Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα 
Μετακομίζω σε άλλη διεύθυνση έχει κάποιος εμπειρία μετακόμισης με την άνω εταιρία ;
Έχω δει έχει κανονικά διαθεσιμότητα για vdsl 50

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

δεν εχει να κανει με την βοντα αλλα με τον ΟΤΕ , αυτος θα πρεπει να κατασκευάσει πρωτα τη γραμμή και μετά θα ερθει ο τεχνικος της  vodafone.Eσυ φυσικα ολη την διαδικασία την κανεις με την vf και απλα περιμενεις αναλογα την περιοχη σου και τον φορτο της

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

η βονταφον γενικώς δημιουργεί προβλήματα με μετακομιση γραμμής και καλά δεν μας δίνει ο οτε γραμμή γιατί δεν υπάρχει  ,ακριβώς την ιδια περίοδο η wind βρήκε νέα γραμμή .

και απο προσωπική εμπειρία και απο φιλους και συγγενείς ,ελπίζω να ειμασταν η εξαίρεση αλλα δεν νομίζω .

οσον αφορά τα υπόλοιπα η βοντα είναι άψογη μονο στην μετακόμιση ειναι το θέμα της.

Επεξ/σία από makis269
Δημοσ.

Κάλεσα σήμερα να δω τι γίνεται έχει 6 μέρες που έστειλα την αίτηση μου είπαν οτι υπάρχει ένα συστημικο πρόβλημα θα λυθεί 

Λέω καλά ξεκινήσαμε 

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι και σε εσάς όταν κόπηκε στη παλιά διεύθυνση η γραμμή έλεγε όταν καλούσατε στο σταθερό ότι ο αριθμό δεν αντιστοιχεί σε συνδρομητή ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπα λεει οτι ο αριθμός που καλέσατε δεν αντιστοιχεί σε συνδρομητή αν καλέσεις πολλές φορες μπορεί να σου πει ο αριθμός δεν λειτουργεί προσωρινά λόγω τεχνικών προβλημάτων.

Καλεσα χτες μου είπαν ότι είναι λόγω της μετακόμισης και στη παλιά διεύθυνση έχει κοπεί

Μου είπαν ότι έχει πάει η αίτηση στον οτε ώστε στη νέα διεύθυνση να κατασκευάσει τη νέα γραμμή 

Επεξ/σία από bill2015
Δημοσ.

Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση, έχω cyta που τώρα είναι voda. Έκανα αίτημα μεταφοράς από άλλη πόλη και μου ζητάνε 50€ ενώ στο site τους βλέπω για νέα σύνδεση δωρεάν τέλη ενεργοποίησης/εγκατάστασης και κάπου το χασα. Συμφέρει περισσότερο να διακόψω τη σύνδεση και να κάνω νέα; :huh: Δε με ενδιαφέρει αν αλλάξει ο τηλ.αριθμός.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, 1988panos2171 είπε

Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση, έχω cyta που τώρα είναι voda. Έκανα αίτημα μεταφοράς από άλλη πόλη και μου ζητάνε 50€ ενώ στο site τους βλέπω για νέα σύνδεση δωρεάν τέλη ενεργοποίησης/εγκατάστασης και κάπου το χασα. Συμφέρει περισσότερο να διακόψω τη σύνδεση και να κάνω νέα; :huh: Δε με ενδιαφέρει αν αλλάξει ο τηλ.αριθμός.

o τηλεφωνικος αριθμος θα αλλαξει ετσι και αλλιώς γιατι αλλάζεις πόλη .Αν δεν εχεις συμβόλαιο και ειναι οντως δωρεαν σε ανενεργο η ενεργοποίηση ναι σε συμφέρει απλα πάλι θα κανεις νεο συμβολαιο που θα σε δεσμευει για 2 χρονια .Σιγουρέψου οτι δεν εχεις συμβολαιο στην υπάρχων γραμμη πρωτα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα 

Ενεργοποιήθηκε η γραμμή  😡

Κανονικά εχω 50 vdsl και οχι adsl 24 και δεν έχω τόνο στη γραμμή μου ουτε στο router έχω τόνο 

image.png.f4eb08a56d2510f0918c988fc03f1a64.png

Επεξ/σία από bill2015
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Είμαι ο μοναδικός που έχω κάνει 3φορές μεταφορά της γραμμηςκαι σε 15 μερες είχα ιντερνετ και τηλεφωνο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...