Προς το περιεχόμενο

Huawei p30 pro Tempered glass

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, καθως εκανα καποιες αγορές απο ebay για προστατευτικό τζαμάκι για το p30 pro και βγηκαν  σκαρτες ειτε σπασμένα δηλαδη ειτε λαθος τα sizes,  θα ηθελα να μου προτείνετε αμα ξερετε καποιο καλο tempered glass απο ελλαδα αμα ηταν εφικτό γυρω στα 10-12 ευρω.Θεωρω κοροϊδία πανω 20€  ειτε 18€+ κτλπ για τζαμάκι . 

Ευχαριστω

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Saruman κάτι εκτός topic θέμα κάνα καλό τζάμι για p20 pro χωρίς να κάνω θολούρα δεξιά αριστερά και να κάνει με όλες τις θήκες και να μν το πετάει ξέρεις κανένα; ευχαριστώ 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, kp1 είπε

Saruman κάτι εκτός topic θέμα κάνα καλό τζάμι για p20 pro χωρίς να κάνω θολούρα δεξιά αριστερά και να κάνει με όλες τις θήκες και να μν το πετάει ξέρεις κανένα; ευχαριστώ 

https://www.cellphones.gr/guali-prostasias-3d-uv-liquid-full-glue-tempered-glass-uv-led-lamp-huawei-p20-pro-9h-anticrash-antishock-clear

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φιλε με 12 ευρώ πάλι θα ειναι σκαρτο. Θεωρεις κοροϊδία τα 18-20 ευρώ για καλο τζαμι αλλα αν δεις αρθροιστικα πόσα εδωσες μεχρι τωρα + τα 10-12 που θα δώσεις τα ξεπερνάς κατα πολύ τα 18-20 ευρώ. Γι αυτό δώσε έστω και τωρα τα 20 ευρω που ζητάει το Tmax που είναι κορυφαίο και ξεμπερδευεις. Δεν ειναι κοροϊδία 20 ευρώ για ενα κορυφαίο τζαμι. Κοροιδια ειναι να δινεις συνέχεια 1-3-5-10 ευρω ξερω γω και στο τελος να τα πετάς ολα.

Επεξ/σία από le_bron
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

στο iPhone x μου που το θελω να ειναι στη πενα και να μην εχει σπασίματα το γυαλάκι την εχω καταβρει  μεσω ebay το πολυ με 2-3 ευρω αγοραζω τζαμάκι και τα αλλαζω οποτε σπαει . Το εχω 1 μιση χρονο εχω αλλαξει πανω απο 5 τζάμια . σε περιπτωση που επαιρνα  Spigen πχ  θα ειχα χαλασει πανω απο 100 ευρω για τζαμακια προστασίας το θεωρω οχι απλα κοροϊδία αλλα ηλιθιότητα τωρα με 15 ευρω εχω αλλαξει 5 τζαμακια και εχω αλλα 3 spare να περιμενουν . Πολυ large σε βρισκω εκτος και αν το βάζεις μια φορα και δεν το αλλάζεις ποτε . 😂😂😂 Τελος παντων επδ με το κωλοπραγμα το p30 pro εχουμε θεματάκι δεν βρισκεις ευκολα απο οσο καταλαβα, παρήγγειλε  το Τ-max  ο bro και βλεπουμε  . Και μην ακουσω τιποτα για του ebay τα τζαμακια στην πενα ειναι και εφαρμόζουν τελεια τουλαχιστον αυτα που παιρνω εγω . 😂😂😂

Επεξ/σία από Stelaras1993

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...