Stefanos122 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Καλη σπερα σας παιδια ειμαι πο Βολο και σκευτομαι γι μεταχιρισμενο αμαξι κατα προτιμιση πετρελεο η hybrid.Ειδα στο car.gr το alfa romeo mita πετρελο και θα ηθελα να καποιοσ γνωριζει να μου πει τι προβληματα βγαζει το σιγκεκριμενο μοντελο.(σορι γι τα ορθογραφικα δισλεξια εχω )
thanasisxask Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Θα αγοράσεις αυτό που σου αρέσει, όλα τα άλλα είναι λαχείο. 1
ROG-X Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Εισαγωγης να μην ειναι το μεταχειρισμενο. Να κοιτας πχ στο car.gr αυτα που λενε ελληνική αντιπροσωπία. Σαφώς η τιμη τους θα ειναι 2000-3000 ευρω παρα πανω απο τα εισαγωμενα σαπακια. Για εισαγωγης πετρελαιο να υπολογιζεις 50.000 χλμ για καθε ετος χρησης. Με 160αρες σε εθνικη.... Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2019 από ROG-X
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 18 ώρες πριν, ROG-X είπε Εισαγωγης να μην ειναι το μεταχειρισμενο. Να κοιτας πχ στο car.gr αυτα που λενε ελληνική αντιπροσωπία. Σαφώς η τιμη τους θα ειναι 2000-3000 ευρω παρα πανω απο τα εισαγωμενα σαπακια. Για εισαγωγης πετρελαιο να υπολογιζεις 50.000 χλμ για καθε ετος χρησης. Με 160αρες σε εθνικη.... Το ανέκδοτο της ημέρας. 23 ώρες πριν, Stefanos122 είπε Καλη σπερα σας παιδια ειμαι πο Βολο και σκευτομαι γι μεταχιρισμενο αμαξι κατα προτιμιση πετρελεο η hybrid.Ειδα στο car.gr το alfa romeo mita πετρελο και θα ηθελα να καποιοσ γνωριζει να μου πει τι προβληματα βγαζει το σιγκεκριμενο μοντελο.(σορι γι τα ορθογραφικα δισλεξια εχω ) www.alfisti.gr Εκεί θα βρεις απαντήσεις,όχι εδώ.
ROG-X Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, jmmys είπε Το ανέκδοτο της ημέρας. Να σου πω και ακομα ενα ανεκδοτο... Δεν θα ξεχασω οταν ειχα παει μαζι με ενα φιλο να δει ενα Mito πετρέλαιο (εισαγωγης) σε εμπορα. Δηλωμένα 85.000 χλμ. -Κάποιο αποδεικτικό οτι οντως το αμαξι εχει τοσα χλμ, εχετε ? -Μου βγαζει κατι κωλόχαρτα που ειχαν την ιδια υπογραφη σε διαστήματα 5 ετων. - Του λεω κατι επισημο εχετε ? και τι μου λεει, ο εμπορας! - Τι φοβασαι και 280.000 χλμ να εχει το αμαξι, ειναι πετρελαιο! Δεν παθαινει τιποτα.... Καληνυχτα! Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2019 από ROG-X
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Όταν αγοράζεις μεταχειρισμένο ακολουθείς συγκεκριμένες διαδικασίες ώστε να μειώσεις όσο γίνεται τις πιθανότητες για ανεπιθύμητες εκπλήξεις. Το αν το αμάξι είναι εισαγωγής ή εισαχθηκε από ελληνική αντιπροσωπεια δεν παίζει κανένα ρόλο.Ολα τα αμαξια εισαγωγης ειναι. Ρολο παίζει η κατάσταση του,οι προκάτοχοί του,πόσα χαρτιά έχει που να δείχνουν τι έχει γίνει στο αμάξι,από ΚΤΕΟ,συνεργεία,ασφαλιστικές,πόσα χλμ έχει,και και και. Και τέλος αυτός που το πουλάει τι κλικ σε κάνει με τον τρόπο που σου μιλάει και ποιος ειναι.Παραδειγμα ο έμπορος που ανέφερες πιο πάνω. Και πάλι δεν είσαι ποτέ σίγουρος για τίποτα.
όσο ζω Μαζώ Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 6 ώρες πριν, jmmys είπε Όταν αγοράζεις μεταχειρισμένο ακολουθείς συγκεκριμένες διαδικασίες ώστε να μειώσεις όσο γίνεται τις πιθανότητες για ανεπιθύμητες εκπλήξεις. Το αν το αμάξι είναι εισαγωγής ή εισαχθηκε από ελληνική αντιπροσωπεια δεν παίζει κανένα ρόλο.Ολα τα αμαξια εισαγωγης ειναι. τυπε εννοει να μην εχει κανει χιλιομετρα (αμετρητα) εκτος συνορων
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 9 ώρες πριν, όσο ζω Μαζώ είπε τυπε εννοει να μην εχει κανει χιλιομετρα (αμετρητα) εκτος συνορων Καλά που το ανέφερες.Ουτε καν πήγε το μυαλό μου ότι τα χλμ εκτός συνόρων διαφέρουν από τα χλμ εντός ελληνικών συνόρων. Αν δεν μπορεί να αποδείξει τα χλμ,δεν το κοιτάς,ψάχνεις αλλού,βασικό είναι αυτό.Οτι αμάξι να είναι.
zeys13 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 Ε δεν είναι το ίδιο το αυτοκίνητο να κινείται σε δρόμους με αλάτι. Είδα με τα μάτια μου φορτηγάκι πενταετίας-δεκαετίας σε άριστη εξωτερική κατάσταση που το είχε πάει ο μαντρας στο μάστορα και προσπαθούσε επί 2 ώρες να λύσει μια βίδα για να αντικαταστήσει μπροστινό ψαλίδι. Είχαν γίνει όλα φιξ απο το αλατι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα