Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τακτοποίησα με τον νόμο 4495 κάποια τμ σε ένα μαγαζί. Σκέφτομαι να πάω στο δήμο να τα δηλώσω, τώρα που βγήκε ρυθμίση για 100 δόσεις. Έχει κανείς κάνει κάτι αντίστοιχο ?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, kirileman είπε

Ποιο είναι το ερώτημα;

Όταν κάνεις πχ μια πώληση η μία ΓΟΝΙΚΗ χρειάζεται μια βεβαίωση από τον δήμο ότι το ακίνητο δεν έχει οικονομική εκκρεμότητα. Αυτό αφορά μόνο το συγκεκριμένο ακίνητο η ελέγχουν και τα υπόλοιπα ?

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Όταν κάνεις πχ μια πώληση η μία ΓΟΝΙΚΗ χρειάζεται μια βεβαίωση από τον δήμο ότι το ακίνητο δεν έχει οικονομική εκκρεμότητα. Αυτό αφορά μόνο το συγκεκριμένο ακίνητο η ελέγχουν και τα υπόλοιπα ?

Αυτό που πουλάς, βεβαίωση περί μη οφειλής ΤΑΠ.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, kirileman είπε

Αυτό που πουλάς, βεβαίωση περί μη οφειλής ΤΑΠ.

Το ρωταω, γιατί μου ζητήσανε Ε9. Ζητάνε Ε9 η είναι πρωτοβουλία του δικού μου δήμου ?

ΥΓ. Η βεβαίωση αφορά ΜΗ οφειλη ΤΑΠ, αλλά κοιτάνε και αν δηλώνεις λιγότερα τμ, όπως στην δική μου περίπτωση που τακτοποίησα με τον 4495.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Το ρωταω, γιατί μου ζητήσανε Ε9. Ζητάνε Ε9 η είναι πρωτοβουλία του δικού μου δήμου ?

ΥΓ. Η βεβαίωση αφορά ΜΗ οφειλη ΤΑΠ, αλλά κοιτάνε και αν δηλώνεις λιγότερα τμ, όπως στην δική μου περίπτωση που τακτοποίησα με τον 4495.

Είναι πρωτοβουλία του γειτονικού Δήμου.

Δημοσ.

Τακτοποίησες μόνο το κατάστημα; 

Ηταν προφανώς οριζόντια ιδιοκτησια; 

Εαν ναι, πηγαινεις στο Δήμο, υποβάλλεις τη τακτοποιηση με το τοπο αδείας πληρώνεις τη διαφορά ΤΑΠ και σου εκδίδουν βεβαίωση ΤΑΠ για όποια χρήση τη θέλεις. Κι ο Δημος έπειτα ενημερώνει ΔΕΗ, εσύ αλλάζεις το Ε9 και τ΄ελος.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, kanesaxo είπε

Τακτοποίησες μόνο το κατάστημα; 

Ηταν προφανώς οριζόντια ιδιοκτησια; 

Εαν ναι, πηγαινεις στο Δήμο, υποβάλλεις τη τακτοποιηση με το τοπο αδείας πληρώνεις τη διαφορά ΤΑΠ και σου εκδίδουν βεβαίωση ΤΑΠ για όποια χρήση τη θέλεις. Κι ο Δημος έπειτα ενημερώνει ΔΕΗ, εσύ αλλάζεις το Ε9 και τ΄ελος.

Πρέπει ΗΔΗ να έχεις διωρθωσει το Ε9.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...