Uberalles_gr Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας, είχα κάνει πριν μερικά χρόνια κάτι επαγγελματικές κάρτες και ο άνθρωπος που μου τα είχε φτιάξει μου είχε στείλει ένα pdf αρχείο και είχα πάει σε ένα φωτοτυπείο και μου είχαν βγάλει τις κάρτες. Πλέον έχω χάσει επικοινωνία με τον συγκεκριμένο και θέλω να αλλάξω κάτι στοιχεία πάνω στην κάρτα. Με το .pdf αρχείο αυτό που έχω γίνεται ή θα έπρεπε να είχα τα αντίστοιχα αρχεία από photoshop ή illustrator ή ότι πρόγραμμα τεσπα είχε χρησιμοποιήσει; Εάν κάποιος αναλαμβάνει τέτοιου είδους εργασίες ας μου στείλει πμ Ευχαριστώ, Βασίλης. Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2019 από Uberalles_gr
trib Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Γίνεται είτε εύκολα είτε λίγο πιο δύσκολα ανάλογα το PDF. Σε κάθε περίπτωση γίνεται.
stefanos90_K Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Αν έχεις το αρχικό σχέδιο, μπορείς να το αντιγράψεις. Δεν ξέρω και πόσο πολύπλοκο είναι το σχέδιο βέβαια αλλά φαντάζομαι όπως είπε και ο trib γίνεται. Αν τα βρεις σκούρα μπορώ να βοηθήσω.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Απλά άνοιξε το σε illustrator αν ζητήσει γραμματοσειρές, έχεις θέμα, οπότε πας στο photoshop, αλλά πλέον θα το αντιμετωπίζει σαν εικόνα. Όπως και να έχει ότι αλλαγή κάνεις save as και κράτα και το αρχικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα