ion70 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Γεια σας παιδια. Θα ηθελα καμια γνωμη για προβλημα που αντιμετωπιζω. Αποφασισα πριν μερικους μηνες να κανω μια μινι αναβαθμιση στο Pc μου για να μπορω να παιξω καποιο νεο παιχνιδι. Αντικατεστησα τον AMD FX 4100 που ειχα με τον AMD FX 8350, αγορασα νεα καρτα γραφικων την Sapphire RX 580 Nitro που αντικατεστησε μια asus gtx 650ti. Τροφοδοτικο εχω ενα Corsair ΤΧ850 bronze edition,μνημες 8gb corsair vengeance και μητρικη μια Asus M5A99x Evo. To προβλημα ειναι οτι το μηχανημα σβηνει μετα απο μερικα λεπτα. Τα παιχνιδια που κατεβασα και δοκιμασα να παιξω ειναι το Battlefield V , to Metro Exodus, to Assassins Creed Origins kai to Resident Evil 2. To μονο παιχνιδι που επαιξε απροσκοπτα και χωρις προβλημα ειναι Lara Croft- shadow of the tomb raider. Περιμενω ιδεες. Ευχαριστω προκαταβολικα.
jerry banana Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 31 λεπτά πριν, ion70 είπε Γεια σας παιδια. Θα ηθελα καμια γνωμη για προβλημα που αντιμετωπιζω. Αποφασισα πριν μερικους μηνες να κανω μια μινι αναβαθμιση στο Pc μου για να μπορω να παιξω καποιο νεο παιχνιδι. Αντικατεστησα τον AMD FX 4100 που ειχα με τον AMD FX 8350, αγορασα νεα καρτα γραφικων την Sapphire RX 580 Nitro που αντικατεστησε μια asus gtx 650ti. Τροφοδοτικο εχω ενα Corsair ΤΧ850 bronze edition,μνημες 8gb corsair vengeance και μητρικη μια Asus M5A99x Evo. To προβλημα ειναι οτι το μηχανημα σβηνει μετα απο μερικα λεπτα. Τα παιχνιδια που κατεβασα και δοκιμασα να παιξω ειναι το Battlefield V , to Metro Exodus, to Assassins Creed Origins kai to Resident Evil 2. To μονο παιχνιδι που επαιξε απροσκοπτα και χωρις προβλημα ειναι Lara Croft- shadow of the tomb raider. Περιμενω ιδεες. Ευχαριστω προκαταβολικα. δεν θα το ελεγα μπορει να ειναι στα τελευταια του και το τροφοδοτικο . 2
ion70 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 23 ώρες πριν, alexinhogr είπε Θερμοκρασίες gpu ή cpu έχεις να μας δώσεις; 72 βαθμοι περιπου.
rofl Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) εχεις βαλει και τα 2 βυσματα τροφοδοσιας στην καρτα? 3 ώρες πριν, ion70 είπε 72 βαθμοι περιπου. Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2019 από rofl
Sheogorath Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Στις 7/7/2019 στις 5:56 ΜΜ, ion70 είπε 72 βαθμοι περιπου. Αν είναι επεξεργαστή, είναι πολλοί για FX. 1
ion70 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Στις 7/7/2019 στις 9:44 ΜΜ, rofl είπε εχεις βαλει και τα 2 βυσματα τροφοδοσιας στην καρτα? Ναι φιλε και τα 2 . Νομιζω ενα 6πηνο και ενα 8αρι.
Sheogorath Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, Occultist είπε Θα στοιχημάτιζα άνετα κατά του Corsair... Γιατί; 4 ώρες πριν, ion70 είπε Ναι φιλε και τα 2 . Νομιζω ενα 6πηνο και ενα 8αρι. Ο επεξεργαστής ήταν στους 72; Αν ναι, για αυτό κλείνει. Δεν απάντησες. 1
Occultist Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Sheogorath είπε Γιατί; Γιατί έχουν κλατάρει 2 TX, στα χέρια μου, μέσα στην εγγύηση. Το ένα με προεόρτια και έκανα ευχέλαιο για να δω τι φταίει ("Μα είναι Corsair - δε μπορεί!")... Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2019 από Occultist
Sir_Teraflop Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 62 core, 72 socket max δεν έχουν αυτοί? Έχει δίκιο ο φίλος @Sheogorath από πάνω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα