katerina200 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Έχει κάποιος να προτείνει καμία καλή βαφλιέρα;
katman2000 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 τι πατζετ ρε παιδια δεν ψαχνει να αγορασει κανα πυραυλο απο τη νασα για μια βαφλιερα ρωτησε 😂😂
katerina200 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Θέλω μία που να κάνει μία ενωμένη κυκλική, όχι 4 χωριστά κομμάτια, και να είναι κανονική βάφλα, όχι στο πάχος μίας κρέπας Δεν ξέρω πόσο κοστίζει μία άξια βαφλιέρα
gthe Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Με την απλή την silvercrest του lidl την "πανάκριβη" των 10 ευρώ πάντως μια χαρά φουσκωτές βάφλες κάνει η κοπέλα μου . Πολλοί φάγανε, κανείς δεν παραπονέθηκε Σε στάνταρ ορθογώνιο μέγεθος εμπορίου (τις μικρές). Τώρα αν έχεις απαιτήσεις σε σχήματα, πάρε απλά αυτή που σε βολεύει. Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2019 από gthe 2
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 11 λεπτά πριν, gthe είπε Με την απλή την silvercrest του lidl την "πανάκριβη" των 10 ευρώ πάντως μια χαρά φουσκωτές βάφλες κάνει η κοπέλα μου . Πολλοί φάγανε, κανείς δεν παραπονέθηκε Σε στάνταρ ορθογώνιο μέγεθος εμπορίου (τις μικρές). Τώρα αν έχεις απαιτήσεις σε σχήματα, πάρε απλά αυτή που σε βολεύει. Αυτή του lidl δεν φτιάχνει belgian waffles που έχουμε κατά νου. Δε τις φτιάχνει τόσο φουσκωτές δηλαδή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα