tattoo17 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) γεια σας παιδια τον τελευταιο καιρο εχω θεμα με το corsaki μου οταν σταματαω και κατεβαζω ατομο η ταχυτητα και δεν εχει στροφες το αμαξι,βαζω πρωτη για να ξεκινησω και το αμαξι δεν ανεβαζει στροφες αν το σβησω και το ξανααναψω ολα δουλεουν ρολοι .δηλ τσουλαει και ανεβαζει στροφες,επισης θελω να αναφερω οτι τωρα στους καλοκαιρινους μηνες το ρελαντι παιζει πολυ μονο του πχ οταν το βαζω μπροστα πιανει 2000 στροφες καποιον που ρωτησα με ειπε να καθαρισω πεταλουδα η να δω αισθητηρα στροφων .εχει τυχει σε καποιον κατι αναλογο? Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2019 από tattoo17
meletis_m Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 13 ώρες πριν, tattoo17 είπε γεια σας παιδια τον τελευταιο καιρο εχω θεμα με το corsaki μου οταν σταματαω και κατεβαζω ατομο η ταχυτητα και δεν εχει στροφες το αμαξι,βαζω πρωτη για να ξεκινησω και το αμαξι δεν ανεβαζει στροφες αν το σβησω και το ξανααναψω ολα δουλεουν ρολοι .δηλ τσουλαει και ανεβαζει στροφες,επισης θελω να αναφερω οτι τωρα στους καλοκαιρινους μηνες το ρελαντι παιζει πολυ μονο του πχ οταν το βαζω μπροστα πιανει 2000 στροφες καποιον που ρωτησα με ειπε να καθαρισω πεταλουδα η να δω αισθητηρα στροφων .εχει τυχει σε καποιον κατι αναλογο? Καθαρισμός Πεταλουδας γκαζιού και reset με διαγνωστικό. Έχει ηλεκτρονική πεταλούδα . Έλεγχος εάν παίρνει αέρα από κάποιο κολάρο. Ίσως και ο αισθητήρας Μαφ bosch φοράει. Είχα ίδιο αμάξι.
tattoo17 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 εχεται δικιο ολοι εχει αλλαχτει maf εχει γινει service ,επισης στο διαγνωστικο δεν βγαζει καποιο θεμα εκτος του αισθητηρα λ λογω οτι περασα καινουργιο και εσπασα καταλυτη βαζοντας καινουργιο το μονο που θα αλλαχτει ειναι ο αισθητηρας στροφων και ξανα καθαρισμα πεταλουδας και οπως ειπε ο φιλος να δω τα κολαρα αν χανει καπου
meletis_m Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 5 ώρες πριν, tattoo17 είπε εχεται δικιο ολοι εχει αλλαχτει maf εχει γινει service ,επισης στο διαγνωστικο δεν βγαζει καποιο θεμα εκτος του αισθητηρα λ λογω οτι περασα καινουργιο και εσπασα καταλυτη βαζοντας καινουργιο το μονο που θα αλλαχτει ειναι ο αισθητηρας στροφων και ξανα καθαρισμα πεταλουδας και οπως ειπε ο φιλος να δω τα κολαρα αν χανει καπου Έτσι όπως το γράφεις με μπέρδεψες. Βγάζει σφάλμα για το λάμδα ή οχι . Το 1ο ή τον 2ο;
tattoo17 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) βγαζει σφαλμα για το λ αλλα δεν νομιζω οτι ειναι απο αυτο ,δηλ να ειναι το αμαξι σε λειτουργια και να μην ανεβαζει στροφες ,επισης το κανει στην πολλη ζεστη δηλ αυτες τις μερες στο διαγνωστικο που το βαζω βγαζει θεμα μονο μπροστα που εσπασα επισης αν ηταν παλι maf θα ανεβαζε στροφες το πολυ μεχρι 2000-25000 χιλιαδες και θα τσουλουσε και θα εβγαζε ασφαλη λειτουργια γιατι ετσι τον αλλαξα το παλιο.τωρα οσο αφορα τα opel τα σχετικα τα παλια κολανε στο θεμα εγκεφαλου και δεν σβηνουν το τσεκ οσο και να το αλλαξεις απο θεμα ανταλακτικου .τσεκαρισμενο αυτο απο μενα ετσι αλλαξα μαφ καθαρισα μπεκ αλλαξα πολλαπλασιαστη και γενικα αλλαξα οτι ηλεκτρονικο υπαρχει εκτος εγκεφαλου επισης να αναφερω οτι ουτε η επισημη οπελ ουτε συνεργειο ηλεκτρολουγου μπορουν να κανουν σωστη διαγνωση ,για αυτο πηρα 1 obd το εβαλα πανω και αρχισα να αλλαζω εγω τα ανταλακτικα . Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2019 από tattoo17
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 Τα αλλαξες όλα βλέπω αλλά βενζινη αλλαξες? Kαποιοι βενζινοπωλες αναμιγνυουν/νοθευουν τη βενζινη με οινοπνευμα. Είχα και εγώ κάποια θεματάκια και αφού πήγα στον μηχανικό μου και του είπα τι και πως μου είπε άλλαξε βενζινά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα