drapanakis Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Μπορω σε ενα excel φυλλο , αντι να γραψω σχολια σε ενα κελι να αποθηκευσω ηχητικο βιντεο ;
kormos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Στις 5/7/2019 στις 11:57 ΜΜ, drapanakis είπε Μπορω σε ενα excel φυλλο , αντι να γραψω σχολια σε ενα κελι να αποθηκευσω ηχητικο βιντεο ; Επιλέγεις το κελί που θες να προσθέσεις το αρχείο ήχου. Από το Menu πας στην καρτέλα Insert > Object. Στο παράθυρο που θα δεις πατάς Create from File tab και επιλέγεις το αρχείο που θέλεις και ok 1
drapanakis Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Kαλημερα. Με ολο το θαρρος, επειδη εχω το Ελληνικο excel, μου στα Ελληνικα που ειναι οι εντολες ;
kormos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 11 ώρες πριν, drapanakis είπε Kαλημερα. Με ολο το θαρρος, επειδη εχω το Ελληνικο excel, μου στα Ελληνικα που ειναι οι εντολες ; 7 ώρες πριν, drapanakis είπε ο βρηκα. σε ευχαριστω πολυ. Μόλις τώρα συνδέθηκα αλλά είδα πως το εντόπισες 1
alamogordo Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 θα εχεις εκπλήξεις αν προσπαθήσεις να διαγράψεις μετα στηλες ή σειρες το ενσωματωμενο αντικειμενο δεν σβηνει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα