Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, αγορασα σημερα ενα λαπτοπ. Αναμεσα σε αλλα προβληματα που παρουσιασε και θα ειναι αφορμη για αντικατασταση του με την εξτρα εγγυηση, παρατηρησα και κατι ακομα χειροτερο. Η εργοστασιακη εγγυηση 24 μηνων, που ξεκιναει θεωρητικα απο την μερα παραλαβης του προιοντος, φαινεται να ληγει τον 3 του 2020, δηλαδη σε λιγοτερο απο εναν χρονο. Υποψιαζομαι οτι προκειται για refurbished προιον που εχει πςραστει ο κωδικος του και εχει ξεκινησει να τρεχει η εγγυηση. Πειτε μου αποψεις. Bonus points οποιος βρει το καταστημα, μεγαλη αλυσιδα ειναι

Δημοσ.

Σίγουρα και τα 2 χρόνια είναι εργοστασιακή εγγύηση ; Το λέω γιατί κάποτε πήρα Από το κίτρινο μαγαζί ένα φορητό και έδινε 1 χρόνο εγγύηση αντιπροσωπείας και αντικατάσταση σε περίπτωση που πάθει κάτι , και ένα χρόνο ακόμα το κίτρινο μαγαζί για ανταλλακτικά και σέρβις , αυτό έγραφε τουλάχιστον στο site.

Μήπως ισχύει κάτι τέτοιο στην περίπτωση σου ; Που είδες ότι λήγει σε ένα χρόνο η εγγύηση; 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Maverickj13 είπε

Απλα δεν εχει ενημερωθει η εγγυηση με βαση την αγορα και φαινεται η ημερομηνια κατασκευης..τσιλ αουτ

Δεν κανω ευκολα τσιλ αουτ και θα σοτ εξηγησω γιατι. Απο το ιδιο καταστημα ειχα παρει κινητο και οταν το ανοιξα μου ζητουσε πιν. Το καταστημα εκεινη την ωρα ηταν κλειστο οποτε εκανα εργοστασιακο reset το κινητο. Προς εκπληξη μου(νοτ) το κινητο ηταν κλειδωμενο και συγχρονισμενο με καποιο μειλ. Οποτε δε θα πεφτα κι απο τα συνεφα αν ξανα επεφτα στη περιπτωση να πουλανε refurbished μικρης χρησης για καινουριο. For the sake of the story, το κινητο μου του αντικατεστησαν με καλυτερο καθοτι ειχαν λερωμενη τη φωλια τους

3 ώρες πριν, bill2015 είπε

Μιπως απλα η εταιρια παρεχει μονο 1 ετος ;

Δεν παρεχουν ολες 2 ετη εγγυηση 

Αναφερομαι στη εργοστασιακη εγγυηση απο την αντιπροσωπεια η οποια ειναι 24μηνες και θεωριτικα ξεκιναει να τρεχει απο την ωρα που θα το παρεις στα χερια σου.

7 ώρες πριν, Mr^Robot είπε

Σίγουρα και τα 2 χρόνια είναι εργοστασιακή εγγύηση ; Το λέω γιατί κάποτε πήρα Από το κίτρινο μαγαζί ένα φορητό και έδινε 1 χρόνο εγγύηση αντιπροσωπείας και αντικατάσταση σε περίπτωση που πάθει κάτι , και ένα χρόνο ακόμα το κίτρινο μαγαζί για ανταλλακτικά και σέρβις , αυτό έγραφε τουλάχιστον στο site.

Μήπως ισχύει κάτι τέτοιο στην περίπτωση σου ; Που είδες ότι λήγει σε ένα χρόνο η εγγύηση; 

Η εγγυηση ειναι 24 μηνων. Το ποτε ληγει φαινεται στην εφαρμογη my asus που εχει το λαπτοπ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 minutes ago, mikelangelos said:

Δεν κανω ευκολα τσιλ αουτ και θα σοτ εξηγησω γιατι. Απο το ιδιο καταστημα ειχα παρει κινητο και οταν το ανοιξα μου ζητουσε πιν. Το καταστημα εκεινη την ωρα ηταν κλειστο οποτε εκανα εργοστασιακο reset το κινητο. Προς εκπληξη μου(νοτ) το κινητο ηταν κλειδωμενο και συγχρονισμενο με καποιο μειλ. Οποτε δε θα πεφτα κι απο τα συνεφα αν ξανα επεφτα στη περιπτωση να πουλανε refurbished μικρης χρησης για καινουριο. For the sake of the story, το κινητο μου του αντικατεστησαν με καλυτερο καθοτι ειχαν λερωμενη τη φωλια τους

Αναφερομαι στη εργοστασιακη εγγυηση απο την αντιπροσωπεια η οποια ειναι 24μηνες και θεωριτικα ξεκιναει να τρεχει απο την ωρα που θα το παρεις στα χερια σου.

Σε λάπτοπ που μου έχει τύχει η εργοστασιακή εγγύηση φαινόταν στο site να είναι μικρότερη από αυτήν που έχουμε την νόμιμη. Κατόπιν email προς την εταιρεία όπου έστειλα και την απόδειξη αγορας(και ας ήταν στα Ελληνικά), την διορθωσαν και την έβαλαν ακριβώς στην ημερομηνία που έπρεπε. Αναφέρομαι σε Lenovo και το είχα αγοράσει από εξουσιοδοτημένο μεταπωλητή.

Επεξ/σία από VonLoutsos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...