Προς το περιεχόμενο

Αγορά Smartphone max 250€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Όπως λέει και ο τίτλος είμαι στην αναζήτηση νέου Smartphone μέχρι 250€. Καθώς το XZ1 μετά από μια πτώση στο νερό ξεκίνησε να τα φτύνει... 

1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; 250€
2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; Ελλάδα
3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; Όχι
4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; New
5) Μέγεθος οθόνης; Δεν υπάρχει κάποια προτίμηση 
6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); Οχι
7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; Πάρα πολύ!
8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; Ναι
9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Οχι 
10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά) instagram, facebook, spotify, youtube, messenger, twitter, 

Επισκέπτης
Δημοσ.
Στις 6/7/2019 στις 10:45 ΜΜ, myronas08 είπε

Όπως λέει και ο τίτλος είμαι στην αναζήτηση νέου Smartphone μέχρι 250€. Καθώς το XZ1 μετά από μια πτώση στο νερό ξεκίνησε να τα φτύνει... 

1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; 250€
2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; Ελλάδα
3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; Όχι
4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; New
5) Μέγεθος οθόνης; Δεν υπάρχει κάποια προτίμηση 
6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); Οχι
7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; Πάρα πολύ!
8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; Ναι
9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Οχι 
10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά) instagram, facebook, spotify, youtube, messenger, twitter, 

??

Επισκέπτης
Δημοσ.
18 ώρες πριν, saruman123 είπε

Πάρε το Poco f1 βάλτου και Gcam(χωρίς ξεκλείδωμα)και είσαι έτοιμος.

Ποια είναι η άποψη σου για το Xiaomi Mi9 se και το Huawei p30 lite ?

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, myronas08 είπε

Ποια είναι η άποψη σου για το Xiaomi Mi9 se και το Huawei p30 lite ?

Το p30 lite δεν λέει και πολλά με σχέση των άλλων δύο.

Το μόνο που αξίζει είναι που θα έχεις εγγύηση αντιπροσωπείας.

Το Mi9 se πάλι έχει καλύτερη κάμερα ,Amoled οθονη,καλύτερη ανάλυση οθόνης,Gorilla glass 5 από τα άλλα δύο.

Στα αρνητικά του έχει κατώτερο επεξεργαστή,δεν παίρνει κάρτα μνήμης,δεν έχει Led ειδοποιήσεων,δεν έχει θύρα ακουστικών,δεν έχει ραδιόφωνο και έχει την μικρότερη μπαταρία.

Υ.Γ:Και τα δύο Xiaomi δεν έχουν επίσημη εγγύηση αντιπροσωπείας από Σκρουτζάδικο.

Επισκέπτης
Δημοσ.
22 ώρες πριν, saruman123 είπε

Το p30 lite δεν λέει και πολλά με σχέση των άλλων δύο.

Το μόνο που αξίζει είναι που θα έχεις εγγύηση αντιπροσωπείας.

Το Mi9 se πάλι έχει καλύτερη κάμερα ,Amoled οθονη,καλύτερη ανάλυση οθόνης,Gorilla glass 5 από τα άλλα δύο.

Στα αρνητικά του έχει κατώτερο επεξεργαστή,δεν παίρνει κάρτα μνήμης,δεν έχει Led ειδοποιήσεων,δεν έχει θύρα ακουστικών,δεν έχει ραδιόφωνο και έχει την μικρότερη μπαταρία.

Υ.Γ:Και τα δύο Xiaomi δεν έχουν επίσημη εγγύηση αντιπροσωπείας από Σκρουτζάδικο.

Προερχόμενος από το Sony Xperia XZ1 θα δω μεγάλη διάφορα όσον άφορα το θέμα τον επιδόσεων?  Σκέφτομαι να στραφώ  προς το Mi9 SE κυρίως λόγο της ποιότητας κατασκευής την καλύτερη κάμερα και την οθόνη amoled, αυτό που με προβληματίζει ομως είναι το MUI και το αν θα χρειάζεται να μπω στην διαδικασία να περάσω global rom κτλ...

Δημοσ.

Εγώ δίνω ψήφο στο Moto Z3 play που απέκτησα πρόσφατα - https://www.skroutz.gr/s/15667671/Motorola-Moto-Z3-Play-Dual-64GB.html?from=catspan&keyphrase=moto+z3

Η συσκευή είναι υπερπλήρης με τα όλα της. Το μόνο θέμα για εμένα ήταν η έλλειψη 3.5΄ θύρας αλλά το ξεπέρασα αυτό το θέμα και δεν υπάρχει πρόβλημα πλέον. Η κάμερα είναι σίγουρα αξιόλογη, η οθόνη OLED και χορταστική στις 6΄ χωρίς νότς και χαζά, διαθέτει NFC, είναι αδιάβροχο (όχι για βυθίσεις φυσικά), είναι υβριδικό δίκαρτο, είναι σχεδόν stock android με τα γνωστά πλεονεκτήματα της moto και το καλύτερο από όλα φυσικά η μπαταρία. Από μόνο του το τηλέφωνο έχει 3000Mha που σε πραγματικές συνθήκες και με όλα ανοιχτά (nfc, bluetooth, location) και adaptive brightness παίζει στις 7 με 9 ώρες SOT. Ελα όμως που έχει μέσα στο κουτί και moto mod μπαταρία έξτρα 2200Mha που με το που την βάζεις πάνω με τις ίδιες συνθήκες και χρήση η διάρκεια αυξάνεται στις 13 - 15 ώρες. Είναι ΤΡΕΛΗ η διάρκεια της μπαταρίας χωρίς να γίνει γκουμούτσα η συσκευή. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, myronas08 είπε

Προερχόμενος από το Sony Xperia XZ1 θα δω μεγάλη διάφορα όσον άφορα το θέμα τον επιδόσεων?  Σκέφτομαι να στραφώ  προς το Mi9 SE κυρίως λόγο της ποιότητας κατασκευής την καλύτερη κάμερα και την οθόνη amoled, αυτό που με προβληματίζει ομως είναι το MUI και το αν θα χρειάζεται να μπω στην διαδικασία να περάσω global rom κτλ...

Όχι δεν θα χρειαστεί να περάσεις global.

Απλός ενδέχεται να μην σου αρέσει η Miui που έχει.

Κοίτα το mi9 se δεν είναι αδιάβροχο δεν έχει θύρα ακουστικών δεν έχει ειδοποιήσει Led  δεν παίρνει κάρτα μνήμης και έχει κατώτερο επεξεργαστή από το XZ1.

Οπότε δεν νομίζω για μένα να είναι αναβάθμιση από το XZ1.

Και μην ξεχνάς ούτε εγγύηση αντιπροσωπείας (το Xiaomi).

Επεξ/σία από saruman123
Επισκέπτης
Δημοσ.
3 ώρες πριν, saruman123 είπε

Όχι δεν θα χρειαστεί να περάσεις global.

Απλός ενδέχεται να μην σου αρέσει η Miui που έχει.

Κοίτα το mi9 se δεν είναι αδιάβροχο δεν έχει θύρα ακουστικών δεν έχει ειδοποιήσει Led  δεν παίρνει κάρτα μνήμης και έχει κατώτερο επεξεργαστή από το XZ1.

Οπότε δεν νομίζω για μένα να είναι αναβάθμιση από το XZ1.

Και μην ξεχνάς ούτε εγγύηση αντιπροσωπείας (το Xiaomi).

Το MUI το έχω δουλέψει από το κινητό του αδερφού μου και δν θα έλεγα ότι μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Προσωπικα θεωρώ ότι είναι χειρότερο και από το UI της Huawei. Μπορώ να συμβιβαστώ με τα παραπάνω απλα δν θέλω να έχω κωλύματα κτλ. όπως και στο θέμα της κάμερας δν θέλω να είναι κατώτερη από του xz1. Πέρα από Xiaomi τι μου προτείνεις? Για το Moto Z3 Play που αναφέρθηκε τι έχεις να πεις?  

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, myronas08 είπε

Το MUI το έχω δουλέψει από το κινητό του αδερφού μου και δν θα έλεγα ότι μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Προσωπικα θεωρώ ότι είναι χειρότερο και από το UI της Huawei. Μπορώ να συμβιβαστώ με τα παραπάνω απλα δν θέλω να έχω κωλύματα κτλ. όπως και στο θέμα της κάμερας δν θέλω να είναι κατώτερη από του xz1. Πέρα από Xiaomi τι μου προτείνεις? Για το Moto Z3 Play που αναφέρθηκε τι έχεις να πεις?  

Το xz3 play είναι αρκετά κατώτερο γενικά από το xz1.

Αν δεν θέλεις κολλήματα δες κανένα με stock android.

Τώρα από θέμα κάμερας.........

Επισκέπτης
Δημοσ.

Μια άλλη συσκευή που δν αναφέρθηκε είναι το Honor 10 το οποίο θεωρώ ότι αξίζει στα 205€

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, myronas08 είπε

Μια άλλη συσκευή που δν αναφέρθηκε είναι το Honor 10 το οποίο θεωρώ ότι αξίζει στα 205€

Χμμμ ......

Καλύτερα πήγαινε να τα δεις από κοντά σε κάποια αλυσίδα για να έχεις  ολοκληρωμένη εικόνα.

Το τελευταίο κάτι λέει....

Επισκέπτης
Δημοσ.
Στις 11/7/2019 στις 12:49 ΜΜ, saruman123 είπε

Χμμμ ......

Καλύτερα πήγαινε να τα δεις από κοντά σε κάποια αλυσίδα για να έχεις  ολοκληρωμένη εικόνα.

Το τελευταίο κάτι λέει....

Εχεις καποιους ενδοιασμούς για το honor 10? 

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, myronas08 είπε

Εχεις καποιους ενδοιασμούς για το honor 10? 

Ναι λόγο επεξεργαστή.

Δεν ξέρω πως θα ανταποκρίνεται με σχέση του 835 του XZ1.

Επίσης ξέρω ότι ψιλό ζεσταίνοντε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...