maou28 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα,,έχω ένα Hp Mini με intel Atom CPU N270 1.60GHz,,1 Gb Ram και 150Gb σκληρό δίσκο,,έχει windows Xp,,τι λειτουργικό μπορώ να του βάλω;;;Είδα για το Linux Lite,,για windows 7 πιστεύω θα το επιβαρύνει Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2019 από maou28
maou28 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Έβαλα τα Lubuntu αλλά θέλω να τ αλλάξω σε windows κάνω boot απο το usb και μου εμφανίζει F10=ROM BASED SETUP και μολις παταω το F10 μου εμφανίζει Entering Setup αλλά δεν γίνετε τίποτα,,τι μπορώ να κάνω;
maou28 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Με το F9 απλα επιλεγεις απο που να κανει boot μολις επιλεγεις απο το usb εμφανίζει το μήνυμα που έγραψα
sil_unique Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 θες να δοκιμάσεις να βγάλεις για λίγο την μπαταρία του bios? κάποιο κόλλημα φαίνεται να έχει το bios
maou28 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Τώρα δεν μπορώ να το δοκιμάσω,,το έχω δώσει το netbook του έβαλα Linux Peppermint καλά φαινόντα να λειτουργεί και ότι γίνει,,ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα