GREGORYMO Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Τακτοποίησα με τον νόμο 4495 κάποια τμ σε ένα μαγαζί. Σκέφτομαι να πάω στο δήμο να τα δηλώσω, τώρα που βγήκε ρυθμίση για 100 δόσεις. Έχει κανείς κάνει κάτι αντίστοιχο ?
GREGORYMO Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 ΚΑΝΕΙΣ δεν έχει κάνει πρόσφατα μια τακτοποίηση, μια ΓΟΝΙΚΗ παροχή, μια πώληση κτλ ?
GREGORYMO Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 2 ώρες πριν, kirileman είπε Ποιο είναι το ερώτημα; Όταν κάνεις πχ μια πώληση η μία ΓΟΝΙΚΗ χρειάζεται μια βεβαίωση από τον δήμο ότι το ακίνητο δεν έχει οικονομική εκκρεμότητα. Αυτό αφορά μόνο το συγκεκριμένο ακίνητο η ελέγχουν και τα υπόλοιπα ?
kirileman Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 9 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Όταν κάνεις πχ μια πώληση η μία ΓΟΝΙΚΗ χρειάζεται μια βεβαίωση από τον δήμο ότι το ακίνητο δεν έχει οικονομική εκκρεμότητα. Αυτό αφορά μόνο το συγκεκριμένο ακίνητο η ελέγχουν και τα υπόλοιπα ? Αυτό που πουλάς, βεβαίωση περί μη οφειλής ΤΑΠ.
GREGORYMO Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 13 λεπτά πριν, kirileman είπε Αυτό που πουλάς, βεβαίωση περί μη οφειλής ΤΑΠ. Το ρωταω, γιατί μου ζητήσανε Ε9. Ζητάνε Ε9 η είναι πρωτοβουλία του δικού μου δήμου ? ΥΓ. Η βεβαίωση αφορά ΜΗ οφειλη ΤΑΠ, αλλά κοιτάνε και αν δηλώνεις λιγότερα τμ, όπως στην δική μου περίπτωση που τακτοποίησα με τον 4495.
Joshua21 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 12 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Το ρωταω, γιατί μου ζητήσανε Ε9. Ζητάνε Ε9 η είναι πρωτοβουλία του δικού μου δήμου ? ΥΓ. Η βεβαίωση αφορά ΜΗ οφειλη ΤΑΠ, αλλά κοιτάνε και αν δηλώνεις λιγότερα τμ, όπως στην δική μου περίπτωση που τακτοποίησα με τον 4495. Είναι πρωτοβουλία του γειτονικού Δήμου.
kanesaxo Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Τακτοποίησες μόνο το κατάστημα; Ηταν προφανώς οριζόντια ιδιοκτησια; Εαν ναι, πηγαινεις στο Δήμο, υποβάλλεις τη τακτοποιηση με το τοπο αδείας πληρώνεις τη διαφορά ΤΑΠ και σου εκδίδουν βεβαίωση ΤΑΠ για όποια χρήση τη θέλεις. Κι ο Δημος έπειτα ενημερώνει ΔΕΗ, εσύ αλλάζεις το Ε9 και τ΄ελος.
GREGORYMO Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 2 ώρες πριν, kanesaxo είπε Τακτοποίησες μόνο το κατάστημα; Ηταν προφανώς οριζόντια ιδιοκτησια; Εαν ναι, πηγαινεις στο Δήμο, υποβάλλεις τη τακτοποιηση με το τοπο αδείας πληρώνεις τη διαφορά ΤΑΠ και σου εκδίδουν βεβαίωση ΤΑΠ για όποια χρήση τη θέλεις. Κι ο Δημος έπειτα ενημερώνει ΔΕΗ, εσύ αλλάζεις το Ε9 και τ΄ελος. Πρέπει ΗΔΗ να έχεις διωρθωσει το Ε9.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα