papoys1 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 11 λεπτά πριν, chessplayer-alexis είπε Πάντως - για την ιστορία - αυτή είναι μόδα των τελευταίων 5-6 ετών. Πχ στις στάσεις του μετρό - στα πρώτα χρόνια της λειτουργίας του - δε υπήρχε αυτό που γίνεται τώρα, δηλαδή κανονική πιάτσα και κανείς (πχ... τροχαία;) να κάνει τίποτα. Νομίζω από το 2015 και μετά κάπου χάθηκε ο έλεγχος και μετά έγινε σύστημα. Φαντάζομαι πως κάποιο ρόλο έπαιξε η οικονομική κρίση που νομιμοποίησε την καφρίλα. Μα στο Αιγάλεω δεν είναι μόνο στο Μετρό το πρόβλημα.Λίγο μετά το ποτάμι και μέχρι να φτάσεις σχεδόν στην Καραισκάκη μία λωρίδα σχεδόν χρησιμοποιείται από τα αυτοκίνητα.Η άλλη να και απαγορεύεται είναι πάρκινγκ και μάλιστα στις δύο κατευθύνσεις όπως γίνεται σχεδόν σε πολλά παρόμοια σημεία σε όλη την Αθήνα.Όπως είπε καφρίλα παντού. Το μόνο που είναι κάπως υποφερτό τελευταία είναι το κέντρο των Αθηνών και αυτό επειδή πέφτει το γράψιμο σύννεφο σε όποιον δεν έχει πληρώσει για παρκάρισμα.Οπότε βλέπουμε ότι ο Ελληνας μόνο με γράψιμο συμμορφώνετε.Τίποτε άλλο. 4
nosstrom Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, Xacti είπε Από Σάββατο 16.00 μέχρι 06.00 ξημερώματα Κυριακής (Δευτέρα δηλαδή) επιτρέπεται. Καταρχήν μέχρι 20 μπορείς να πας και κατά δεύτερον αν πέσεις εσύ με 30 χλμ πάνω σε δίκυκλο που είναι σε πορεία, μπορεί να τον τραυματίσεις σοβαρά πάντως. Ο οδηγός του ποδηλάτου αντιμετωπίζεται από τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας όπως ο οδηγός οποιουδήποτε άλλου οχήματος πλην ελαχίστων περιπτώσεων. Τα πρόστιμα για την παραβίαση διατάξεων του ΚΟΚ είναι Ο οδηγός του ποδηλάτου αντιμετωπίζεται από τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας όπως ο οδηγός οποιουδήποτε άλλου οχήματος πλην ελαχίστων περιπτώσεων. Τα πρόστιμα για την παραβίαση διατάξεων του ΚΟΚ είναι: 1) Παραβίαση ερυθρού σηματοδότη: 700 ευρώ 2) Ανάποδη κίνηση σε ποδηλατόδρομο μονής κατεύθυνσης ή σε οδό μονής κατεύθυνσης: 200 ευρώ 3) Κίνηση εκτός ποδηλατολωρίδας, όταν υπάρχει: 80 ευρώ. 4) Κίνηση υπό την επήρεια οινοπνεύματος: από 200-2000 ευρώ ανάλογα με τη συγκέντρωση οινοπνεύματος στο αίμα. 5) Κίνηση τη νύκτα με το ποδήλατο χωρίς τη χρήση φώτων: 40 ευρώ 6) Χρήση κινητού κατά την οδήγηση ποδηλάτου: 150 ευρώ. Ο οδηγός ποδηλάτου είναι… οδηγός! Αρα ισχύουν και γι’ αυτόν όσα ισχύουν για τους υπόλοιπους οδηγούς! Το ποδήλατο είναι «όχημα» άρα έχει δικαιώματα και υποχρεώσεις! Ο οδηγός ποδηλάτου είναι υποχρεωμένος να γνωρίζει και να εφαρμόζει τον ΚΟΚ. Οι οδηγοί άλλων οχημάτων, είναι υποχρεωμένοι να αναγνωρίζουν και να σέβονται τον χρήστη ποδηλάτου στους δρόμους καθώς ο ΚΟΚ αναγνωρίζει το ποδήλατο ως όχημα που επιτρέπεται να κινείται στο οδόστρωμα. Το κράνος δεν είναι υποχρεωτικό από τον ΚΟΚ (και ευτυχώς από κανέναν ΚΟΚ σε Ευρώπη και Αμερική). Μόνο στην Αυστραλία έχει εφαρμοστεί η υποχρεωτική χρήση κράνους με αποτέλεσμα την απότομη μείωση χρήσης ποδηλάτου. Οι ταχύτητες κίνησης στην πόλη δεν πρέπει να υπερβαίνουν τα 20 χιλιόμετρα την ώρα και αυτή η ταχύτητα είναι σχεδόν ταχύτητα… γρήγορου δρομέα. Από αυτά που γράφεις είναι φανερό ότι πολλοί ποδηλάτες δεν ξέρετε τι σας γίνεται. Απλά παίρνετε το ποδηλατάκι σας και βγαίνετε έξω και φωνάζετε ότι έχετε μόνο δικαιώματα, ενώ αγνοείτε παντελώς τις υποχρεώσεις σας. Καλά σοβαρα τώρα έπιασες το 15-30 για να μας πεις οτι δε ξέρουμε τι μας γίνετε?? Γράψε 25χμω για να εισαι σωστός δλδ εγω που πάω Β Σοφίας με 30χμω ++ είμαι δρόμέας και παράνομος? ΟΥΑΟΥ!!!!!!!! Και ΞΑΝΑ ΟΥΑΟΥ!!!!!! Δεν ανέφερα πουθενα, για κοκκινο κλπ οτι ειναι σωστό η λάθος, κρανος κλπ , απλά είπα για ταχύτητα μονο χαχαχαχα πωπωπωπω και μου έγραψες ενα κατεβατό! άλλος ένας εκνευρισμένος οδηγός με τους ποδηλάτες.... η οδηγηση υπο την επίρεια εκνευρισμού ειναι επικίνδυνη προσεχε το..😘 1)Ανέβασε μας και ποσο είναι το όριο των αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών σε κατοικημένη περιοχή για να δούμε και ποσοι το παραβιάζουν, που έχουν και δίπλωμα. 2)Δε ξέρω σε ποιές περιπτώσεις αναφέρεσαι αλλα όλοι οσοι συναναστρέφομαι τηρούνε τον κοκ. κράνοι,δεξιά, οχι ανάποδα σεβομαστε στοπ, κοκκινο, όρια, φωτα το βραδυ και "διακριτικά" κλπ 3)Δε θα ανεβάσω ολόκληρη τη νομοθεσία για να την πω σε συμφορουμίτη, μαλλον εσύ τώρα τα διαβασες και τα ανέβασες. 4)Αλλιώς σταματαει ενα ποδήλατος και αλλιώς μια μηχανή με 20-30χμ αλλιώς κοπάνημα απο αυτοκίνητο αλλιώς απο μηχανή , αλλιως να κοπανήσει αυτοκίνητο μηχανή. 5)Προφανώς και πρεπει να επιβάλονται πρόστιμα σε ποδηλάτες εφόσον κινούνται στο δρόμο. Τώρα αν λες μεμονομένα περιστατικά που μιλάνε και στο κινητό τα εχω δει και τα κατακρίνω. 6)Εφόσον δεν υπάρχουν προδηλατόδρομοι αναγκαστικά πρέπει να συνηπάρξουμε με τα αυτοκίνητα και τις μηχανές και να βγαίνουμε στο δρόμο. Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2019 από nosstrom 1
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Ο ΚΟΚ ακολουθεί τον ... περιβόητο αντικαπνιστικό. Υπάρχει αλλά δεν υιοθετείται από μια κοινωνία όπου πλειοψηφεί η αντιδραστική συμπεριφορά έναντι της ρεαλιστικής σκέψης.
nosstrom Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, drakopoulos1988 είπε Έχετε όλοι δίκιο στα παραπάνω,αλλά Πολύ μίσος ρε παιδιά! Το σωστό-λάθος είναι ωραίο να συζητιέται αλλά μπορεί να μην ταιριάζει πάντα με το ηθικό-ανήθικο. Σκεφτείτε κάποιοι από εμάς μπορεί να μην έχουμε αλλάξει λάστιχα που χρήζουν αλλαγής και αυτό μπορεί να είναι η διαφορά του ΣΚΟΤΩΣΑ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ή ΟΧΙ! Επίσης μπορεί να μην έχει συντηρήσει το αυτοκίνητο σωστά όσον αφορά τα καυσαέρια με αποτέλεσμα να κάνει κακό σε όοοολους! Ακόμα και στο εαυτό του,τα παιδιά του, αλλά μισούμε αυτόν που δεν συμμορφώνεται με τον κ.ο.κ. Μήπως όταν βγάζουμε μίσος προς αυτούς που δεν συμμορφώνονται, μισούμε και λίγο τον εαυτό μας; εσείς που τα λέτε όλα αυτά είστε πλήρως συμμορφωμενοι με τον κ.ο.κ; Φίλες απλά έγραψες!! πολλά plus απο εμένα. Έχουμε όλοι δίκιο με τα παραπάνω ακόμα και ο φίλος Xacti Θεωρώ οτι αν υπήρχανε υποδομές δε θα μιλάγαμε τώρα. Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2019 από nosstrom 2
k_w_t Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, nosstrom είπε 2)Δε ξέρω σε ποιές περιπτώσεις αναφέρεσαι αλλα όλοι οσοι συναναστρέφομαι τηρούνε τον κοκ. κράνοι,δεξιά, οχι ανάποδα σεβομαστε στοπ, κοκκινο, όρια, φωτα το βραδυ και "διακριτικά" κλπ Υπαρχουν κατηγοριες σε ολους τους οδηγους. Οπως υπαρχουν οι μοτοσυκλετιστες που θα δεις στον δρομο με πληρη εξαρτηση (κρανος,μπουφαν,μποτεςκτλ) ετσι θα δεις και τον delivery χωρις κρανος να πηγαινει αναποδα. To ιδιο ισχυει για τους ποδηλατες ,υπαρχουν αυτοι που βγαινουν στο δρομο με κρανος φωτα ανακλαστικα ρουχα κτλ υπαρχουν και αυτοι που βγαινουν απο το μετρο με σπαστο ποδηλατο το ανοιγουν και οποιον παρει ο χαρος πανω σε πεζοδρομια πλατιες... ΥΓ Ακομα και οι αθλητες ποδηλατες πολυ σπανια σταματανε σε κοκκινο εντελως μονο εαν δεν τους παιρνει και εκει κανουν ισορροπια δεν βαζουν ποδι κατω.... Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2019 από k_w_t 1
papoys1 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Ποδηλάτης δεν είμαι. Αν και λένε ότι το ποδήλατο αν το μάθεις ποτέ δεν ξεχνιέται έχω τόσα χρόνια να ανέβω που μπορεί να φάω τα μούτρα μου αν επιχειρήσω κάτι τέτοιο. Δεν θα αρχίσω όμως να τα χώνω στο κάθε ποδηλάτη που τολμάει γιατί για τόλμη πρόκειται να κυκλοφορήσει στις λεωφόρους της Αθήνας στις οποίες όλοι ξέρουμε τι οδηγοι κυκλοφορούνε. Προσωπικά προσπαθώ όταν τους δω να τους προφυλάξω όσο γίνεται αν και εγώ καμιά φορά εκνευρίζομαι που μου κλείνουν το δρόμο. Θα έλεγα όμως σε κάποιους θαρραλέους ας αναθεωρήσουν κάποιες απόψεις τους για το πότε που και πως κυκλοφορούν με τα ποδήλατά τους,για το δικό τους καλό βέβαια. https://www.thepressroom.gr/ellada/frikto-trohaio-dystyhima-stin-kozani-me-nekroys-podilates-photo-video https://www.cnn.gr/eidhseis/tag/23757/nekros-podhlaths https://www.iefimerida.gr/ellada/15hronos-podilatis-nekros-se-trohaio-dystyhima σημερινό............... https://www.in.gr/2019/09/15/greece/tragodia-sto-argos-nekros-podilatis-se-troxaio/ 1
momentum Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 8 ώρες πριν, TsoliasGR είπε Γιατί έχω δικαστήριο; Επειδή ένας ποδηλάτης έκανε ζικ ζακ αναμεσα απο αμαξια στην ομήρου στην νέα σμύρνη;Και έτυχε να μου σπάσει τον καθρέφτη και να φύγει; Εμενα που ενας μαγκας πηγαινε αντιθετα σε μονοδρομο και για να τον αποφυγω επεσα σε τοιχο με καγκελα, μου εκανε 300+€ ζημια στο ποδηλατο, ζημια στον ωμο που δεν μπορουσα να κοιμηθω πλευρο για πανω απο 10 μηνες και 250+€ σε αποκατασταση τι επρεπε να του κανω οταν εσυ κλαιγεσαι για ενα καθρεφτη καθρεφτακι? Η οταν αλλος μαγκας με φορτηγακι με προσπερασε ξυστα με τα διπλασια χιλιομετρα απο αυτα που πηγαινα και με χτυπησε με τον τεραστιο καθρεφτη του στο κεφαλι και ειχα πονοκεφαλο και ζαλαδα για 10 μερες μετα? (Ευτυχως δεν μου το ανοιξε γιατι φοραγα κρανος) Η εκεινη τη φορα που κλωσσα μιλωντας στο κινητο εκανε δεξια δεν με ειδε ποτε, με εκλεισε και με πεταξε στο πεζοδρομιο ευτυχως χωρις να παθω μεγαλη ζημια. Η τοτε που ..... 8 ώρες πριν, TsoliasGR είπε ....έφαγε ο τσόγλανος μια σφαλιάρα που γέμησε η μούρη του αίματα; Κλαπ κλαπ κλαπ! Κλασσικο ελληνικο νταιλικι. Να υποθεσω ολες σου τις αντιδικιες με ολους τους ανθρωπους στη ζωη σου τις λυνεις με αναλογο τροπο ε? Καταλαβα. Παρτε μαθηματα οι νεοτεροι να ξερετε πως κανουνε δουλιτσα στα απαρχαιωμενα και αποτυχημενα κοινωνικα συστηματα. 8 ώρες πριν, TsoliasGR είπε Εσείς τα ζαβά με τα ποδήλατα ασφάλεια έχετε να κυκλοφορείτε στο δρόμο σε περίπτωση ατυχήματος;Όχι; Οχι, η ασφαλεια που υπαρχει στους δρομους για να μη γινονται ατυχηματα ειναι τοση οση παρεχεις εσυ και οι αλλοι ζαβοι σαν εσενα. Χωρις εκπληξη, μαζι και με την υποδομη των δρομων ειναι απο τις χειροτερες στον κοσμο. 8 ώρες πριν, TsoliasGR είπε Τον κώδικα τον σέβεστε η σφάζετε κάθε φανάρι που υπάρχει σαν να μην υπάρχει αύριο;Ποτέ ε; Ποτέ. Ελα τωρα μη μου το παιζεις νομοταγης και καθως πρεπει. Αφου και αναποδα στο μονοδρομο μπηκες, και το πορτοκαλι το γκαζωσες, και το STOP το δαγκωσες, και οπου νανε παρκαρες και διπλοπαρκαρες, και σε διπλη διαχωριστικη προσπερασες, και στην ευθεια το τελικιασες, και με το μπουρι σου μας τα ζαλισες, και εκεινες τις βελτιωσουλες δεν τις δηλωσες, και το κρανος στον αγκωνα το φορεσες, και στο κινητο μιλησες, και μπροστα απο ολους στο φαναρι χωθηκες και οτι αλλο σε βολεψε εκανες. 8 ώρες πριν, TsoliasGR είπε Πολλοί δεν έχουν κάν δίπλωμα για αμάξι η για 50ρι παπάκι;Σοβαρά; Σοβαρα. Ξερω σου ταραζω το ειναι σου αλλα δεν χρειαζεσαι κανενος ειδους διπλωμα για να καβαλας ποδηλατο. 8 ώρες πριν, TsoliasGR είπε Και γιατί εγώ σαν μαλάκας να έχω και πινακίδα στο αμάξι και στην μηχανή μου και εσύ ποδηλάτη να μην έχεις να ξέρουμε ποιος είσαι σε περίπτωση τροχαίου;Επειδή και σε εμένα χαλάει το design του οχήματος και αυξάνει βάρος πχ στην μηχανή με έξτρα φτερό και σίδερο της πινακίδας. Πάνε στο δημαρχείο και διαδήλωσε και εγώ θα έρθω μαζί σου. 8 ώρες πριν, TsoliasGR είπε Νομίζετε οτι έχετε όλο το δίκιο με το μέρος σας αλλά δεν σας τα πανε καλά... Νομιζεις οτι εχεις ολο το δικιο με το μερος σου αλλα δεν σου τα πανε καλα. 8 ώρες πριν, TsoliasGR είπε Και γιατί να ΜΗΝ κινήσαι στους ποδηλατόδρομους ΜΟΝΟ;Επειδή δεν υπάρχουν; Καλα που το καταλαβες. 8 ώρες πριν, TsoliasGR είπε Πάνε στο δημαρχείο και διαδήλωσε και εγώ θα έρθω μαζί σου. Ασε ρε μαγκα τσολια τη συμπαρασταση και πανε τραμπουκισε κανα πιτσιρικα στο δρομο να ανεβεις λιγο γιατι ερχονται και γιορτες και ειναι κριμα να εισαι ετσι τσαλακωμενος και μιζερος. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Κατά φωνή Tροχαίο σημειώθηκε χθες το μεσημέρι στον περιφερειακό Τρικάλων στο οποίο ενεπλάκησαν άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Συγκεκριμένα, δύο αστυνομικοί που κινούνταν με την μηχανή τους με κατεύθυνση προς τα Γιάννενα αναγκάστηκαν να προχωρήσουν σε έναν επικίνδυνο ελιγμό προκειμένου να αποφύγουν διερχόμενο ποδηλάτη που πετάχτηκε μπροστά τους. Οι αστυνομικοί σύρθηκαν για 100 μέτρα στο οδόστρωμα Ως αποτέλεσμα του ελιγμού τους ήταν οι αστυνομικοί να βρεθούν στο οδόστρωμα και συρθούν τουλάχιστον για 100 μέτρα στην άσφαλτο https://www.iefimerida.gr/ellada/trikala-trohaio-me-astynomikoys-tis-omadas-dias Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2019 από Επισκέπτης
momentum Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Xacti είπε Κατά φωνή Tροχαίο σημειώθηκε χθες το μεσημέρι στον περιφερειακό Τρικάλων στο οποίο ενεπλάκησαν άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Συγκεκριμένα, δύο αστυνομικοί που κινούνταν με την μηχανή τους με κατεύθυνση προς τα Γιάννενα αναγκάστηκαν να προχωρήσουν σε έναν επικίνδυνο ελιγμό προκειμένου να αποφύγουν διερχόμενο ποδηλάτη που πετάχτηκε μπροστά τους. Οι αστυνομικοί σύρθηκαν για 100 μέτρα στο οδόστρωμα Ως αποτέλεσμα του ελιγμού τους ήταν οι αστυνομικοί να βρεθούν στο οδόστρωμα και συρθούν τουλάχιστον για 100 μέτρα στην άσφαλτο https://www.iefimerida.gr/ellada/trikala-trohaio-me-astynomikoys-tis-omadas-dias Μου εχει συμβει αναλογο περιστατικο με το ποδηλατο οταν δυο μηχανες ΔΙΑΣ κυριολεκτικα πεταχτηκαν αντιθετα μεσα απο μονοδρομο χωρις καν να κοιταξουν. Κοπανησαμε καλα με τη μια μηχανη αλλα ευτυχως δεν εγινε ζημια και για λιγο δεν πεσαμε. Οι 4 μπατσοι με κοιταξαν καλα καλα δεν ειπαν κουβεντα και εφυγαν. Συνεβη πριν 2 μηνες περιπου. Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2019 από momentum
Moderators Spect~ Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Τον οδηγό τον κάνει κακό ο τρόπος οδήγησης του όχι το όχημα του. Για κάθε ένα κακό ποδηλάτη οδηγό υπάρχει τουλάχιστον ένας κακό μοτοσυκλέτιστής και ένας οδηγός αυτοκινήτου (επαγγελματικό, ιχ, φορτηγό κλπ). Το ίδιο ισχύει και για τους καλούς οδηγούς.. Οπότε το αν ψάχνετε ποιος την έχει πιο μεγάλη και να φέρνετε παραδείγματα από ατυχήματα δεν έχει νόημα.. My 2 cents.. 3 1
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, momentum είπε Μου εχει συμβει αναλογο περιστατικο με το ποδηλατο οταν δυο μηχανες ΔΙΑΣ κυριολεκτικα πεταχτηκαν αντιθετα μεσα απο μονοδρομο χωρις καν να κοιταξουν. Κοπανησαμε καλα με τη μια μηχανη αλλα ευτυχως δεν εγινε ζημια και για λιγο δεν πεσαμε. Οι 4 μπατσοι με κοιταξαν καλα καλα δεν ειπαν κουβεντα και εφυγαν. Συνεβη πριν 2 μηνες περιπου. Πριν αφού τρακάρεις με ΑΤΙΑ? Περίεργο που το θυμήθηκες μόλις τώρα. Καλό για ιστοριούλα αλλά ψεμματάκι φαίνεται
momentum Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 9 λεπτά πριν, Xacti είπε Ως αποτέλεσμα του ελιγμού τους ήταν οι αστυνομικοί να βρεθούν στο οδόστρωμα και συρθούν τουλάχιστον για 100 μέτρα στην άσφαλτο Δεν μας ειπαν ομως με ποσα χιλιομετρα πηγαιναν οι μπατσοι για να συρθουν για 100 μετρα στο οδοστρωμα. Να μαντεψω? Πολυ πανω απο το οριο σιγουρα. Δεν το γραφει το αρθρο ομως, λεει μονο για τον ποδηλατη. Επισης, που πεταχτηκε? Στην Εθνικη οδο ηταν? Σε περιφεριακη οδο? Σε στενο? Δεν εμας ειπαν που ηταν και υπο ποιες συνθηκες ετρεχαν τοσο πολυ. 2 λεπτά πριν, Xacti είπε Πριν αφού τρακάρεις με ΑΤΙΑ? Περίεργο που το θυμήθηκες μόλις τώρα. Καλό για ιστοριούλα αλλά ψεμματάκι φαίνεται Αν σου ειχε συμβει και εσενα και εβλεπες αναρτημενη σχετικη ειδηση τωρα θα το θυμοσουν. Ετσι δουλευει η ανθρωπινη μνημη δεν θα την αλλαξουμε τωρα για να ταιριαξει τα γουστα και τα πιστευω σου. 1
cthulhucarbide Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, k_w_t είπε Σταθμευμενο οχι ακινητοποιημενο ... Δεν υπαρχει η λεξη αυτη στον ΚΟΚ.\ Σταματα δεξια εκει που επιτρεπετε και χαζεψε οσο θες το κινητο σου. Οχι οταν εισαι στην ακινητοποιημενος στην κινηση ή σταματημενος σε φαναρι,διαβαση,STOP κτλ.. Όσο και να θες να παίξεις με τις λέξεις το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Ο κοκ δεν απαγορεύει την χρήση κινητού, γκάιντας ή ταμπούρλου όσο είσαι σταματημένος στο φανάρι
k_w_t Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Όσο και να θες να παίξεις με τις λέξεις το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Ο κοκ δεν απαγορεύει την χρήση κινητού, γκάιντας ή ταμπούρλου όσο είσαι σταματημένος στο φανάρι Μαλλον εσυ παιζεις με τις λεξεις.. Μπορεις να βγαλεις την ζωνη ασφαλειας σταματημενος σε φαναρι στην αριστερη λωριδα χωρις να κινδυνευεις να φας κληση? Μπορεις να ανοιξεις τις πορτες του αυτοκινητου ? ΟΧΙ... Ειναι πραγματα που απαγορευεται να τα κανεις εν κινηση.... και δεν τα κανεις σταματημενος σε φαναρι ,στοπ,διαβαση... Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2019 από k_w_t
The_Judas Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Δεν θα κατηγορήσουμε μόνο τους ποδηλάτες, αλλά η αλήθεια είναι ότι η παραβατικότητα σε μηχανάκια-ποδηλάτες είναι πολύ υψηλότερη από τους οδηγούς αυτοκινήτων. Επειδή έχουν πιο μικρό-ευέλικτο όχημα, μπορούν πιο εύκολα να παρανομήσουν. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις