pontez2 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 εκατοντάδες κουνουπια να έχω, απο τη στιγμη που θα βάλω ταμπλέτα, στο 20λεπτο εξαφανιζονται.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Στις 6/7/2019 στις 11:14 ΠΜ, 26ska είπε Η μόνη σωτηρία αλήθεια.Εγω έβαλα την άνοιξη καιμφετος το καλοκαίρι,δεν υπάρχει κουνούπι για δείγμα μέσα στο σπίτι.Εχω φτάσει σε σημείο να αναρωτιεμαι,αν έχει κουνούπια φέτος... χαχα το ιδιο σκεφτομουν και εγω, τις βαλαμε τον χειμωνα και ακομα δεν εχει μπει κουνουπι στο σπιτι!
katman2000 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 ξυδι φιλε μου !! ειναι σωτηριο !! δεν θα σε πλησιαζει κουνουπι ουτε για δειγμα και γενικοτερα δεν θα σε πλησιαζει κανεις !! 😁😂
Dante80 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 6/7/2019 στις 1:59 ΠΜ, costacurta είπε U Πήρα ένα από φαρμακείο, ένα που θεωρείται και δημοφιλές και το προτείνουν ακόμη και για μωρά, κάνει ελάχιστη δουλειά τα κουνουπια έκαναν επίθεση κανονικά /το μόνο που θυμάμαι δεν πλησίαζαν ούτε μέτρο ήταν του στρατού... Βέβαια ποιος ξέρει τι βάζαν εκεί μεσα Για του στρατού, ήταν πραγματικά δυνατό. Θυμάμαι πως στον Έβρο προκάλυψη που ήμουνα μας είχαν χορηγήσει από ένα στον καθένα (ένα άσπρο γαλακτερό μπουκάλι ήταν), καθώς η κατάσταση στην παλαιά κοίτη που υπηρετούσαμε (προγεφύρωμα Φερών) ήταν τραγελαφική. Άναβες τσιγάρο βραδάκι και έπεφταν νεκρά κουνούπια από την φλόγα του αναπτήρα...XD Το τι είχε μέσα αυτό το πράγμα δεν γνωρίζω, πάντως αυτό που δεν θα ξεχάσω ήταν το αποτέλεσμά του στα κράνη μας. Λίγο πριν πάω προκάλυψη, ο τότε Σωματάρχης (Ντούβας) ήταν να έρθει για επιθεώρηση στην ταξιαρχία μας. Μας έβαλαν λοιπόν να περάσουμε ένα χέρι βαφή τα κράνη μας (χακί), μάλλον με λαδομπογιά νομίζω. Το βράδυ, οι σκοποί και τα περίπολα που άρχισαν να βγαίνουν για υπηρεσία έβαλαν κουνουπέλαιο πάνω στα κράνη, ως προβλέπεται (είναι το πρώτο σημείο που βάζαμε, καθώς τα κουνούπια έκαναν πάντα συννεφάκι πάνω από το κεφάλι μας). Μέχρι να γυρίσουν πίσω, η μπογιά είχε κυριολεκτικά λιώσει από τα κράνη και έσταζε στους ώμους... Γκουχ..στο θέμα μας. Για το σπίτι, ειλικρινά αξίζει να βάλεις σίτες της προκοπής. Για 2 παράθυρα, 2 πόρτες και 2 μεγάλες μπαλκονόπορτες προσωπικά μου πήγε γύρω στο 500αρικο η δουλειά, και πραγματικά ησύχασα από κουνούπια, μύγες και λοιπές δημοκρατικές εναέριες δυνάμεις. Για το σώμα, έχω αγοράσει ένα κουνουπέλαιο σπρευ από φαρμακείο, που φαίνεται να κάνει δουλειά. Νομίζω της Hansaplast είναι. Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2019 από Dante80 1
TriLoBiTe Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Στις 6/7/2019 στις 2:25 ΠΜ, Mhlogiatros είπε Φλιτάρισμα με deet και κάτι άλλα που ψοφούσαν και τα πουλιά που πλησίαζαν θυμάμαι +1000! (ειδικά αν είσαι φαν της μοναξιάς) Ψεκάζεσαι και λες αντίο κουνούπια κι αντίο .. κορίτσια! Δεν θα σε πλησιάζει ούτε θηλυκή κατσαρίδα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα