Προς το περιεχόμενο

Νέο Samsung Galaxy Tab A 8.0 (2019) με οθόνη 8,0 ιντσών και μπαταρία 5100mAh

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν είναι αρκετά φτηνό,θα μπορούσε να έχει κάποια χρησιμότητα για κάποιες ομάδες ανθρώπων,όμως ρε παιδιά,2Mp εμπρόσθια κάμερα ρε σκρούτζ μακ ντάκιδες ? πάμε ξανά σε ποιότητες προηγούμενων δεκαετιών.. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αδιάφορα specs, bezels και μέγεθος οθόνης τετραετίας. Ενδιαφέρουσα ειδήση για όσους ψάχνουν για ταμπλετ είναι το σύντομα διαθέσιμο mediapad m6 με το κορυφαίο soc της εταιρίας και σχετικά χαμηλή τιμή. 

Εδώ και ένα χρόνο χρησιμοποιώ το M5 10, με root έχω διαθέσιμη όλη την οθόνη των 10.8 ιντσών και είναι άριστο στη λειτουργία του. Παρόλα αυτά θα πάρω το M6 που λογικά πρέπει να πετάει (εδώ το M5 πετάει) αν και όταν γίνει διαθέσιμη μέθοδος για root το οποίο η Huawei δεν υποστηρίζει πλέον, δυστυχώς. 

3 ώρες πριν, Retromaniac είπε

Το tablet έχει χρησιμότητα, αλλά η αλήθεια είναι ότι στις 8" δεν έχει πολύ νόημα, αφού εύκολα έχεις κινητό 6,7 fullscreen. 

Στα ίδια λεφτά?

Το κινητό 6,3-6,7 ίντσες δεν είναι όσο φορητό/ευκολόχρηστο όσο ένα 5-5,5 ιντσών. Τότε ένα 8άρι τάμπλετ αποκτά νόημα. Τσεκάρεις ειδήσεις, καιρό, log in στα παιχνίδια σου, βλέπεις ταινίες και σειρές όπου σε βολέυει.Ειδικά οι άνω των 40 βρίσκουν την διαφορά στο μέγεθος οθόνης σωτήριο για τα μάτια τους. Προσωπικά χρησιμοποιώ ένα 8άρι τάμπλετ αποκλειστικά στο σπίτι. Δεν 'στραβώνεσαι' να δεις κάτι, λόγω όγκου χωράνε δύο ηχεία για σωστότερο stereo ήχο καί είναι αρκετά ελαφρύ ώστε να μην κουράζει σε μακροχρόνια χρήση. Μένοντας επαρχεία με έχει 'σώσει' σε κάποιες πολύωρες διακοπές ρεύματος.  

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε αυτή την τιμή θα έπρεπε να είχε καλύτερα specs.Αφού δεν ντρέπονται που βγάζουν tablet με 2 Gb Ram...  🤔

Low budget tablet λένε.Low specs-overpriced tablet είναι.  😂

Επεξ/σία από AntiCambeR

2 ώρες πριν, stafaf είπε

Αυτός ο sd429 είναι πολύ τούμπανο;

Δε ξέρω, ρωτάω ήρεμα. 

Τουμπανειρος... :P

Το tablet έχει έρθει από το παρελθόν. Ανταγωνίζεται επάξια τα MLS...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To κνητό μου έχει οθόνη 6.1" και καθόλου bezels. Στα 150mm ύψος είναι μικρό με τα σημερινά δεδομένα, αλλά με "μεγάλη" οθόνη. Όμως ακόμη και 6.7 ίντσες να ήταν, δεν θα το προτιμούσα ούτε μία  φορά σε σχέση με το 8", 4:3 τάμπλετ της οικογένειας όταν κάθομαι στον καναπέ.

Υπάρχει χώρος για τα τάμπλετ, αλλά ομολογουμένως, είναι πλέον για πιο εξειδικευμένες χρήσεις. Για το συγκεκριμένο βέβαια, δεν υπάρχει καμία αγορά και καμία χρήση.

Επεξ/σία από Voodooman

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

και σε design να θυμιζει 2000 με πλαισια γυρω γυρω  15εκ.. σπεσιαλ! btw για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους! σειρα 4 snapdragon σε κινητο για την γιαγια μου και τον παππου μου. 

Επεξ/σία από toylis

Προσωπικά με βολεύουν πολύ οι 8 ίντσες, θεωρώντας τις 8,4 ιδανικές για tablet.

Αλλά δυστυχώς μόνο η huawei βγάζει στη διάσταση αυτή.

16 ώρες πριν, Physics_Rulez είπε

Προσωπικά με βολεύουν πολύ οι 8 ίντσες, θεωρώντας τις 8,4 ιδανικές για tablet.

Αλλά δυστυχώς μόνο η huawei βγάζει στη διάσταση αυτή.

Xiaomi MI Pad 4

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...