GlyfadaTech Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Καλησπέρα ανοίγω αυτό το θέμα γιατί θέλω τα φώτα σας. Αγόρασα την μητρική τον Σεπτέμβρη και εχθές σταμάτησε να δουλεύει το ethernet. Την πήγα στο κατάστημα που την αγόρασα και μ είπαν οτι αν δεν επισκευάζεται θα να μου κόψουν πιστωτικό. Το θέμα μου είναι οτι αν επισκευάζεται έχει καλός αν όμως μου κόψουν πιστωτικό δεν με ενδιαφέρει να αγοράσω κάτι απο το συγκεκριμένων μιας και έχει 3 επιλογές και υπερκοστολογημενες Καμία γνώμη; Παραθέτω της εναλλακτικές μου https://askadam.gr/proionta/hardware/motherboards?socket=am4-1 Η μητρική μ ήταν αγορασμενη στα 82 ευρω
Sheogorath Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 19 ώρες πριν, GlyfadaTech είπε Καλησπέρα ανοίγω αυτό το θέμα γιατί θέλω τα φώτα σας. Αγόρασα την μητρική τον Σεπτέμβρη και εχθές σταμάτησε να δουλεύει το ethernet. Την πήγα στο κατάστημα που την αγόρασα και μ είπαν οτι αν δεν επισκευάζεται θα να μου κόψουν πιστωτικό. Το θέμα μου είναι οτι αν επισκευάζεται έχει καλός αν όμως μου κόψουν πιστωτικό δεν με ενδιαφέρει να αγοράσω κάτι απο το συγκεκριμένων μιας και έχει 3 επιλογές και υπερκοστολογημενες Καμία γνώμη; Παραθέτω της εναλλακτικές μου https://askadam.gr/proionta/hardware/motherboards?socket=am4-1 Η μητρική μ ήταν αγορασμενη στα 82 ευρω Η υποχρέωση σε πιστωτικό είναι παράνομη. Απλώς θα πεις ότι δεν καλυπτεσαι με τις επιλογές αυτές, αν μπορούν να φέρουν κάτι άλλο (δώσε μια διέξοδο για αυτούς), αλλιώς "βάση νόμου δικαιούσαι τα χρήματα σου πίσω". 1
GlyfadaTech Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, Sheogorath είπε Η υποχρέωση σε πιστωτικό είναι παράνομη. Απλώς θα πεις ότι δεν καλυπτεσαι με τις επιλογές αυτές, αν μπορούν να φέρουν κάτι άλλο (δώσε μια διέξοδο για αυτούς), αλλιώς "βάση νόμου δικαιούσαι τα χρήματα σου πίσω". ευχαριστω παρα πολυ θα παρω και την προστασια καταναλωτη
Sheogorath Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 Μόλις τώρα, GlyfadaTech είπε ευχαριστω παρα πολυ θα παρω και την προστασια καταναλωτη Χαλαρά αρχικά, λογικά μόλις το πεις θα στα δώσουν. Όσα λέει η απόδειξη έτσι;
GlyfadaTech Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 2 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Χαλαρά αρχικά, λογικά μόλις το πεις θα στα δώσουν. Όσα λέει η απόδειξη έτσι; φυσικα ! εγω την δουλεια μ θελω να κανω αν μ φερουν μια μητρικη σε νορμαλ τιμη και να ειναι και οκ δεν εχω θεμα αλλα να μου δινουν κατωτερες στα ιδια λεφτα νταξει δεν αξιζει καν!
leros2004 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, GlyfadaTech είπε φυσικα ! εγω την δουλεια μ θελω να κανω αν μ φερουν μια μητρικη σε νορμαλ τιμη και να ειναι και οκ δεν εχω θεμα αλλα να μου δινουν κατωτερες στα ιδια λεφτα νταξει δεν αξιζει καν! Ζήτησε απο εδώ και πέρα ή όλη επικοινωνία σας να γίνει με email, μόλις σου γράψουν για πιστωτικό, θα τους στείλεις τα αντίστοιχα Link των δικαιωμάτων του καταναλωτή... Νομίζω είναι ποσταρισμένα και εδώ στο Insomnia 2
GlyfadaTech Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 37 λεπτά πριν, leros2004 είπε Ζήτησε απο εδώ και πέρα ή όλη επικοινωνία σας να γίνει με email, μόλις σου γράψουν για πιστωτικό, θα τους στείλεις τα αντίστοιχα Link των δικαιωμάτων του καταναλωτή... Νομίζω είναι ποσταρισμένα και εδώ στο Insomnia δεν το βρήκα κάπου στο ινστομνια !
leros2004 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, GlyfadaTech είπε δεν το βρήκα κάπου στο ινστομνια ! 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα