Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Έχω ένα Realtek USB WiFi adaptor το οποίο στο παλιό σύστημα δούλευε μια χαρά για χρόνια. Τώρα στο καινούργιο όλο αποσυνδέεται στο άκυρο. Μπορεί να 2-3 μέρες να είναι κομπλέ και ξαφνικά θα αρχίσει να αποσυνδέεται και γενικά να μου σπάει τα νεύρα. Δοκίμασα και σε άλλες θύρες και τίποτα. Έχω παρατηρήσει ότι αυτό συμβαίνει όταν κατεβάζω κάτι στο steam και ταυτόχρονα βλέπω κάτι στο YouTube. Σαν να υπερφορτωνεται ένα πράγμα. Φυσικά στο παλιό σύστημα αυτό δεν συνέβαινε.. Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2019 από Επισκέπτης
Apaleytos80 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1) Δεξί κλικ στο εικονίδιο wifi και απενεργοποιησε το sleep. 2) Μήπως στο παλιό σύστημα είχες τα 7αρια windows και τώρα πας να το δουλέψεις σε 10αρια? Κλασική περίπτωση drivers άμα πέφτει το wifi στο ξεκάρφωτο. Ψάξε στο site της ρεαλτεκ για drivers.Έχω έχω 2 pc με wifi στο σπίτι και με είχε μαμισει στις αποσυνδέσεις με παλιά adaptorakia (TP-link wn723n v2) όταν πέρασα win10. Άλλαξα και τα δυο με αυτό το πάμφθηνο και τέλος οι αποσυνδέσεις,full ταχύτητα στα 7 μέτρα+ με δυο τοίχους εμπόδιο. https://www.aliexpress.com/item/32633023964.html Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2019 από Apaleytos80
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 @Apaleytos80Καλημέρα! Θα δοκιμάσω το πρώτο και βλέπουμε. Και στο παλιό σύστημα σε WIn 10 το είχα και στην ίδια έκδοση. Λέω να πάρω μια pci ασύρματη κάρτα για να ελευθερώσω και ένα usb. Είναι καλές αυτές γενικά ή μούφα;
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Παρατήρησα ότι αποσυνδέεται όταν μπαίνω στην σελίδα της MSI, lol, αν είναι δυνατόν, πώς γίνεται αυτό; Και δεν είναι τυχαίο το δοκίμασα πολλές φορές. Τελικά δεν έπεφτε με το youtube.. Edit: Έφταιγε η άδεια για την τοποθεσία που ζητούσε η σελίδα της MSI. Είχα πατήσει αποδοχή και όταν έμπαινα στην σελίδα έπεφτε το Internet. Τώρα πάτησα αποκλεισμό και δουλεύει κανονικά. Περίεργο. Έχει κανείς καμία ιδέα γιατί συμβαίνει αυτό; Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2019 από Επισκέπτης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα