Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα, όπως πιθανόν καταλάβατε από το username μου δεν έχω πλέον υπολογιστή, και χρειάζομαι έναν άμεσα, οπότε είπα να ποστάρω και εδώ μήπως κάποιος έχει κάποια καλή πρόταση/συμβουλή.

Ποσό που διαθέτουμε:  Βαριά ~350€. 
Χρήση υπολογιστή: Internet surfing, browser games, ελαφριά προγράμματα.

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη: Όχι.
Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο, ηχεία, ποντίκι: Mόνο ποντίκι.
Ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα: Το προτιμότερο κατάστημα ειναι το e-shop. Έψαξα στο skroutz και σύγκρινα τις τιμές, τα κομμάτια μαζί με τα μεταφορικά συνήθως φτάνουν ή και ξεπερνούν τις τιμές του e-shop.
Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο: Θα συναρμολογηθεί απο εμένα.
Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα: Όχι.
Εκτός απο τα παραπάνω στοιχεία, ποια κομμάτια έχουμε στο υπολογιστή που θα να αναβαθμίσουμε: Υπάρχει HDD.

Επίσης έφτιαξα μια λίστα μόνος μου, θα προτιμούσα οι αλλαγές να γίνουν πάνω σε αυτή. (εκτός και αν είναι τόσο κακό build που θέλει ολική μεταποίηση :P)
CPU: Ryzen 5 2400G
MotherboardGigabyte B450M DS3H
RAMG.Skill Aegis 8GB DDR4 2133MHz
SSDKingston A400 120GB
PSUCorsair CX 450M
CaseZalman Z1 Neo 
ΠοντίκιLogitech M100

Επεξ/σία από mou_xalase_to_pc
  • Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, mou_xalase_to_pc είπε

Διαβάζοντας τα άλλα threads στο forum, μήπως να περιμένω και εγώ για τις καινούργιες ryzen και βλέπω?

Δεν έχει νόημα να περιμενεις,στο budget σου δεν έχει κάτι.Συνηθως το eshop είναι αρκετά ακριβότερο που και με τα μεταφορικά πάλι έρχεται φθηνότερα.Αν βρεις περιπτώσεις που η τιμή είναι ίδια η κοντά και σε βολεύει λόγω καλύτερης διαθεσιμότητας μια χαρά.Το κουτί ας πούμε βολεύει να το πάρεις από εκεί.Επεξεργαστης είναι ο κατάλληλος για σενα, μνημες 3000mhz και πάνω και μόνο dual channel.Παρε 2χ8 στα 3000 τις ίδιες στο 60αρι.Μητρικη προτίμησε κάποια λίγο καλύτερη (asrock b450m pro 4 η msi b450a pro) Ssd βάλε 240gb, τροφοδοτικό κομπλέ.Αν δεν σου βγαίνει το budget πας σε 2200G και βγαίνει άνετα και αναβαθμιζεις από του χρόνου.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 6/7/2019 στις 8:13 ΠΜ, mou_xalase_to_pc είπε

Καλημέρα, όπως πιθανόν καταλάβατε από το username μου δεν έχω πλέον υπολογιστή, και χρειάζομαι έναν άμεσα, οπότε είπα να ποστάρω και εδώ μήπως κάποιος έχει κάποια καλή πρόταση/συμβουλή.

Ποσό που διαθέτουμε:  Βαριά ~350€. 
Χρήση υπολογιστή: Internet surfing, browser games, ελαφριά προγράμματα.

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη: Όχι.
Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο, ηχεία, ποντίκι: Mόνο ποντίκι.
Ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα: Το προτιμότερο κατάστημα ειναι το e-shop. Έψαξα στο skroutz και σύγκρινα τις τιμές, τα κομμάτια μαζί με τα μεταφορικά συνήθως φτάνουν ή και ξεπερνούν τις τιμές του e-shop.
Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο: Θα συναρμολογηθεί απο εμένα.
Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα: Όχι.
Εκτός απο τα παραπάνω στοιχεία, ποια κομμάτια έχουμε στο υπολογιστή που θα να αναβαθμίσουμε: Υπάρχει HDD.

Επίσης έφτιαξα μια λίστα μόνος μου, θα προτιμούσα οι αλλαγές να γίνουν πάνω σε αυτή. (εκτός και αν είναι τόσο κακό build που θέλει ολική μεταποίηση :P)
CPU: Ryzen 5 2400G
MotherboardGigabyte B450M DS3H
RAMG.Skill Aegis 8GB DDR4 2133MHz
SSDKingston A400 120GB
PSUCorsair CX 450M
CaseZalman Z1 Neo 
ΠοντίκιLogitech M100

Καλυτερα παρε κατι πιο φθηνο για τη χρηση που θελεις

Παρε ενα φτηνο κουτι Innovator, ενα φτηνο motherboard και Pentium G5400 https://www.e-shop.gr/cpu-intel-pentium-g5400-370ghz-lga1151-box-p-PER.558736

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

2019 εχουμε παιδες δεν υπαρχει τιποτα αλλο εκτος απο ryzen σε budget builds και μη παιρνετε κοσμο στο λαιμο σας με το να προτεινεται διπυρηνα pentium...

Επεξ/σία από greengr21
Δημοσ.
1 ώρα πριν, greengr21 είπε

2019 εχουμε παιδες δεν υπαρχει τιποτα αλλο εκτος απο ryzen σε budget builds και μη παιρνετε κοσμο στο λαιμο σας με το να προτεινεται διπυρηνα pentium...

Αν θελει καποιος να υποστηριξει την AMD σιγουρα να κοιταξει εκει. Εγω παντως με Celeron 35 ευρω δεν εχω προβλημα ταχυτητας παει σφαιρα σε browsing, google earth κτλ. Το ssd συνηθως ειναι εκεινο που κανει την διαφορα σε αποκριση συστηματος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 10/7/2019 στις 6:05 ΜΜ, likor είπε

Αν θελει καποιος να υποστηριξει την AMD σιγουρα να κοιταξει εκει. Εγω παντως με Celeron 35 ευρω δεν εχω προβλημα ταχυτητας παει σφαιρα σε browsing, google earth κτλ. Το ssd συνηθως ειναι εκεινο που κανει την διαφορα σε αποκριση συστηματος.

Δηλαδής στα ίδια ευρώπουλα ο 2200g και ο G5400 προτιμούμε τον G5400? Ο G5400 ρίχνει σφαλιάρες στον 2200g ή ο 2200g ρίχνει σφαλιάρες στον G5400? Το αυγό έκανε την κότα ή κότα το αυγό?

Επεξ/σία από BlueBlood7
Δημοσ.
12 ώρες πριν, BlueBlood7 είπε

Δηλαδής στα ίδια ευρώπουλα ο 2200g και ο G5400 προτιμούμε τον G5400? Ο G5400 ρίχνει σφαλιάρες στον 2200g ή ο 2200g ρίχνει σφαλιάρες στον G5400? Το αυγό έκανε την κότα ή κότα το αυγό? 

Οι τιμες πεφτουν στα AMD οποτε σιγουρα 2200G.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...