Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

-καλησπερα παιδες,εχω ενα πσ 12ετιας πλας με διπυρηνο ιντελ,τελευταια κολλαει πολυ,σκεφθηκα να κανω φορματ τα παιδια που ρωτησα στο νημα σοφτγερ μου ειπαν να βαλω και ενα ssd

-σκεφτομαι να το βγαλω στην συνταξη(αν και πιθανον να αντεχει λιγο ακομα)και να παρω ενα καινουριο

η χρηση ειναι κατα 90% browser mozzila/chrome/youtube μπαλιτσα η nba μεσω στριμ ,download πολυ τορρεντ,παιχνιδια δεν εχω καθολου ουτε παιζω επισης ακουω μουσικη winamp/απο εφαρμογες ελαφριες word excel αυτα  τπτ αλλο/απο ταινιες μονο κανα επισοδειο του αυστραλιανου μαστερσεφ στο μεσημεριανο(θελω να πω ποιοτητα oτι ναναι οχι 720 1080 και τετοια)

παρατηρησεις

1)εχω ηδη μια καρτα γραφικων την αγορασα προ 3μηνου μια amd amd radeon r7 2gb  απο παμπλικ/ειναι σαν καινουρια-η μανισια καρτα του επεξεργαστη δουλευει αλλα γονατιζει ακομα και στα 360 βιντεο στο yutube

2)εχω αγορασμενο ενος χρονου ενα τροφοδοτικο lc LC-Power LC420-12 V2.31- αν θεωρειται δεν κανει πειτε μου αλλο-εδω μου το προτειναν σαν αξιολογο φθηνο και λειτουργει μια χαρα μεχρι τωρα

οριστε και η φορμα

Ποσό που διαθέτουμε :δεν εχω θεμα απλα θελω ενα οσο πιο φθηνο vfm γινεται για την χρηση που κανω(ξερω γω υποθετικα θελω να ειναι στο200ρι)

Χρήση υπολογιστή :αναφερω αναλυτικα πανω

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:οχι

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.οχι

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?οχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).θεσσαλονικη-η αγορα θα γινει μονον απο visionstudio ολοκληρη,ο λογος ειναι περαν της δωρεαν συναρμολογησης μου ειπαν οτι μπορω να παω και την gpu και να την βαλουν οι ιδιοι(η καιτο τροφοδοτικο αν μου δωσετε confirmation να το κρατησω)

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?ολα απο ενα βισιονστουντιο

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?απο καταστημα

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .  (και πειτε μου ποια να βαλω)στον παλιο εχω τα 7

Τελος να αναφερω εμφανιση παντελως αδιαφορη θελω το πιο φθηνο κουτι πχ που να χωραει τα εξαρτηματα και ας ειναι φουξ/επισης δεν με νοιαζει για μεγεθη μητρικων η αν ειναι ddr3 h ddr4η αν ειναι ριζεν η αθλον η ιντελ το ιδιο μου κανουν/ ουτε ξερω απλα οσο πιο φθηνα βεβαια αλλα και τιμια για το κοστος-δηλ τα πιο φθηνα απο τις νορμαλ εταιρειες οχι τα πιο φθηνα του σκρουτζ τυπου τουβλο-χ-και οπως ειπα ηδη gpu υπαρχει τα υπολοιπα περαν ισως του psu οπως σας ειπα ειναι δεινοσαυροι,μια ραμ 3ρα ενα κουτι ξεχαρβαλωμενο μια μομπο πολυ παλια ενα 2πυρηνος αρα αυτα ολα καινουρια

Επεξ/σία από rudigarcia222

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...