Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γίδια ή μη, αντιμετώπιζέ τους ως η πλειονότητα να ειναι έτσι. Και δυστυχώς γίνονται και οι ξένοι έτσι όταν οδηγάνε εδω.

Ο κάτοικος του πλανήτη, ένα πράγμα φοβάται και αυτό ειναι το πρόστιμο. Ούτε αφαιρέσεις διπλωμάτων σε ανθρώπους που δεν έχουν κάνει παράβαση στη ζωή τους χρειάζεται.

Βγάλτους έξω και άρχισε να μοιράζεις 500αρια., Παντου, σε κάθε γειτονιά. Κάντο για 2-3 μέρες, μη τους αφήνεις να πάρουν ανάσα. 

Φανάρια και αναμονη με το κινητό στο χέρι; 500ρικο.

Διάβαση πεζών και βάφω τα νυχια μου; 500ρικο.

Eίμαι καγκουραίος και επιταχύνω όταν βλέπω πεζό. 500ρικο.

Κάπως έτσι θα βάλουν μυαλό. Οπως κυνηγήθηκε το κράνος και τωρα η πλειοψηφία των μηχανοβιων φοράνε κράνος,έτσι μπορει να γινει και αυτο. Συντονισμό θέλει από την αστυνομία.

• Like 8
  • Απαντ. 118
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Κριτές των πάντων

Δηλαδη ολοι εσεις εδω μολις κατεβάσει ο πεζος το ποδι του στην άσφαλτο (οπως στην ευρωπη) το κοκκαλωνετε τα αμαξι και περιμένετε να περασει, μπράβο! Γιατί εγω δεν εχω δει ουτε ενα τετοιο περιστατικό στους δρομους.

Αλλα ξεχασα εδω μιλαμε για insomniadrivers :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε

Κριτές των πάντων

Δηλαδη ολοι εσεις εδω μολις κατεβάσει ο πεζος το ποδι του στην άσφαλτο (οπως στην ευρωπη) το κοκκαλωνετε τα αμαξι και περιμένετε να περασει, μπράβο! Γιατί εγω δεν εχω δει ουτε ενα τετοιο περιστατικό στους δρομους.

Εξαρτάται. Εαν σταματήσουν να παρκάρουν και 10 μέτρα 5 μέτρα εκατέρωθεν των διαβάσεων, που είναι επίσης παράβαση, τότε ναι θα είναι στη θέση όλοι να φρενάρουν και να σταματήσουν πριν από τη διάβαση, χωρίς καμιά δικαιολογία τύπου δεν τον είδα, πετάχτηκε από το πουθενά κτλ.

Επεξ/σία από Iamthagod
λαθος στα μέτρα από τη διάβαση
Δημοσ.

Αλλη κλασική γαϊδουριά του αισχίστου είδους, το παρκάρισμα πάνω σε φανάρι μπλοκάροντας την διέλευση και κάνοντας δρόμο με δύο λωρίδες και πολλή κίνηση, μία λωρίδα. Οπότε το καυσαέριο πάει σύννεφο, καθυστερήσεις, μόλυνση ατμόσφαιρας, υπερβολική κατανάλωση καυσίμων για δεδομένη διαδρομή κλπ. Από κοινωνική υπευθυνότητα είμαστε στο ναδίρ.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Κριτές των πάντων

Ναι, προσωπικά έτσι το πάω.

Όπως οδηγούσα/ω στην Σκανδιναβία, έτσι οδηγώ και στην Ελλάδα (όταν υπάρχουν διαβάσεις φυσικά...) 

Μια φορά, στα STOP και στα φανάρια σταματάω, όπως ελπίζω όλοι που δεν είναι βαρεμένοι στο κεφάλι. 

• Like 2
Δημοσ.

Παιδια εχετε δικιο.Γιδια ολοι ειναι.Σημερα πηγα σε μια υπηρεσία στον πειραια και δεν μπορούσα να παρκάρω το σκουτερ πάνω στο πεζοδρόμιο.παλι καλα που έφυγε ένα και το έβαλα επανω στο πεζοδρόμιο.αμα πια

Δημοσ.

Ο αριθμός των αυτοκίνητων είναι πλέον 10πλάσιος από όσα μπορούν να εξυπηρετήσουν οι πόλεις μας. Η δημοτική αστυνομία καθημερινά, δεν προλαβαίνει να βάζει κλήσεις στο κέντρο της Θεσσαλονίκης... φεύγει ένας με την κλήση, έρχεται παρκάρει ο άλλος, την τρώει και εκείνος :lol: και πάει λέγοντας, αέναος κύκλος :P!

Δημοσ.
3 ώρες πριν, pontez2 είπε

Φανάρια και αναμονη με το κινητό στο χέρι; 500ρικο.

Διάβαση πεζών και βάφω τα νυχια μου; 500ρικο

Δλδ άμα ενώ είσαι ακινητοποιημένος ρίξεις δύο ματιές στο κινητό τι κακό θα μας βρει ακριβώς για να πρέπει να φάω πρόστιμο?

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Δλδ άμα ενώ είσαι ακινητοποιημένος ρίξεις δύο ματιές στο κινητό τι κακό θα μας βρει ακριβώς για να πρέπει να φάω πρόστιμο?

Θα καθυστερήσεις να ξεκινήσεις στο φανάρι, θα ξεκινήσεις ενω μπορει να περνάει καθυστερημένος πεζός, δεν θα έχεις τυπική συμπεριφορά οδηγού. Και εγώ το κάνω στα ολιγόλεπτα σταματήματα της χαοτικής πόλης αλλα ειναι λάθος.

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Nikosmile είπε

Ο αριθμός των αυτοκίνητων είναι πλέον 10πλάσιος από όσα μπορούν να εξυπηρετήσουν οι πόλεις μας. Η δημοτική αστυνομία καθημερινά, δεν προλαβαίνει να βάζει κλήσεις στο κέντρο της Θεσσαλονίκης... φεύγει ένας με την κλήση, έρχεται παρκάρει ο άλλος, την τρώει και εκείνος :lol: και πάει λέγοντας, αέναος κύκλος :P!

Αμα ειναι απο δημοτική αστυνομία Κλάιν Μάιν.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, mp123 είπε

Αμα ειναι απο δημοτική αστυνομία Κλάιν Μάιν.

Ναι, γιατί τα χρήματα αυτά πάνε στον δήμο και όχι στην τροχαία που όλη μέρα μπορεί να πίνουν καφέ. Που και που βέβαια βγαίνει και η τροχαία για να βάλει κορδέλα σε κάποιον κεντρικό δρόμο, ώστε να προκαλέσει ακόμα μεγαλύτερο μποτιλιάρισμα και ασφυξία.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mp123 είπε

Παιδια εχετε δικιο.Γιδια ολοι ειναι.Σημερα πηγα σε μια υπηρεσία στον πειραια και δεν μπορούσα να παρκάρω το σκουτερ πάνω στο πεζοδρόμιο.παλι καλα που έφυγε ένα και το έβαλα επανω στο πεζοδρόμιο.αμα πια

Kαλα εκει ειδικα εχουν ξεφυγει τα πραγματα, εφαγα κληση απο τους δημομπατσους γιατι παρκαρα στα ανοιγματα για ολιγολεπτη σταυθμευση με τη μηχανη για μιση ωρα και πανω στο 5μετρο πεζοδρομιο ειχε καμια 100ρια μηχανακια και τιποτα. Πες μου τωρα το βαζω στο πεζοδρομιο ή οχι οταν ξαναπαω?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, primeragt είπε

Kαλα εκει ειδικα εχουν ξεφυγει τα πραγματα, εφαγα κληση απο τους δημομπατσους γιατι παρκαρα στα ανοιγματα για ολιγολεπτη σταυθμευση με τη μηχανη για μιση ωρα και πανω στο 5μετρο πεζοδρομιο ειχε καμια 100ρια μηχανακια και τιποτα. Πες μου τωρα το βαζω στο πεζοδρομιο ή οχι οταν ξαναπαω?

Φυσικά να το ξαναβάλεις.σπανια κόβουν κλήσεις στα μηχανάκια.απορω πως την έφαγες.αλλα no problem.κανε το παγώνι.παλι καλα που δεν ήταν απο τροχαία.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...