Iliaz Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Σκέφτομαι να αγοράσω headphones αλλά δεν θέλω να ξοδεψω πολλά λεφτά (60€ Max) και επειδή δεν έχω ιδέα από headphones είπα να ρωτήσω. Τα χρειάζομαι κύριος για να τα χρησιμοποιώ στο λεωφορείο και στη σχολη
spectaculator Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Με κανένα 30άρι μπορείς να βρεις καλομεταχειρισμένα Marshal Major II. Πολύ καλά με πλούσιο ήχο.
maneas Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Θές κλειστου η ανοιχτου τύπου? λογικα θες κατι ανετο, στο budget σου και ποιοτικο δες για akg στο σκρουτζ, θα σου πρότεινα να πάρεις κάτι με αποσπώμενο καλώδιο, γιατι είναι το πρώτο κομμάτι που χαλάει στα ακουστικά. 1
PC_MAGAS Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 8 ώρες πριν, maneas είπε Θές κλειστου η ανοιχτου τύπου? λογικα θες κατι ανετο, στο budget σου και ποιοτικο δες για akg στο σκρουτζ, θα σου πρότεινα να πάρεις κάτι με αποσπώμενο καλώδιο, γιατι είναι το πρώτο κομμάτι που χαλάει στα ακουστικά. Ναι όντως αυτό κο$%^%$$βύσμα χαλά με το φτού. Παράλληλα εγώ ενα αι έχω μπανήσει τα Bluetooth Marshall Maijor όμως είναι ακριβά κα θέλω να πάρω κάτι με Bluetooth/ασύρματο στα 50€ με ελαφρώς χειρότερο ήχο (είπαμε όχι PITA απλά ότι καλύτερο με 50€)
maneas Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) πάρε bluetooth earbuds, είναι διακριτικά και βολικα (το ίδιο και για τον TS, αν δε θέλει να κουβαλάει μαρκούτσια στο κεφάλι του σε σχολη και λεωφορείο). Εκτός αν δε θέλεις τύπου μαξιλαράκι που μπαίνει μέσα στο αυτί. Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2019 από maneas
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα