Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια. Θα ηθελα καμια γνωμη για προβλημα που αντιμετωπιζω. Αποφασισα πριν μερικους μηνες να κανω μια μινι αναβαθμιση στο Pc  μου για να μπορω να παιξω καποιο νεο παιχνιδι. Αντικατεστησα τον AMD FX 4100 που ειχα με τον AMD FX 8350, αγορασα νεα καρτα γραφικων την Sapphire RX 580 Nitro που αντικατεστησε μια asus gtx 650ti. Τροφοδοτικο εχω ενα Corsair ΤΧ850 bronze edition,μνημες 8gb corsair vengeance και μητρικη μια Asus M5A99x Evo. To προβλημα ειναι οτι το μηχανημα σβηνει μετα απο μερικα λεπτα.  Τα παιχνιδια που κατεβασα και δοκιμασα να παιξω ειναι το Battlefield V , to Metro Exodus, to Assassins Creed Origins kai to Resident Evil 2. To μονο παιχνιδι που επαιξε απροσκοπτα και χωρις προβλημα ειναι Lara Croft- shadow of the tomb raider. Περιμενω ιδεες. Ευχαριστω προκαταβολικα.

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, ion70 είπε

Γεια σας παιδια. Θα ηθελα καμια γνωμη για προβλημα που αντιμετωπιζω. Αποφασισα πριν μερικους μηνες να κανω μια μινι αναβαθμιση στο Pc  μου για να μπορω να παιξω καποιο νεο παιχνιδι. Αντικατεστησα τον AMD FX 4100 που ειχα με τον AMD FX 8350, αγορασα νεα καρτα γραφικων την Sapphire RX 580 Nitro που αντικατεστησε μια asus gtx 650ti. Τροφοδοτικο εχω ενα Corsair ΤΧ850 bronze edition,μνημες 8gb corsair vengeance και μητρικη μια Asus M5A99x Evo. To προβλημα ειναι οτι το μηχανημα σβηνει μετα απο μερικα λεπτα.  Τα παιχνιδια που κατεβασα και δοκιμασα να παιξω ειναι το Battlefield V , to Metro Exodus, to Assassins Creed Origins kai to Resident Evil 2. To μονο παιχνιδι που επαιξε απροσκοπτα και χωρις προβλημα ειναι Lara Croft- shadow of the tomb raider. Περιμενω ιδεες. Ευχαριστω προκαταβολικα.

δεν θα το ελεγα μπορει να ειναι στα τελευταια του και το τροφοδοτικο .

• Like 2
Δημοσ.
23 ώρες πριν, alexinhogr είπε

Θερμοκρασίες gpu ή cpu έχεις να μας δώσεις; 

72 βαθμοι περιπου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχεις βαλει και τα 2 βυσματα τροφοδοσιας στην καρτα?

3 ώρες πριν, ion70 είπε

72 βαθμοι περιπου.

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ.
Στις 7/7/2019 στις 9:44 ΜΜ, rofl είπε

εχεις βαλει και τα 2 βυσματα τροφοδοσιας στην καρτα?

Ναι φιλε και τα 2 . Νομιζω ενα 6πηνο και ενα 8αρι.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Occultist είπε

Θα στοιχημάτιζα άνετα κατά του Corsair...

Γιατί;

4 ώρες πριν, ion70 είπε

Ναι φιλε και τα 2 . Νομιζω ενα 6πηνο και ενα 8αρι.

Ο επεξεργαστής ήταν στους 72; Αν ναι, για αυτό κλείνει. Δεν απάντησες.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Sheogorath είπε

Γιατί;

Γιατί έχουν κλατάρει 2 TX, στα χέρια μου, μέσα στην εγγύηση. Το ένα με προεόρτια και έκανα ευχέλαιο για να δω τι φταίει ("Μα είναι Corsair - δε μπορεί!")...

Επεξ/σία από Occultist

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...