλη διαχωριστικη προσπερασες, και στην ευθεια το τελικιασες, και με το μπουρι σου μας τα ζαλισες, και εκεινες τις βελτιωσουλες δεν τις δηλωσες, και το κρανος στον αγκωνα το φορεσες, και στο κινητο μιλησες, και μπροστα απο ολους στο φαναρι χωθηκες και οτι αλλο σε βολεψε εκανες. 

Σοβαρα. Ξερω σου ταραζω το ειναι σου αλλα δεν χρειαζεσαι κανενος ειδους διπλωμα για να καβαλας ποδηλατο. 

Πάνε στο δημαρχείο και διαδήλωσε και εγώ θα έρθω μαζί σου.

Νομιζεις οτι εχεις ολο το δικιο με το μερος σου αλλα δεν σου τα πανε καλα. 

Καλα που το καταλαβες.

Ασε ρε μαγκα τσολια τη συμπαρασταση και πανε τραμπουκισε κανα πιτσιρικα στο δρομο να ανεβεις λιγο γιατι ερχονται και γιορτες και ειναι κριμα να εισαι ετσι τσαλακωμενος και μιζερος.

Δεν εχεις δικαίωμα να μου προκαλείς ζημιά και να μην κάνεις αποκατάσταση.Αμα γουστάρεις να σηκωθείς να φυγεις θα υποστείς τις συνέπειες.Οπερ και σημαίνει θα σε κρατήσω εκεί με το ζορι μεχρι να ερθει η αστυνομία.Και επειδή μου κάνεις και μυνηση επειδή σε κρατάω εκεί για να έρθει η αστυνομία τις μάζεψες,

Αμα δεν σαρέσει το σκηνικό, μην προκαλείς ζημιά.Βασικά μην κινήσαι καν στους δρομους γιατί είσαι επικίνδυνος αλλά στο Ελλαδιστάν ας μείνουμε στο μην προκαλείς ζημιά.

Και οκ τροχαίο μπορεί να συμβεί.Πλήρωσε την ζημιά.Μην την κάνεις με ελαφρά.Φόρα παντελόνια.Αν δεν έχεις λεφτά πρόβλημα σου.Ας είχες ασφαλισμένο το όχημα σου.

Επι προσωπικού τώρα μιας και δεν με ξέρεις, όχι το δικό μου το αμάξι το μόνο που έχει και δεν είναι μαμα είναι τα καλύμματα στα καθίσματα.

Και δεν έχω διπλοπαρκάρει ποτέ με το αμάξι όσο και αν σου φαίνεται περίεργο.Και όχι δεν έσφαξα ούτε το κόκκινο ούτε το στόπ.Γιατί όταν χρησιμοποιώ το αμάξι είμαι μέσα με την οικογένεια.Και δεν μου φταινε σε τίποτα.

Για τους ποδηλατόδρομους λοιπόν αν δεν έχεις ζητα.Επειδή δεν έχεις δε σημαίνει οτι θα πας όπου ναναι.Οπως και εγώ δεν θα μπώ σε πεζόδρομο κτλπ.

Με το μηχανάκι πάλι, όχι το κράνος δεν το φόρεσα τότε το 2012 και την κλήση την έφαγα αλλά το κράνος δεν επηρεάζει την ασφάλεια κανενός άλλου.

Και στοπ περνάω χωρίς να σταματήσω αλλά πάω με 10-15 χλμ όταν έχω ορατότητα και κανένα πεζό και σε μονόδρομο ανάποδα μπήκα αφού πρώτα κοίταξα αν μπορώ να μπώ και όχι γιούργια.Και κάθε μέρα το κάνω μιας και κάνω με το μηχανακι 100-120 χλμ την μέρα αλλά ζημιά σε άλλον δεν έχω προκαλέσει η αν προκαλέσω θα πληρώσει η ασφάλεια.

Και οδηγάω με δίπλωμα απο το 2009 κάθε μέρα.

Βλέπεις είμαι η χαρά των ασφαλιστικών εταιριών.1 τροχαίο υπαιτιότητα μου τόσα χρόνια,με κόστος 110 ευρώ.Σε παρκαρισμένο αμάξι σε στροφή και τον βρήκα με την σχάρα στο πίσω φανάρι.Του άφησα χαρτάκι και έφυγα και την άλλη μέρα πίναμε καφέ περιμένοντας τους εμπειρογνόμωνες.

Άρα τα περι οδήγησης αλλού όχι σε μένα.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 16/12/2019 στις 1:52 ΜΜ, kalmik είπε

Κάποιοι νομίζουν ότι τα υψηλά πρόστιμα είναι αποτρεπτικά για τις παραβάσεις. Να το ξαναπούμε λοιπόν. Την αποτροπή την κάνει μόνον η βεβαιότητα της καταγραφής και τιμωρίας. Τι να το κάνω το 700άρι που έχει σε μας το κόκκινο όταν το περνάνε κατά 50% τα δίκυκλα, κατά 95% όλοι οι ντελιβεράδες (έχουν ασυλία γιατί ...δουλεύουν) και κατά 20% τα ΙΧ τη νυκτα (δεν έρχεται κανενας ρε φίλε...) Αμα η τροχαία είναι εξαφανισμένη και γράφει μια φορά στις 1000, όλοι αποθρασύνονται. Μπορώ να πώ και άλλα πολλά αλλά ας το αφήσουμε προς το παρόν. 

ξέχασες τους ΔΙΑΣ και πάσης φύσεως αστυνομικά οχήματα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, nosstrom είπε

8 σελίδες αντιπαραθέσεις!! ΟΥΑΟΥ!!! ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΟΥΑΟΥ!!!!!

Λογικο δεν ειναι ...?

Αφου και σε τρακαρισμα να βρεθεις που ο ενας  εχει παραβιασει το STOP θα τον δεις να σου λεει ετρεχες,ειχα βγει ο μισος και δεν σε ειδα...

Ο καθενας απο την θεση του οδηγου τα βλεπει οπως τον βολευουν...

Εδω μας εγραψαν οτι μπορεις να παιζεις γκαιντα ,πιανο με ουρα και ντραμς σταματημενος στο φαναρι γιατι δεν υπαρχει καπου στον ΚΟΚ που να το αναφερει επακριβώς.. 

Επεξ/σία από k_w_t
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, k_w_t είπε

Λογικο δεν ειναι ...?

Αφου και σε τρακαρισμα να βρεθεις που ο ενας  εχει παραβιασει το STOP θα τον δεις να σου λεει ετρεχες,ειχα βγει ο μισος και δεν σε ειδα...

Ο καθενας απο την θεση του οδηγου τα βλεπει οπως τον βολευουν...

Εδω μας εγραψαν οτι μπορεις να παιζεις γκαιντα ,πιανο με ουρα και ντραμς σταματημενος στο φαναρι γιατι δεν υπαρχει καπου στον ΚΟΚ που να το αναφερει επακριβώς.. 

οτιδηποτε σου αποσπάει τη προσοχή ακόμα και η μουρμουρα της γυναίκας απαγορευεται απο το νόμο.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, nosstrom είπε

οτιδηποτε σου αποσπάει τη προσοχή ακόμα και η μουρμουρα της γυναίκας απαγορευεται απο το νόμο.

401907_331268923614614_679083196_n.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...