nikοs Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Λοιπόν την κατέβασα στο ipad 9.7 2017 και σε γενικές γραμμές σε τελείως άδειο ipad θα έλεγα ότι είναι αρκετά laggy ... δεν ξέρω αν φταίει το ipad ή το λογισμικό αλλά κολλάει φανερά!!! Το dark mode απίστευτο , δεν μπορείς να επιστρέψεις στην "ασπρίλα" , η home screen μέτρια προς κακή μιας και εκεί παρατηρώ το περισσότερο lag... Ο safari είναι ίδιος σχεδόν με του mac πλέον πράγμα που δεν βολεύει αν κρατάς όρθιο το ipad γτ όλα είναι μικροσκοπικά , αν όμως το έχεις ξαπλωμένο δίνει ρέστα !!! Ο file manager ειναι αρκετά βελτιωμένος , όχι τέλειος αλλά έγινε δουλειά . Δεν ξέρω αν θα την κρατήσω ή θα επιστρέψω στην προηγούμενη σταθερή.... Μέρα 2η Νομίζω πως τα κολλήματα περιορίστηκαν αρκετά από χθες ,δεν ξέρω αν είναι η ιδέα μου, αν τα κολλήματα οφειλόταν στο γεγονός ότι μόλις είχε περάσει την beta και τώρα «έστρωσε» αλλά έχω την εντυπώσεις ότι σήμερα πάει καλύτερα . Ο file manager σου δίνει μεγάλη ελευθερία , το dark mode κάνει την μπαταρία να κρατάει αισθητά πιο πολύ , νομίζω πως το Touch ID ανταποκρίνεται ταχύτερα. Πολύ θετική εντύπωση το πληκτρολόγιο που μπορείς να το μετακινήσεις σε οποίο σημείο θες εσυ . Τρομερό το γεγονός ότι άμα μπεις στο YouTube με desktop mode από safari μπορεις να αφησεις το βίντεο να παίζει στο παρασκήνιο ενώ συνεχιζεις να κανεις browsing η ακόμα και αν ελαχιστοποιησεις τον Safari !!!!Οι νέα επιλογή των συντομεύσεων θέλει δουλίτσα ακόμα είναι κάπως χαοτική. Σε μερικά πράγματα νομίζεις ότι πετάει και σε αλλά σημεία βλέπεις ένα lag που σε προσγειώνει και σε κάνει να σκέφτεσαι αν φταίει η συσκευές ή το λειτουργικό ... Να το πω καθώς διαφορετικά από χθες που το έβαλα ένιωσα πως ίσως πάλιωσε η συσκευή μου και με έπιασα να ψάχνω για νέο ipad...ίσως να είναι σκόπιμο αυτό όμως ... Έχουν αλλάξει πολλά μικρόπραγματα που κάνουν το ipad να θυμίζει όλο και περισσότερο laptop , ίσως μελλοντικά macOS και iPadOs συγχωνευτούν κάτω από μια hybrid συσκευή που θα αντικαταστήσει το ipad κάτι σαν τα 2 σε 1 Microsoft tablets . Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2019 από nikοs 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα