Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Arkin είπε

Το τελευταιο που με νοιαζει ειναι τι τιμη θα εχει μια καρτα γραφικων.

Αυτο ειναι το μοναδικο πραγμα που εγραψες κ δεν περιεχει ουτε ενα ψυγμα λογικης. Αστηρικτο εντελως φιλε μου. Για οποιο προιον κ αν μιλας, για οποιο πορτοφολι κ αν αναφερεσαι, σε οποια κοινωνια κ αν ζεις. Τα λεφτα (=τιμες) ειναι το Νο1 στην εποχη μας κ ολοι σκοτωνουν κυριολεκτικα για να τα εχουν. Οι τιμες σε ΟΛΑ μας αφορουν 200%, ακομα κ σε αυτα που δεν προκειται να αγορασουμε ποτε, θα μπορουσα να σου αντιπροτεινω. Σκεψου τι σου λεω.

4 ώρες πριν, Arkin είπε

Μία ερώτηση 

Στα ίδια χρήματα και επιδόσεις θα επερνες το προϊόν που δεν έχει RTX? Δηλαδή θες αύριο να πάρεις κάρτα. Βλέπεις 5700xt στα 499 και 2070 super στα 499. Θα πας στην 5700xt γιατί δεν έχει το RTX? Λίγο οξύμωρο μου φαίνεται το όλο σκεπτικό. 

Ναι θα παρω AMD για τους λογους που προαναφερα. Ξαναδιαβασε πλιζ.

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, SilverMachine είπε

Αυτο ειναι το μοναδικο πραγμα που εγραψες κ δεν περιεχει ουτε ενα ψυγμα λογικης. Αστηρικτο εντελως φιλε μου. Για οποιο προιον κ αν μιλας, για οποιο πορτοφολι κ αν αναφερεσαι, σε οποια κοινωνια κ αν ζεις. Τα λεφτα (=τιμες) ειναι το Νο1 στην εποχη μας κ ολοι σκοτωνουν κυριολεκτικα για να τα εχουν. Οι τιμες σε ΟΛΑ μας αφορουν 200%, ακομα κ σε αυτα που δεν προκειται να αγορασουμε ποτε, θα μπορουσα να σου αντιπροτεινω. Σκεψου τι σου λεω.

Κοιτα μια καρτα γραφικων δεν ειναι ειδος πρωτης αναγκης. Ειναι ειδος τελευταιας αναγκης οταν εχεις λυσει ολα τα υπολοιπα και μενουν χρηματα για κατι τετοιο. Περισσοτερο με ενδιαφερει η τιμη του φαγητου μου στην καθημερινοτητα παρα αν μια καρτα γραφικων εχει ανεβει 50 ευρω απο το προηγουμενο μοντελο. Δες το δασος και οχι το δεντρο. Οπως δεν με ενδιαφερει και η τιμη μιας ferrari που εχει φτασει 1 εκατομμυριο. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Arkin είπε

Ας μην αναλυσουμε τι ειναι κοροιδια και τι οχι. Για μενα κοροιδια ειναι τα 2000 ενφια που πληρωνω καθε χρονο σε ακινητα δικα μου κατι που δεν μπορω να γλιτωσω. Η καρτα γραφικων που θα παρω(αν θελω παντα δεν με υποχρεωσε κανεις) 500-600 ευρω θα μου προσφερει χιλιαδες ωρες ποιοτικου παιχνιδιου και χαλαρωματος. Αν θες να πουμε για πραγματικη κοροιδια ετσι οχι να φωναζουμε γιατι μια gpu εχει 600-700 ευρω. 

Next level. Το έχετε πάει αλλού

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, SilverMachine είπε

Βρε διαβασα οτι γραφεις συζητηση κανουμε. Και κολλαω στο οτι στην ιδια τιμη θα παρεις ενα κατωτερο προιον. 

2 λεπτά πριν, EuphangeL είπε

Next level. Το έχετε πάει αλλού

Παμε οπου μας παει. Μια gpu δεν ειναι ειδος πρωτης αναγκης. Κανεις δεν εβαλε το πιστολι σε κανεναν για να τις αγορασει. Οποτε το θεμα κοροιδια φευγει τελειως απο την εξισωση. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Arkin είπε

Βρε διαβασα οτι γραφεις συζητηση κανουμε. Και κολλαω στο οτι στην ιδια τιμη θα παρεις ενα κατωτερο προιον. 

Οκ. Τοτε καταλαβαινεις οτι υπαρχουν κ ατομα που ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΝΕ τις κουτοπονηριες του Κορεατη κ δεν χαριζονται οταν μετα παει να πουλησει αμφισβητησημες καινοτομιες για να κανει την καινουργια του κονομα.

Κ ναι φιλε, ας μην εχω RT για κανα δυο χρονια. Μου φτανει να τα κανουν στα βρακια τους βλεποντας τους πινακες εισπραξεων εκει στην Κορεα!!! Σαν ιδεα προτιμω χιλιες φορες να εχω ΑΥΤΟΥΣ να ξηνουν το κεφαλι τους ψαχνοντας να βρουν τι φταιει κ δεν τους πληρωσαμε τις βλακιουλες τους, απ το να καθομαστε εμεις κ να ξηνομαστε προσπαθοντας να χαμπαρισουμε αν δωσαμε τα λεφτα μας σε κατι που αξιζε η οχι !!!

Ζησε κ ασε την Nvidia να πεθαινει φιλε μου. 

• Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, SilverMachine είπε

Εγώ διάβασα τους λόγους που ανέφερες. Αλλά πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί να επιλέξεις(ή οποιοσδήποτε γενικά) μια κάρτα της AMD με κόστος ίδιο σχεδόν του ανταγωνισμού, δίχως καμία νέα τεχνολογία. Ακόμα κ αν δεν ενδιαφέρεται κάποιος για RT/dlss, πολύ απλά τον συμφέρει να τις επιλέξει. Από χρηματικής άποψης.

Επεξ/σία από andreas84gr
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, SilverMachine είπε

Οκ. Τοτε καταλαβαινεις οτι υπαρχουν κ ατομα που ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΝΕ τις κουτοπονηριες του Κορεατη κ δεν χαριζονται οταν μετα παει να πουλησει αμφισβητησημες καινοτομιες για να κανει την καινουργια του κονομα.

Κ ναι φιλε, ας μην εχω RT για κανα δυο χρονια. Μου φτανει να τα κανουν στα βρακια τους βλεποντας τους πινακες εισπραξεων εκει στην Κορεα!!! Σαν ιδεα προτιμω χιλιες φορες να εχω ΑΥΤΟΥΣ να ξηνουν το κεφαλι τους ψαχνοντας να βρουν τι φταιει κ δεν τους πληρωσαμε τις βλακιουλες τους, απ το να καθομαστε εμεις κ να ξηνομαστε προσπαθοντας να χαμπαρισουμε αν δωσαμε τα λεφτα μας σε κατι που αξιζε η οχι !!!

Ζησε κ ασε την Nvidia να πεθαινει φιλε μου. 

Αρα θα πας σε amd μονο και μονο για να μην δωσεις χρηματα στην nvidia. Σεβαστο αυτο. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, Arkin είπε

Αρα θα πας σε amd μονο και μονο για να μην δωσεις χρηματα στην nvidia. Σεβαστο αυτο. 

Μα υπηρξα Nvidia fanboy καποτε. Οταν ενιωσα στο πετσι μου οτι με γδυνουν εκανα οτι καθε λογικος θα εκανε ---> τους εγραψα πατοκορφα!!! Ας πληρωσουν τις τεχνολογιες μονοι τους τωρα. Αυτοι εχουν αναγκη τα λεφτα μου, οχι εγω τις καρτες τους. 

Μεχρι να δειξουν οτι αλλαζουν πολιτικη στις τιμες, εγω παραμενω εναντιον τους. Ας βγαλουν μεροκαμματο απο αλλου, οχι απο μενα. 

Γιναν κ αιτια να γνωρισω την AMD, που εδω κ 15 χρονια μου δινει γραφικα σε λογικες τιμες!!! Τωρα σου γραφω απο μια 270Χ των 30Ε (βλεπε insomnia!!) !!!!! Ξερεις ποσο ομορφα νοιωθω που λειωνω ακομα αυτη την ομορφουλα κ συνεχιζω κ κανω δουλεια εχοντας δωσει ΕΝΑ ΜΕΡΟΚΑΜΜΑΤΟ ΜΟΝΟ???!!!

Ποσο ασυγκριτα πιο ηλιθιος θα ενιωθα αν ειχα δωσει 500 για μια GTX, μονο κ μονο για παιδιαρισματα (ειμαι gamer αλλα μπορω να δω οτι τα games ειναι για... παιδια, βασικα), κ για να βαζω ενα ονομα (gtx1080 π.χ.) στην υπογραφη μου, που ποτε κανεις δεν θα δει απο κοντα !!! Σε τι αλλο θα χρησιμευε να ειχα δωσει τοσα? Γιατι αν το αναλυσεις πιο βαθια, τι ειναι η αγορα μιας ακριβης καρτας γραφικων απο μια ΚΑΘΑΡΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ αγορα??? (Ακομα κ συ το θετεις οτι θες να κανεις το κομματι σου κ δεν σε νιαζει η τιμη.Αρα κ για σενα ειναι "ψυχολογικη" η αγορα κ οχι θεμα πρωτης αναγκης). Κ οπως πολλοι λενε, που εχει κερδισει το παιχνιδι η Nvidia σε σχεση με την AMD???  Στο μαρκετινγ !!! Στην ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ δλδ. Οχι στις επιδοσεις (αν η αγορα χωριζοταν καθαρα απο αποψη επιδοσεων θα ηταν 60% με 40% για παραδειγμα- οχι 90-10).

26 λεπτά πριν, andreas84gr είπε

Εγώ διάβασα τους λόγους που ανέφερες. Αλλά πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί να επιλέξεις(ή οποιοσδήποτε γενικά) μια κάρτα της AMD με κόστος ίδιο σχεδόν του ανταγωνισμού, δίχως καμία νέα τεχνολογία. Ακόμα κ αν δεν ενδιαφέρεται κάποιος για RT/dlss, πολύ απλά τον συμφέρει να τις επιλέξει. Από χρηματικής άποψης.

Δεν βαρεθηκες να πληρωνεις τις "καινοτομιες" κ τις "καινουργιες τεχνολογιες" τους αδερφε??? ΟΛΑ ΣΤΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ τα εχουν ηδη !!!!!!!! Τα κρατανε κ μας τα δεινουν με το σταγονομετρο οταν καταλαβουν οτι σταματαμε να τους τα ακουμπαμε !!! Τιποτα δεν ειναι καινουργιο. Υπαρχουν μεγαλυτερα ψαρια που πληρωνουν κ παιρνουν τα "ολοκαινουργια" μολις βγουν- δεν ειμαστε εμεις το Νο1 για αυτους. Μεγαλες πολυεθνικες κ μεγαλα κρατη αγοραζουν την πραγματικη τεχνολογια. Εμεις ειμαστε the icing on the cake απλα, να βγαλουν τα εξτρα της διαδρομης. Γιατι να ανεβω στο οποιοδηποτε hype train λοιπον?

Μπορει το RT να γενικευτει κ να το αγορασω τουχρονου, μπορει κ να σβησει κ να γελαω μαζι σας που θα προσπαθειτε να ξεφορτωθητε τις RTX χωρις να χασετε την περιουσια που δωσατε. Θα δειξει. Αλλα γιατι να μπω κ γω στην αγωνια? Καλα δεν κανω την δουλεια μου κ χωρις RT???

Επεξ/σία από SilverMachine
  • Like 2
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, SilverMachine είπε

Μα υπηρξα Nvidia fanboy καποτε. Οταν ενιωσα στο πετσι μου οτι με γδυνουν εκανα οτι καθε λογικος θα εκανε ---> τους εγραψα πατοκορφα!!! Ας πληρωσουν τις τεχνολογιες μονοι τους τωρα. Αυτοι εχουν αναγκη τα λεφτα μου, οχι εγω τις καρτες τους. 

Μεχρι να δειξουν οτι αλλαζουν πολιτικη στις τιμες, εγω παραμενω εναντιον τους. Ας βγαλουν μεροκαμματο απο αλλου, οχι απο μενα. 

Γιναν κ αιτια να γνωρισω την AMD, που εδω κ 15 χρονια μου δινει γραφικα σε λογικες τιμες!!! Τωρα σου γραφω απο μια 270Χ των 30Ε (βλεπε insomnia!!) !!!!! Ξερεις ποσο ομορφα νοιωθω που λειωνω ακομα αυτη την ομορφουλα κ συνεχιζω κ κανω δουλεια εχοντας δωσει ΕΝΑ ΜΕΡΟΚΑΜΜΑΤΟ ΜΟΝΟ???!!!

Ποσο ασυγκριτα πιο ηλιθιος θα ενιωθα αν ειχα δωσει 500 για μια GTX, μονο κ μονο για παιδιαρισματα (ειμαι gamer αλλα μπορω να δω οτι τα games ειναι για... παιδια, βασικα), κ για να βαζω ενα ονομα (gtx1080 π.χ.) στην υπογραφη μου, που ποτε κανεις δεν θα δει απο κοντα !!! Σε τι αλλο θα χρησιμευε να ειχα δωσει τοσα? Γιατι αν το αναλυσεις πιο βαθια, τι ειναι η αγορα μιας ακριβης καρτας γραφικων απο μια ΚΑΘΑΡΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ αγορα??? (Ακομα κ συ το θετεις οτι θες να κανεις το κομματι σου κ δεν σε νιαζει η τιμη.Αρα κ για σενα ειναι "ψυχολογικη" η αγορα κ οχι θεμα πρωτης αναγκης). Κ οπως πολλοι λενε, που εχει κερδισει το παιχνιδι η Nvidia σε σχεση με την AMD???  Στο μαρκετινγ !!! Στην ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ δλδ. Οχι στις επιδοσεις (αν η αγορα χωριζοταν καθαρα απο αποψη επιδοσεων θα ηταν 60% με 40% για παραδειγμα- οχι 90-10).

Δεν βαρεθεηκες να πληρονεις τις "καινοτομιες" κ τις "καινουργιες τεχνολογιες" τους αδερφε??? ΟΛΑ ΣΤΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ τα εχουν ηδη !!!!!!!! Τα κρατανε κ μας τα δεινουν με το σταγονομετρο οταν καταλαβουν οτι σταματαμε να τους τα ακουμπαμε !!! Τιποτα δεν ειναι καινουργιο. Υπαρχουν μεγαλυτερα ψαρια που πληρωνουν κ παιρνουν τα "ολοκαινουργια" μολις βγουν- δεν ειμαστε εμεις το Νο1 για αυτους.

Απολυτα σεβαστο ψηφιζεις με την τσεπη σου και μπραβο. Εγω ειχα να παρω nvidia απο το 2005. Πηρα προπερσι μια στα 570 αλλα την εχω λιωσει σε gaming. Σιγουρα δεν νιωθω ηλιθιος γιατι την χαρηκα την καρτα στο επακρο. Σωστος παντως για αυτο που εγραψες απλα να ξερεις οταν κατι σε χαροποιει και σε χαλαρωνει δεν ειναι πεταμενα χρηματα. Ενας καφες 5 ευρω θα τα θεωρησω πολυ περισσοτερα πεταμενα χρηματα απο μια καρτα των 600 ευρω. Αλλα αυτος ειμαι εγω ο καθενας εχει αλλη σκεψη που ειναι σεβαστη.

• Like 2
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, SilverMachine είπε

Δεν βαρεθηκες να πληρωνεις τις "καινοτομιες" κ τις "καινουργιες τεχνολογιες" τους αδερφε??? ΟΛΑ ΣΤΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ τα εχουν ηδη !!!!!!!! Τα κρατανε κ μας τα δεινουν με το σταγονομετρο οταν καταλαβουν οτι σταματαμε να τους τα ακουμπαμε !!! Τιποτα δεν ειναι καινουργιο. Υπαρχουν μεγαλυτερα ψαρια που πληρωνουν κ παιρνουν τα "ολοκαινουργια" μολις βγουν- δεν ειμαστε εμεις το Νο1 για αυτους. Μεγαλες πολυεθνικες κ μεγαλα κρατη αγοραζουν την πραγματικη τεχνολογια. Εμεις ειμαστε the icing on the cake απλα, να βγαλουν τα εξτρα της διαδρομης. Γιατι να ανεβω στο οποιοδηποτε hype train λοιπον?

Μπορει το RT να γενικευτει κ να το αγορασω τουχρονου, μπορει κ να σβησει κ να γελαω μαζι σας που θα προσπαθειτε να ξεφορτωθητε τις RTX χωρις να χασετε την περιουσια που δωσατε. Θα δειξει. Αλλα γιατι να μπω κ γω στην αγωνια? Καλα δεν κανω την δουλεια μου κ χωρις RT???

Φίλε μου εδώ δεν έχει να κάνει με ποια εταιρεία συμπαθείς η αντιπαθείς. Εδώ μιλάμε αποκλειστικά για το τι συμφέρει την τσέπη του καταναλωτή ανεξάρτητα από τι έχει συμπάθεια. Πιο πολύ θυμωμένος με την AMD πρέπει να είσαι που σου δίνει νέες κάρτες γραφικών και στις κοστολογεί σχεδόν το ίδιο με τον ανταγωνισμό χωρίς καμία απολύτως νέα τεχνολογία, πάρα με την Nvidia. Και αυτά στα λέω έχοντας μόνο AMD στο pc μου τα τελευταία 15 χρόνια. Την αγαπώ την AMD, απλά στο κομμάτι των καρτών γραφικών είναι πλέον πολύ πίσω δυστυχώς.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, Sir_Teraflop είπε

Vibes από το 1999 με τις Geforce 256. Όπου Voodoo 2 βάλτε 5700/xt, "software" RT/Soft Texture&Light accelaration, μέχρι που και η ATI τότε (AMD) υιοθέτησε το TnL τελικά με τις Radeon (hardware) και έγινε το standard.

Ακριβώς σχεδόν ίδιο σενάριο σήμερα.

Για την πτώση τιμής θετικότατη εξέλιξη, αλλά δεν μιλάμε και δα για τις 9700pro του σήμερα.

Την ιδια σκεψη έχουμε. Οπως και τότε η nvidia αλλάζει τους όρους του παιχνιδιού και η αντίπαλη πλευρά τρέχει με τη γλώσσα έξω να μαζέψει τα αμαζευτα και με κομενα όλα τα περιθώρια κέρδους. Αμα δεν ειχε τις πλάτες της AMD η ATI θα είχε την ιδια τυχη με τη 3Dfx.

Προσωπικά υποστηρίζω απο παλιά AMD αλλά στις GPU τα τελευταία χρόνια έχει μείνει πολύ πίσω. Ειδικά απο τη σειρα 10xx η nvidia δεν έχει ανταγωνισμό

Επεξ/σία από astrofos
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, akiskar123 είπε

υπαρχει λογος να αγορασει καποιος μια απο αυτές τις καρτες?
1 σοβαρο λογο

Χρειάζεται αναβάθμιση;

• Like 2
Δημοσ.
46 minutes ago, akiskar123 said:

υπαρχει λογος να αγορασει καποιος μια απο αυτές τις καρτες?
1 σοβαρο λογο

20 minutes ago, jmirko15 said:

Χρειάζεται αναβάθμιση;

Και αν χρειάζεται περισσότερα από αναβάθμιση δλδ να ευχαριστηθεί του νέους Ryzen κάνει με 2x RX 5700 XT crossfire και είναι άρχοντας. Αν περισσεύουν βέβαια...

• Like 4
Δημοσ.
3 ώρες πριν, andreas84gr είπε

Φίλε μου εδώ δεν έχει να κάνει με ποια εταιρεία συμπαθείς η αντιπαθείς. Εδώ μιλάμε αποκλειστικά για το τι συμφέρει την τσέπη του καταναλωτή ανεξάρτητα από τι έχει συμπάθεια. Πιο πολύ θυμωμένος με την AMD πρέπει να είσαι που σου δίνει νέες κάρτες γραφικών και στις κοστολογεί σχεδόν το ίδιο με τον ανταγωνισμό χωρίς καμία απολύτως νέα τεχνολογία, πάρα με την Nvidia. Και αυτά στα λέω έχοντας μόνο AMD στο pc μου τα τελευταία 15 χρόνια. Την αγαπώ την AMD, απλά στο κομμάτι των καρτών γραφικών είναι πλέον πολύ πίσω δυστυχώς.

Μακαρι να μπορουσα να μεινω εντελως απαθης σε αυτα που βλεπω γυρω μου φιλε..... Αυτο που μπορω να κανω ειναι να μην ειμαι οπαδος λογω ονοματος, η τεχνολογιας (τα οποια θεωρω καπως ουδετερα για να δημιουργησουν οπαδιλικι). Δεν γινεται να μην τρελαθω με τα χρηματα που μου ζητα ο καθε εγωιστης CEO που την ειδε Θεος! Σε αυτη την κατηγορια ανηκουν η πρασινη, η ιντελα, η Lian Li, η Cisco, η Apple κ οι συναφεις. Μετα κοιταω στραβα (αλλα χωρις να φωναζω) τις εταιριες που βγαζουν ευρεια γκαμα με τιμολογηση απο "φτωχολογια" εως "τζετ σετ", που δεν μπορεις να τα παρεις ολα αλλα εχουν ξεκαθαρα φροντισει να καλυψουν κ τα "κατω στρωματα". Σ'αυτην ανηκουν Kingston, Corsair, CoolerMaster, NZXT, MSI κλπ. Κ τελος εχω κ μια αδυναμια σε αυτες που ΠΑΝΤΑ (μα παντα) εχουν τα φτηνοτερα αλλα πολυ ποιοτικα προιοντα κ σου δινουν την μοναδικη ευκαιρια (αν χασεις τον χρονο σου κ ψαξεις) να φτιαξεις τρομερο μηχανημα με πολυ λογικα λεφτα !! Αυτη ειναι μικρη κατηγορια κ ειναι λιγες οι εταιριες- AMD, Asrock, Sapphire, Xilence, Τhermaltake, GSkill, TeamGroup κ λιγες ακομα που ξεχναω. Ναι, εχουν κ πανακριβα προιοντα, αλλα ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ μπορεις να βρεις στους καταλογους τους προσφορες που σπανε κοκκαλα !!! Δλδ το καταλαβαινεις οτι ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ να υπαρχει ποιοτικο προιον στην χαμηλη βαθμιδα για αυτους που δεν εχουν να δωσουν πολλα. Οχι κατι φτηνιαρικο που σερνεται κ το βαλαν εκει για να υπαρχει "αντιπαλος", για να μην υπαρχει "κενο προσφορας".

Πως να ειμαι νευριασμενος με την amd που εριξε ΗΔΗ τις τιμες πριν καν βγαλει τις καρτες προς πωληση? Δεν εχουν νεα τεχνολογια οι Navi? Ολοκληρη καινουργια αρχιτεκτονικη ειναι !!! Ποσο πιο πολυ τεχνολογια θες? Κ αν κανει το μπαμ κ βγαλει τις 5800 κ 5900 σε λιγο (που θα πηγαινουν κοντρα τις 2080 κ 2080Ti) τι θα πεις? Οτι ειναι πισω? Μια χαρα ειναι εκει που ειναι. Χτυπαει την μεσαια κατηγορια στα ισα κ σε καλυτερο VFM. Κ οι δυο το ξερουμε οτι σε κανα-δυο μηνες οι τιμες της θα εχουν πεσει πιο πολυ. Θα βγαλει κ τις υπολοιπες τις σειρας 5000 κ θα εχουμε κ ανταγωνισμο χαμηλοτερα-ψηλοτερα.

Οσο για το "εχει μεινει πισω"... λολ αδερφε μου.... Δεν τις πιανουμε τις πολυεθνικες, ουτε την μαμα-AMD, στον τροπο που σκεφτονται..... Να σου βαλω να δεις τι εννοω---> Το ειχαν αναφερει σαν rumor οτι ερχεται. Τωρα "επισημοποιηθηκε"- η AMD καταθετει πατεντες για το δικο της ray tracing !!!

Kανενας δεν ειναι πισω. Εχει την οποιαδηποτε λογικη μια εταιρια σαν την amd που ειναι σε τοσους τομεις κορυφη, να ειναι πισω σε ενα κολπακι γραφικων? Νομιζεις οτι η πρασινη ειναι απο αλλο πλανητη κ παιζει μονη της? ΛΟΛ! Μην πιστευεις τα FB φιλε μου.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...