sense1 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Καλημέρα, έχει εδω και λίγες μέρες που παρατήρησα ότι το laptop σέρνεται και μετά από ψάξιμο είδα ότι ο cpu intel i5 4200u Έχει κολλήσει στα 798 MHz και δεν κουνιέται από εκει με τίποτα είτε stress test ούτε benchmark. Έχω αλλάξει τα power settings έχω κατεβάσει και το throttlestop έχω κάνει ρυθμίσεις αλλά τίποτα , επίσης πέρασα και το τελευταίο firmware της μητρικής αλλά πάλι τίποτα ! Εχει ιδέα κανεις ; Ειναι ένα laptop dell inspiron 3537 Ευχαριστώ
zx1234r Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Για throttling μου μοιάζει. Βάλε με cpufan τον ανεμιστήρα τέρμα και δες.
FORIS78 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) καλημερα με ποιο προγραμα παρακολουθεις την συχνοτητα? μπορει να κολησε το powerplan τον win πατα win+x ανοιξε το powershell σαν admin και τρεξε την παρακατω εντολη μπας και στρωσει powercfg –restoredefaultschemes Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2019 από FORIS78 3
p_under Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Παρομοιο θεμα ειχα προχθες με παλιοτερο λαπτοπ, έκανα μεχρι και φορματ αλλα το εστρωσα οταν του εβγαλα την cmos battery για να κανω reset. Δοκιμασε το. 2
@topos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 14 ώρες πριν, sense1 είπε Καλημέρα, έχει εδω και λίγες μέρες που παρατήρησα ότι το laptop σέρνεται και μετά από ψάξιμο είδα ότι ο cpu intel i5 4200u Έχει κολλήσει στα 798 MHz και δεν κουνιέται από εκει με τίποτα είτε stress test ούτε benchmark. Έχω αλλάξει τα power settings έχω κατεβάσει και το throttlestop έχω κάνει ρυθμίσεις αλλά τίποτα , επίσης πέρασα και το τελευταίο firmware της μητρικής αλλά πάλι τίποτα ! Εχει ιδέα κανεις ; Ειναι ένα laptop dell inspiron 3537 Ευχαριστώ Άλλαξες φορτιστή? Την μπαταρία την είχες πάνω? Έχω πετύχει sell που με "συμβατό" φορτιστη δεν ήθελε να πιάσει στοκ ρολόγια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα