nik187 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Καλησπέρα. Εδώ και καιρό αντιμετωπίζω πρόβλημα με το internet στο σπίτι μου σε άσχετες στιγμές. Κάποιες φορές πραγματικά σέρνεται σε όλες τις συσκευές που έχω πάνω. Σήμερα μάλλον βρήκα τη φταίει και λέω μήπως γλυτώσω το format στο σταθερό pc. Σύνδεση Vodafone adsl 24 συγχρονίζει στα 17 mbs περίπου. Modern Tp link vr 600 v2 Τρία powerline tp link, 2 tp-link tl-pa4020pkit av500 και ενα pa4010pkit av300 Πάνω στο modern με ethernet είναι μια smart TV και το ενα powerline av500. Το άλλο av500 είναι στο άλλο δωμάτιο πάνω στο σταθερό υπολογιστή, Και το av300 στη κρεβατοκάμαρα πάνω σε ένα android tvbox Στο modem με wifi είναι 2 κάμερες ένας αισθητήρας πόρτας και τα κινητά μας . Σήμερα κάνω ένα speedtest με το κινητό (wifi) μέσω εφαρμογής ping 30 down 14, ανοίγω το pc ξαναδοκιμαζω ping 400 down 2. Βρε λες να είναι το powerline στο pc? Βγάζω το καλώδιο από πάνω ping 32 down 14, βάζω το καλώδιο ping 400 down 2. Αλλάζω ζεύγος powerline πάλι τα ίδια, Κάνω update, downgrade firmware πάλι τα ίδια. Κουμπωμενο καλώδιο στο pc , απενεργοποιω την θήρα μέσα από windows δουλεύει κανονικά, μόλις την κάνω on σέρνονται τα πάντα, ακόμη και η συσκευές που είναι με wifi? Οπότε κάτι γίνεται με τον σταθερό μου υπολογιστή. Μπορώ λέτε να κάνω κάτι η πάμε για format ; I7 2600k , msi motherboard, windows 7 64, drivers ethernet update.
nik187 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, zx1234r είπε Μήπως κόλλησες τίποτα? Τι να σου πω, δεν ξέρω. Υπάρχει κάποιος τρόπος μπας και γλυτώσω το format; Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι γονατίζει και το wifi από το modem Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2019 από nik187
zx1234r Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, nik187 είπε Τι να σου πω, δεν ξέρω. Υπάρχει κάποιος τρόπος μπας και γλυτώσω το format; Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι γονατίζει και το wifi από το modem Βάλε ένα antivirus και δες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα