Miatakias Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Σε λίγο καιρό θα κανω upgrade απο fx9590 σε ryzen 1600x και σκέφτομαι να αγορασω μια αεροψυξη φτάνη και βλεπω οτι πολυς κόσμος στο σκρουτζ εχει πάρει την cryorig h7 (30 ευρώ) με διθυραμβικές κριτικές αλλα και την σταθερή αξία coolermaster evo 212 (την ειχα παλιότερα σε Phenom x6 T1100 3,2ghz με πολυ χαμηλές θερμοκρασίες, πολυ ευχαριστημένος) Απο τον περασμένο Ιανουάριο στον 9590 stock ταχύτητα μια Corsair h105 υδροψυξη και τις τελευταίες μερες που εχει πιάσει ζέστη βλεπω να πιάνει πανω απο 70c σε όλα τα παιχνίδια (pes 18, Gta v, Battlefield 4, project cars 2, the crew 2, και αλλα) το μέγιστο που εχω δει ειναι 74c .. Νομιζα οτι θα με καλυπτε καλυτερα καλοκαιρι με ζεστη και θα κραταγε χαμηλοτερα τους βαθμους , οκ ο 9590 ειναι πολυ ζεστος αλλα φοβαμαι μην δουλέυονας τον συνεχεια 70-75c του κανω φθορα..Θα έπρεπε να ανησυχώ? Τωρα στο θέμα, τελoς του μηνα θα εχω τον rayzen 1600x θα προτείνατε να μενω με την h105 (εχω am4 bracket ήδη) η να παρω την Cryorig H7 η καποον αλλον φτηνο αερα? Η αληθεια ειναι οτι δεν μου αρεσει το νερο πολυ στο PC μου ομως το θεμα ειναι οτι μπορει σε καποια φαση αργοτερα μπορει να θελω να κανω OC τον 1600x οποτε τοτε θα καλυπτομαι καλυτερα απο h105 η cryorig h7? Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2019 από Miatakias Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 13 ώρες πριν, Miatakias είπε Σε λίγο καιρό θα κανω upgrade απο fx9590 σε ryzen 1600x και σκέφτομαι να αγορασω μια αεροψυξη φτάνη και βλεπω οτι πολυς κόσμος στο σκρουτζ εχει πάρει την cryorig h7 (30 ευρώ) με διθυραμβικές κριτικές αλλα και την σταθερή αξία coolermaster evo 212 (την ειχα παλιότερα σε Phenom x6 T1100 3,2ghz με πολυ χαμηλές θερμοκρασίες, πολυ ευχαριστημένος) Απο τον περασμένο Ιανουάριο στον 9590 stock ταχύτητα μια Corsair h105 υδροψυξη και τις τελευταίες μερες που εχει πιάσει ζέστη βλεπω να πιάνει πανω απο 70c σε όλα τα παιχνίδια (pes 18, Gta v, Battlefield 4, project cars 2, the crew 2, και αλλα) το μέγιστο που εχω δει ειναι 74c .. Νομιζα οτι θα με καλυπτε καλυτερα καλοκαιρι με ζεστη και θα κραταγε χαμηλοτερα τους βαθμους , οκ ο 9590 ειναι πολυ ζεστος αλλα φοβαμαι μην δουλέυονας τον συνεχεια 70-75c του κανω φθορα..Θα έπρεπε να ανησυχώ? Τωρα στο θέμα, τελoς του μηνα θα εχω τον rayzen 1600x θα προτείνατε να μενω με την h105 (εχω am4 bracket ήδη) η να παρω την Cryorig H7 η καποον αλλον φτηνο αερα? Η αληθεια ειναι οτι δεν μου αρεσει το νερο πολυ στο PC μου ομως το θεμα ειναι οτι μπορει σε καποια φαση αργοτερα μπορει να θελω να κανω OC τον 1600x οποτε τοτε θα καλυπτομαι καλυτερα απο h105 η cryorig h7? Ε προφανώς και θα βάλεις αυτή που έχεις h105, είναι καλύτερη από τις αεροψυκτρες που σκέφτεσαι να αγοράσεις. Ps: Γιατί κοιτάζεις τον 1600x ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Miatakias Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 58 λεπτά πριν, leros2004 είπε Ε προφανώς και θα βάλεις αυτή που έχεις h105, είναι καλύτερη από τις αεροψυκτρες που σκέφτεσαι να αγοράσεις. Ps: Γιατί κοιτάζεις τον 1600x ? Φιλε θα μου τον δωσει ένας φίλος σε φιλική τιμη μεταχειρο μαζι με μια μητρική asus 370 αν δεν κανω λάθος και ram, το ξερω είναι παλιουτσικος αλλαδεν με παίρνει οικονομικά για ryzen 2xxx η 3xxx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Μόλις τώρα, Miatakias είπε Φιλε θα μου τον δωσει ένας φίλος σε φιλική τιμη μεταχειρο μαζι με μια μητρική asus 370 αν δεν κανω λάθος και ram, το ξερω είναι παλιουτσικος αλλαδεν με παίρνει οικονομικά για ryzen 2xxx η 3xxx Μια χαρά θα είσαι , αφού η τιμή θα είναι καλή. Απλά είχα απορία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα