Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 Απο οτι εχω καταλαβει εχουν και τους χαρτες google που στο κινητο που τους δοκιμασα ειναι πολυ καλοι . Χρειαζεται συνδεση με internet για να δουλεψουν ή μηπως υπαρχει off line δυνατοτητα ? Αν θελουν υποχρεωτικα συνδεση δεχοντε καρτα sim ? Ευχαριστω.
paylidis Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Μπορείς να τους κατεβάσεις για μια δεδομένη περιοχή και να παιζεις offline. Ωστόσο αξίζει καλύτερα το online γιατί σου βγάζει και κίνηση και σου κάνει και εναλλακτικές διαδρομές σε περίπτωση κίνησης. Ίντερνετ μπορείς να δίνεις και από το κινητό ή από κάποια συσκευή mobile internet Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2019 από paylidis 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Σε ευχαριστω. Να υποθεσω οτι σε παλια οθονη Kenwood 7029 δεν μπορω να της περασω android?
Voodooman Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 2 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Σε ευχαριστω. Να υποθεσω οτι σε παλια οθονη Kenwood 7029 δεν μπορω να της περασω android? Όχι. Πέρυσι αγόρασα αυτό. "Πεταμένο" chipset, 2GB RAM, αλλά δουλεύει άριστα και, με λίγο ψάξιμο/στρώσιμο μοιάζει και δουλεύει όπως ένα εργοστασιακό. Χάρτες, τηλέφωνο bluetooth, multimedia, όλα δουλεύουν άριστα. Ακριβό για τα specs του, αλλά άξιζε τον κόπο. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Voodooman είπε Όχι. Πέρυσι αγόρασα αυτό. "Πεταμένο" chipset, 2GB RAM, αλλά δουλεύει άριστα και, με λίγο ψάξιμο/στρώσιμο μοιάζει και δουλεύει όπως ένα εργοστασιακό. Χάρτες, τηλέφωνο bluetooth, multimedia, όλα δουλεύουν άριστα. Ακριβό για τα specs του, αλλά άξιζε τον κόπο. Καλημέρα .Πρόγραμμα πλοήγησης εχει και ποιο ? Χαρτες google μπορει να δουλεψει ?Το Bluetooth αναγνωριζει ελληνικα σε επαφες από κινητο ? Δεν είναι και λιγα τα 400 ευρω . Τοποθετηση ? Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2019 από Γιάννης Platano
Phoenix7 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Επειδή είμαι στην ίδια αναζήτηση. Τι προτείνετε για εφαρμογή GPS με Offline maps σε Android οθόνη; Στο κινητό έχω το offline maps https://play.google.com/store/apps/details?id=com.navigation.offlinemaps.gps&hl=el το οποίο δοκιμάσαμε και έφαγε σκάλωμα η οθόνη χωρίς λόγο! Οπότε δεν το ρισκάρουμε πάλι.
Voodooman Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Καλημέρα .Πρόγραμμα πλοήγησης εχει και ποιο ? Χαρτες google μπορει να δουλεψει ?Το Bluetooth αναγνωριζει ελληνικα σε επαφες από κινητο ? Δεν είναι και λιγα τα 400 ευρω . Τοποθετηση ? Με την τοποθέτηση, €360 στη Θεσσαλονίκη. Είναι ένα κανονικό Android tablet. Google store, Google maps ή οτιδήποτε υπαρχει στο store, τα ελληνικά κανονικά στο Bluetooth. Σίγουρα είναι πανάκριβο αν το δει κανείς σαν τάμπλετ, αλλά ταιριάζει απόλυτα στο σαλόνι του αυτοκινήτου και με έναν κατάλληλο launcher (Agama car launcher) το σύνολο μοιάζει εργοστασιακό. 6 ώρες πριν, Phoenix7 είπε Επειδή είμαι στην ίδια αναζήτηση. Τι προτείνετε για εφαρμογή GPS με Offline maps σε Android οθόνη; Στο κινητό έχω το offline maps https://play.google.com/store/apps/details?id=com.navigation.offlinemaps.gps&hl=el το οποίο δοκιμάσαμε και έφαγε σκάλωμα η οθόνη χωρίς λόγο! Οπότε δεν το ρισκάρουμε πάλι. Προτείνω το Here WeGo. Είναι οι πρώην Nokia maps, ήταν πολύ καλοί όταν τους δούλευα. Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2019 από Voodooman 1
prophil1 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Μεταξύ "Here we go" και "Maps.me" πιο θα προτείνατε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα